Csalódások és sikerek a hétvégi X-Faktorban
2012. október 02. 10:47
S.Knoxvilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 180407 offline |
Adél egy senki. anyira irritálóan tuljátsza magát. remélem Malek nem viszi tovább. mennyen inkább haza ez is csak egy olyan "Tömeglény"
2012. október 02. 11:52
Nsgyon etcet ek és nagyon sokkk sikert tettt ki vánok..
2012. október 02. 11:54
Ez az évad egyenesen pocsék. Adél hatalmas csalódás volt számomra, ahogy ugrabugrált na meg egy hangot sem talált el rendesen.
2012. október 02. 12:58
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
1 felhasználónak tetszik:
fashionbébíí
2012. október 02. 13:52
napzuhanyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.15. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 140813 offline |
hohóóóóóóóóó, úgy látom mindenki nézi és mindenkinek van véleménye. Egyetértek az előttem szólóval, szinte teljes mértékben: Fóris-Ferenczi Gábor nem jutott tovább. Jóformán bármelyik fiú helyére be tudtam volna rakni szívfájdalom nélkül. Jó, hát laza a gyerek büdösül, de miért jó az, ha valaki szinte meggebed azért, hogy bejusson? Lazán-f@szán elsétált idáig a srác, és mehetett volna tovább is, mert remek hangja van, szimpatikus személyisége, remek kisugárzása és fiatal kora ellenére férfias, vonzó megjelenésű. Számomra akkora csalódás, hogy valaki az apja miatt és az apja sok rajongója miatt, a nézettség miatt kerüljön tovább, és egy tehetséges fiatal, akit nem sztárolnak, persze vannak adottságai és javítgatásra is szorul, kiesik. A lányok erősek és helyes, hogy valakit szerettek, valakit nem, ezért játék. Ez a lényege. Az sem tetszett, hogy pl. aki a Crazyt énekelte először, arról egy mukk sincs. Gyakorlatilag nem minden a sztárolás, annak idején Puskás Petit is utálták és azt mondták, nincs hangja, mégis befutott és műsorokat, klippeket csinál a sorozatszerepét nem is említve. Én nagyon csalódtam a mostani válogatásban.
2012. október 02. 15:27
Antal Timi nagyon nagyon jó, Zámbó Krisztiántól meg a Keresztes Ildikótól a falra mászok, amúgy enm semmi extra. Csak mint minden egyes tehetségkutatóban.. ._.
2012. október 02. 16:15
Idézet (k.timike 22 @ 2012.10.01. 17:34)
Ők továbbjutottak!! a csapatok közül elsőként!
Tényleg? Én a végéről lemaradtam mert elaludtam, nem tudtam, hogy átnevezték őket
2012. október 02. 17:01
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline |
De annyit még hozzáfűznék, hogy akik mehetnek a levesbe, vagyis ne kerüljenek be az élő műsorba:
Csobot Adél: ez első előadása, lenyűgöző volt, de az azutániak nem, beképzelt és irritáló!
Nagy Szilárd
Fehér Zoltán
P.J.Z.: semmitmondó és értelmetlen, amit csinálnak!
Soldiers
Kovács Erika Keri
Lass Bea
Zámbó Kriszitán: jó hangja van, de nagyot rontott!
A többiek oké!
De akiket írtam, úgyis bekerülnek!
Csobot Adél: ez első előadása, lenyűgöző volt, de az azutániak nem, beképzelt és irritáló!
Nagy Szilárd
Fehér Zoltán
P.J.Z.: semmitmondó és értelmetlen, amit csinálnak!
Soldiers
Kovács Erika Keri
Lass Bea
Zámbó Kriszitán: jó hangja van, de nagyot rontott!
A többiek oké!
De akiket írtam, úgyis bekerülnek!
2012. október 02. 17:29
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Itt is és szinte minden hol a nagy csalások mennek szóval tök mindegy...
2012. október 02. 17:30
Hakuuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 162907 offline |
Mikor páran elkezdtek sírni, mert táncolni kellett...na, én ott kaptam röhögőgörcsöt. Aztán elkezdtek táncolni, és megláttam, milyen nevetségesek. Még egy sor röhögőgörcs. Nem vagyok bunkó, de mégis csak énekesek, azoknak meg valamilyen szinten kéne, hogy legyen ritmusérzékük. Csobot Adél még mindig irritál, mondjuk már az első pillanattól kezdve fejbevágtam volna egy homokozólapáttal. Hogy valaki ennyire beképzelt és tenyérbemászó legyen...
2012. október 02. 17:54
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Miért van olyan érzésem mindig, hogy ez a mezőny korántsem olyan jó, mint az első kettőé? Persze, itt is van pár kiemelkedő tehetség, de könyörgöm! Ez nem Amerika, hogy egymás után potyogtassuk azokat, akik szinte átlagosan énekelnek, csak be kell töltenünk velük a műsort... Nálunk egy idő után kifullad az élmezőny, és ezt el kell fogadni.
2012. október 02. 19:30
Adél nem érdemelte meg, hogy miatta megbontsák a rendet. Ezzel is csak azt hiszi el magáról, hogy ő mennyire különleges és nagyobbra nő az így is túl magas egója.
2012. október 03. 14:17
cusika55új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 178198 offline |
Hát én Adélt azért szeretem ,mert egy egyéniség,és,ha Miklós be fogja juttatni még nagyon ügyes is lehet,Tímea,ahogy Miklós mondta : úgy énekel,mint egy világsztár az amerikai,angol X-ben - Nálam ezek a lányok tetszenek : Fiúk közül pedig Meggyes Csaba - igazi szív és lélek ,de az a színész ( ha jól tudom a nevét : SZabó Dávid ) ,az is nagyon jó - ez a 4 a kedvencem -
2012. október 03. 16:23
Ha Adele hallotta volna ezeket a gyenge számokat, biztosan sírva fakadt volna... mint én a nevetéstől..
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni