Robert Pattinson szerint nevetséges a Twilight szexjelenete
2012. október 28. 18:31
![]() |
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 ![]() |
Ezt mondta a Breaking Dawn első részében lévő szexjelenetre is.

2012. október 28. 19:20
![]() |
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 ![]() |
Hát igen...
Ki mondta h könnyű a színészek élete.
Ki mondta h könnyű a színészek élete.
2012. október 28. 19:45
Vápíroknak azoknak elvileg nem kéne, hogy 'csordogáljon vér az ereikben'. Akkor meg megint érdekes, hogy hogy jöhet ez össze ><
2012. október 28. 20:05
![]() |
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14924 Azonosító: 161655 ![]() |
Őszintén szólva már herótom van ettől az egész nyállájt hisztitől.
Még hozzáértő körökben is véres szájjal kritizálják a filmet, és mégis globális hisztéria alakult ki. Kérdem Én MIÉRT?? Persze Robert Patiszonka, meg Krisztin"megalszikatejaszámban"Sztyúárt megél belőle... No meg Meyer, aki csak koppintani tud. Kész röhej.
UI: Csak Én unom hogy lassan naponta jönnek ki a patiszonos+sztyúártos cikkek?

2012. október 28. 20:22
![]() |
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2398 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 ![]() |
Hát ők soha nem is lesznek képesek eljátszani.
2012. október 28. 20:25
![]() |
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2398 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 ![]() |
Idézet (Pöttömke @ 2012.10.28. 20:05)
Őszintén szólva már herótom van ettől az egész nyállájt hisztitől.
Még hozzáértő körökben is véres szájjal kritizálják a filmet, és mégis globális hisztéria alakult ki. Kérdem Én MIÉRT?? Persze Robert Patiszonka, meg Krisztin"megalszikatejaszámban"Sztyúárt megél belőle... No meg Meyer, aki csak koppintani tud. Kész röhej.

Nem,nem csak te unod

Hát igen,ez a film nevetséges minden értelemben.A színészek szörnyűek,a történet is,és még Meyer sem tudta normálisan lekopírozni az egész történetet.
2012. október 28. 20:59
"Robnak és Kristennek keményen kellett dolgozniuk, hogy a folytatás reálisnak tűnjön, és megfeleljen a fiatalabb közönség számára is."
most akk nem úgy volt eddig h csak a fiatalabb korosztálynak csinálják ezt a förtelmet??éés keményen kellett dolgozniuk?lehet h hazudik. mivan ha dublőrt használnak?utálom mát ezeket a sz@r embereket!nulla tehetség.
most akk nem úgy volt eddig h csak a fiatalabb korosztálynak csinálják ezt a förtelmet??éés keményen kellett dolgozniuk?lehet h hazudik. mivan ha dublőrt használnak?utálom mát ezeket a sz@r embereket!nulla tehetség.
2012. október 28. 21:01
![]() |
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9279 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 ![]() |
Rowling is merített több régi regényből, de a Harry Potterben mégis vannak értékek, mint a barátság és a kitartás fontossága. A Twilight semmilyen értéket nem tud felmutatni - viszont remek példa a tömeghisztériára és arra, hogyan lehet kihasználni a tinilányok érzéseit.
2012. október 28. 21:09
![]() |
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2584 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 ![]() |
Melyik részbe is van ez a jelenet? nem emlékszek xd
2012. október 28. 21:24
Szerintem az ilyen jeleneteket lehet a legnehezebb eljátszani.

2012. október 28. 21:30
"Nem könnyű eljátszani egy vámpírszex-jelenetet."
Nem könnyű mindig ilyen bííííp színészpalántákról és a kevésbé sem izgalmas filmjükről olvasni nap mint nap.
Semmi értéket nem képvisel egész Twájlájt szaga, nem fogható az elődjeihez, gondolok itt a Harry Potterre, mert az is fantasy.
Nem könnyű mindig ilyen bííííp színészpalántákról és a kevésbé sem izgalmas filmjükről olvasni nap mint nap.
Semmi értéket nem képvisel egész Twájlájt szaga, nem fogható az elődjeihez, gondolok itt a Harry Potterre, mert az is fantasy.
2012. október 28. 21:40
![]() |
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 ![]() |
Már nagyon várom én is, hogy lepangjon ez az egész tvájlájt hisztéria, mert nekem is a hózsákom ki van azzal, hogy krisztensztyúárt így, robertpatinzon úgy, már a könyökömön jönnek ki mindketten és az a remek förmedvény, amit Meyer regénynek és könyvnek mer nevezni. Állítólag a könyvben edvárd gyerek kékre-lilára d*gja bellácskát a szex jelenet alatt. Én nem olvastam, csak az egyik barátnőm, és konkrétan elmondta, hogy hogyan van benne ez leírva. Hát gyerekek, a könyvben ezt mindennek lehet nevezni, de, hogy érzéki, erotikus szeretkezésnek nem, az hót ziher.
Pedig az ilyen nyálas regényeknek pont ez lenne a lényege, és hát ez a két amatőr színészecske ezt próbálta eljátszani. Valljuk be: sz*r a könyv is és sz*rok a színészek is. Pláne úgy, hogy akik igazi színészek, azok el tudnák játszani, Meyer pedig a hatalmas koppintása ellenére is csak egy rakás kutyagumit tudott összehozni.
Hogy miért van tömeghisztéria körülötte? Az egy nagyon jó kérdés...

Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Visszaemlékezett a sorozatra.

Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
A pár azután vállalt babát, hogy kiderült Justin hűtlensége.

Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Mary Jane Watson bőrében láthatjuk Zendayát.

Babát várt, de még senki sem tudta: így vonult a kifutón az állapotos Gigi Hadid
Babát várt, de még senki sem tudta: így vonult a kifutón az állapotos Gigi Hadid
A modell képet posztolt.

Tényleg létezik a "Kardashian-átok"? 9 ember, aki nem bírta tovább a Kardashian-Jenner család mellett
Tényleg létezik a "Kardashian-átok"? 9 ember, aki nem bírta tovább a Kardashian-Jenner család mellett
Van egy hosszú listájuk.

Csekkold azt a fotósorozatot, ami túl szexi volt az Instagramnak Noah Beckről
Csekkold azt a fotósorozatot, ami túl szexi volt az Instagramnak Noah Beckről
De mi azért lementettük!

18+ Újabb beteg részletek derültek ki Armie Hammerről – ügyvédje nem cáfolta!
18+ Újabb beteg részletek derültek ki Armie Hammerről – ügyvédje nem cáfolta!
A színész karrierje a süllyesztőhöz közeledik.

Túl ijesztőnek találják a Netflix legújabb dokumentumfilmjét, a Night Stalkert
Túl ijesztőnek találják a Netflix legújabb dokumentumfilmjét, a Night Stalkert
Richard Ramirez sorozatgyilkost mutatja be.