Szecsődi apja büszke fiára
2012. október 11. 21:49
Engem valamiért nagyon irritál amit ez a Karcsi illetve elnézést Kari csinál. Megműtette a melleit..oké de hogy még csücsörít is a képen, azt valahogy nem tudom bevenni.
2012. október 12. 10:21
Én szégyellném, másrészt pedig undorító hogy ezt mindenkivel közli.
2012. október 13. 08:07
úristen hogy néz ki?!! végülis nézőpont kérdése....én nem lennék rá annyira büszke,de végtére is csak a gyereke
2012. október 13. 18:13
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Egy szülőnek az lenne elméletileg a feladata, hogy elfogadja a gyerekét, úgy ahogy van. Úgysem tud rajta változtatni, és ha ő így érzi jól magát, akkor tegye meg. Egyébként sem azért alakíttatja át a nemét, mert valami hóbortja támadt, szóval szerintem nem kéne őt támadni ezért.
2012. október 28. 17:00
Nonocaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 65 Csatolások: 3 Azonosító: 135769 offline |
Gondoljatok bele: ha a ti gyereketek döntene hasonlóképpen , elzavarnátok otthonról? Gondolom, nem, mert a szülőnek el kell fogadnia a gyereke döntését, még ha nem is ért vele egyet. Ha meg igen, hát... nem lennétek valami jó szülők
2012. október 28. 21:07
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Nehéz lehet egy apának ezt elfogadni, de örülök, hogy jó a kettejük kapcsolata!
2012. október 29. 08:12
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
hát...öhm,nem tudom mit lehet ehez hozzászólni,de azért jó,hogy ettől még jó a viszonyuk!
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.