Robert Pattinson szerint nevetséges a Twilight szexjelenete
2012. október 28. 21:45
![]() |
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 ![]() |
pseudovirus ,Jolie_77 ,Vampire Lady
Egyetértek veletek!
Én már minden egyes alkonyattal kapcsolatos cikkhez leírtam mi mindent utálok ebben a filmben! most már elfáradtam, szóval most nem ír le a lényeg : SZAR FILM, SZAR SZÍNÉSZEKKEL, SZAR TÖRTÉNET, AMI SEMMI ÉRTÉKET NEM KÉPVISEL!
Harry Potter 4ever!
Bármennyire is szeretné a rendező vagy az irónő, soha nem éri utól az alkonyat a Harry Potter sikereit!...
Egyetértek veletek!

Harry Potter 4ever!

2012. október 28. 22:07
![]() |
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4952 Csatolások: 54821 Azonosító: 58811 ![]() |
Idézet (dope200 @ 2012.10.28. 21:45)
Én már minden egyes alkonyattal kapcsolatos cikkhez leírtam mi mindent utálok ebben a filmben! most már elfáradtam, szóval most nem ír le a lényeg: szar film, szar színészekkel, szar történet, ammi semmi értéket nem képvisel!
Harry Potter 4ever! Bármennyire is szeretné a rendező vagy az irónő, soha nem éri utól az alkonyat a Harry Potter sikereit!...
Harry Potter 4ever! Bármennyire is szeretné a rendező vagy az irónő, soha nem éri utól az alkonyat a Harry Potter sikereit!...
Egyet áruljatok már el, kérlek szépen: mégis mi a jó fenének kell minden cikkhez hozzászólni, ha utálod a témáját? Egyébként meg attól, hogy valamit ennyire nem bírsz, még nem biztos, hogy nem jók a színészek benne.
A Harry Potter meg hogy jön ide? Soha senki nem hasonlította hozzá, maximum a sikerét. Még ha fáj is, elárulom, hogy azért az Alkonyat elég sikeres egy dolog lett.
És mielőtt még bárki is azzal jönne, hogy mert én egy elvakult fanatikus vagyok, előre is kiröhögöm.
2012. október 28. 22:19
![]() |
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 ![]() |
Én a nevetséges szó máshogy fogalmaztam volna.
Robertnek, pedig egyáltalán nem muszáj színésznek lennie..Sőőt...-.-'

2012. október 28. 22:25
![]() |
CarrieJones |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 888 Csatolások: 102 Azonosító: 183978 ![]() |
Idézet (dope200 @ 2012.10.28. 21:45)
pseudovirus ,Jolie_77 ,Vampire Lady
Egyetértek veletek!
Én már minden egyes alkonyattal kapcsolatos cikkhez leírtam mi mindent utálok ebben a filmben! most már elfáradtam, szóval most nem ír le a lényeg : SZAR FILM, SZAR SZÍNÉSZEKKEL, SZAR TÖRTÉNET, AMI SEMMI ÉRTÉKET NEM KÉPVISEL!
Harry Potter 4ever!
Bármennyire is szeretné a rendező vagy az irónő, soha nem éri utól az alkonyat a Harry Potter sikereit!...

Egyetértek veletek!

Harry Potter 4ever!

Nem tudom,hogy jön ide a Harry Potter,a cikkben sem volt róla szó. Ettől függetlenül egyetértek.

2012. október 29. 06:58
![]() |
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 ![]() |
Szerintem az Alkonyat egy olyan film amiben nem nagyon találni kivetni valót!!De könyörgöm: hogyha nem szeretitek a filmet akkor minek írtok ide ilyen idióta kommenetket??Senki sem kíváncsi arra,hogyan tudjátok lefikázni pl. a Twilightot!
Keressetek magatoknakolyan hülyéket akiket leköt a gúnyolódásotok!! ;D
Keressetek magatoknakolyan hülyéket akiket leköt a gúnyolódásotok!! ;D
2012. október 29. 07:06
![]() |
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 ![]() |
És még annyi: Drága Beyla !
Attól még senkit nem érdekel a te kis hisztérikus kitörésed! és attól még nem leszel menőbb,hogy szándékosan rosszul írod le a neveket!
Lehet hogy Robert és Kristen nem a legjobb színészek ,de egész jól teszik a dolgunkat! Mellesleg meg azért azt szívesen megnézném,hogy hogyan írtok egy olyan világsikerű ,színvonalas történetet ami az emberek még 4 év után sem unnak meg;aminek még a 4. részét is izgalommal és érdeklődéssel olvasok!!! Mielőtt ítélkezel,értékeld magad is,mert nem biztos hogy képes lennél ugyanerre!! Mellesleg meg ha olyan rossz színészek,akkor miért van a nevük a világ legismertebb embereinek listáján?? HMM?? ;D
Attól még senkit nem érdekel a te kis hisztérikus kitörésed! és attól még nem leszel menőbb,hogy szándékosan rosszul írod le a neveket!
Lehet hogy Robert és Kristen nem a legjobb színészek ,de egész jól teszik a dolgunkat! Mellesleg meg azért azt szívesen megnézném,hogy hogyan írtok egy olyan világsikerű ,színvonalas történetet ami az emberek még 4 év után sem unnak meg;aminek még a 4. részét is izgalommal és érdeklődéssel olvasok!!! Mielőtt ítélkezel,értékeld magad is,mert nem biztos hogy képes lennél ugyanerre!! Mellesleg meg ha olyan rossz színészek,akkor miért van a nevük a világ legismertebb embereinek listáján?? HMM?? ;D
2012. október 29. 08:59
Én már megnéztem belőle 3 részt, akkor már az utólsót sem hagyom majd ki.
Amúgy nem kifejezés erre, hogy kínos volt.

2012. október 29. 09:34
![]() |
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 341 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 ![]() |
Biztos nagyon kínos lehetett.
Fúú de nem lennék a helyükben >.<

2012. október 29. 09:42
![]() |
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 ![]() |
CarrieJones : a HP ugy jon ide , hogy akiknek valaszoltam azok megemlitettek , es en valaszkent mondtam , hogy en is inadom a harry pottert! amugy en sem tudom hogy jott ide xdd
2012. október 29. 10:33
![]() |
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 ![]() |
hát jó színészi tehetség kell hozzá! én biztos nem lenék rá képes!

2012. október 29. 10:39
![]() |
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 ![]() |
Idézet (BTR fan @ 2012.10.29. 07:06)
És még annyi: Drága Beyla !
Drága BTR fan!

Wow, a vélemény nyilvánítás mióta hisztérikus kitörés, már ne is haragudj?XD Attól, mert valamiről negatív véleményem van, az még nem hisztéria. Hisztériád neked van a hozzászólásod alapján, nem nekem.XD Igaz, szándékosan írtam le - tudod fonetikusan - rosszul a neveket. Most biztos azt kérdezed, hogy miért. Hát el is árulom neked, nem hagylak kétségek közt, mert még a végén síró görcsöt fogsz kapni itt nekem, bár az is kétséges, hogy nem bőgtél e tele tíz zsepit mire végeztél a hozzászólásod megírásával. Lenéző akartam lenni ezzel kapcsolatban, ezért lettek úgy leírva a nevek, ahogyan.

Ja, és még valami: ez az egész tvájlájt sztori egy hatalmas kopi Harris Inni és élni hagyni regénysorozatáról. Ennyit a te nagy érdemű írónőcskédről. Ha már kopizok, mert annyira nincs fantáziám, akkor olyat írok, hogy mindenki leforduljon a székről. Ő mit csinált? Írt egy olyan regényt, ami kopi, de sz*r. Nem hiszed? Bőven elég elolvasni az Inni és élni hagyni kötet és fel fog nyílni a szemecskéd.

Újra rövid hajjal hódít Shawn Mendes
Újra rövid hajjal hódít Shawn Mendes
Elege lett a hosszú tincsekből.

Új szerelem? Lucy Hale a Riverdale sztárjával csókolózott
Új szerelem? Lucy Hale a Riverdale sztárjával csókolózott
Együtt fotózták őket.

KJ Apa véletlenül kiposztolt egy habfürdős videót, amelyet csak közeli barátainak szánt
KJ Apa véletlenül kiposztolt egy habfürdős videót, amelyet csak közeli barátainak szánt
Kis bakit követett el.

Hamarosan új filmben láthatjuk Regé-Jean Page-et!
Hamarosan új filmben láthatjuk Regé-Jean Page-et!
Elvállalt egy újabb szerepet.

Brit modellel vigasztalódik Olivia Wilde exe
Brit modellel vigasztalódik Olivia Wilde exe
Neki ie lett új partnere.

Shailene Woodley először nyilatkozott szerelméről: igazolta, hogy menyasszony lett
Shailene Woodley először nyilatkozott szerelméről: igazolta, hogy menyasszony lett
Hivatalos lett a hír.