A sorozat ötödik és egyben utolsó évadja most pénteken rajtol Amerikában, és bár mindössze 13 epizódból fog állni, A rejtélytől megszokottan így is egy teljesen új, izgalmas koncepcióval vág neki a finálénak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatér A rejtély utolsó évadjára
2012. szeptember 25. 17:00
![]() |
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15116 Csatolások: 6658 Azonosító: 44 ![]() |
Idézet (Yaroslava @ 2012.09.25. 16:42)
Hű de nagyon várom már...Nem szerettem sosem.
Áruld már el, hogy ha nem érdekel, és nem szeretted, ergo soha nem is nézted, akkor miért szólsz hozzá a cikkhez? Mert logika az éppen nincs benne.

2012. szeptember 25. 18:28
az első évadot végig néztem. A másodikat már nem mert későn ment...

2012. szeptember 26. 14:54
Én nagyon imádom, bár csak a szinkronos részeket láttam. Tényleg jöhetne már hozzánk a 3. évad ..

2012. szeptember 26. 15:32
![]() |
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 1438 Azonosító: 178057 ![]() |
Idézet (N.k @ 2012.09.26. 15:27)
Csak 13 epizódos lesz? Ne már.legalább rendes lezárása legyen.De ha jól vette a 'halálpéntekeket',akkor mi a fenének kell elkaszálni az ötödik után?! :/
Mert annyira nem vette jól.

2012. szeptember 26. 15:37
![]() |
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3345 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 ![]() |
Sajnos ez igaz mse90
Igaz a negyedik évadot még nem sikerült teljesen ledarálnom,időhiány miatt.A valóságshow-k mindig is "érdekesebbek" lesznek,mint a többi jó sorozat,aminek van mondandója,vagy szórakoztat,és nem úgy szórakoztat,hogy bum-bum golyó a fejedbe,közben ribik szaladgálnak,meg menő sportkocsik furikáznak bunkó embereket.
Igaz a negyedik évadot még nem sikerült teljesen ledarálnom,időhiány miatt.A valóságshow-k mindig is "érdekesebbek" lesznek,mint a többi jó sorozat,aminek van mondandója,vagy szórakoztat,és nem úgy szórakoztat,hogy bum-bum golyó a fejedbe,közben ribik szaladgálnak,meg menő sportkocsik furikáznak bunkó embereket.

2012. szeptember 26. 19:10
![]() |
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 ![]() |
ne-ne-ne-ne-ne...!!anyához megint nem lehet majd szólni,mert ezt fogja nézni minden nap a gépen!xddd://
2012. szeptember 28. 13:36
Én már nagyon várom ezt az 5. évadot alig várom hogy megnézzem!!!

2015. január 04. 15:25
![]() |
vágtázó halottkémvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 194922 ![]() |
Most nézem a 4. évadot, de szerintem ez az egész sorozat valahol a 2. végén nagyon el lett baltázva. :-(
Kapcsolódó sztárok

Barbie és Ken: újabb fotók jelentek meg Margot Robbie-ról és Ryan Goslingról
Barbie és Ken: újabb fotók jelentek meg Margot Robbie-ról és Ryan Goslingról
Hamarosan megjelenik a film.

Ezért gáz példakép a fiataloknak Azahriah
Ezért gáz példakép a fiataloknak Azahriah
A Paul Streetként megismert szerény youtubernek már nyoma sincs.

Szenvedélyes csókot váltott Cara Delevingne és Selena Gomez
Szenvedélyes csókot váltott Cara Delevingne és Selena Gomez
Egy sorozatban szerepelnek.

Így nézne ki mai ruhákban Marilyn Monroe
Így nézne ki mai ruhákban Marilyn Monroe
Marilyn Monroe-t digitálisan megalkották.

Amber Heard teljesen le van égve
Amber Heard teljesen le van égve
Könyvet akar írni a színésznő, hogy növelje a vagyonát.

8 forgatási helyszín, amely elképesztően népszerű lett
8 forgatási helyszín, amely elképesztően népszerű lett
Rengetegen látogatják meg őket.

Barbie-ként ünnepelte Khloe Kardashian, hogy 38 éves lett
Barbie-ként ünnepelte Khloe Kardashian, hogy 38 éves lett
Pink ruhába bújt a híresség.