Starity

Robert Pattinson szerint nevetséges a Twilight szexjelenete

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 30. 08:38 #101
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥
 
Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 9299
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Offline offline
Idézet (Beyla @ 2012.10.29. 10:39)
Drága BTR fan!smileeee.gif
Wow, a vélemény nyilvánítás mióta hisztérikus kitörés, már ne is haragudj?XD Attól, mert valamiről negatív véleményem van, az még nem hisztéria. Hisztériád neked van a hozzászólásod alapján, nem nekem.XD Igaz, szándékosan írtam le - tudod fonetikusan - rosszul a neveket. Most biztos azt kérdezed, hogy miért. Hát el is árulom neked, nem hagylak kétségek közt, mert még a végén síró görcsöt fogsz kapni itt nekem, bár az is kétséges, hogy nem bőgtél e tele tíz zsepit mire végeztél a hozzászólásod megírásával. Lenéző akartam lenni ezzel kapcsolatban, ezért lettek úgy leírva a nevek, ahogyan.smileeee.gif Világsikerű a tvájlájt? Sajnos az, akármennyire is elkeserítő, hogy ez a trágyadomb bestseller, de sajnos az. Színvonalas? Wazze, röhög a vakbelem.XD Nem egy könyvet olvastam már el az életem során, és hiszed vagy sem, de az én regényeim milliószor felülmúlják ezt a Meyer féle lókakit. De megjegyzem fanfictionök között is vannak sokkal jobb, sokkal élvezetesebb irományok. Nem szánalmas ez? Egy fanfiction jobb, mint az eredeti, akkor meg miről beszélünk?XD Milyen emberek nem unnak meg? Ezeket a könyveket tinip*csák olvassák, akik begerjednek a csillogó vámpírokra. Felnőtt nő ezt a sz*rt nem veszi a kezei közé, csak megjegyzem. Hát egészségedre ahhoz a szuper négy trágyuszka kötethez. rolleyes.gif Én maradok a kémregényeknél, az akcióregényeknél és a krimiknél, mert azok még izgalmasak is. Mire nem lennék képes? Arra, hogy elolvassak négy sz*r könyvet? Elolvastam az elsőt magyarul, rájöttem, hogy ez bűn rossz, de adtam neki még egy esélyt, és mivel gyakorolnom kellett az angolt elolvastam a második rész felét angolul. Annyira unalmas, és vontatott volt, hogy azt mondtam, én erre a kutyagumira biztos, hogy nem pazarlok még egy percet sem az életemből. Miért van a nevük az emberek legismertebb listáján? Üzletpolitika drága bogaram - az USA-ban a vernyákoló, buta csitrikre vannak ráállva, mert tudják, hogy őket lehet lehúzni a legjobban. Ezért lehet kapni lassan edvárdos tampont meg óvszert, mert tudják azt, hogy az IQ hiányos libák egymást fogják tépni a polcok előtt a tvájlájtos termékek miatt. 14 éves vagy, gondolkozz egy picit mielőtt kinyitod a kicsi szádat, plíz! rolleyes.gif Igen is nagyon szomorú, hogy egy krisztensztyúárt vagy egy robertpatinzon előrébb van, mint Meryl Streep vagy Robert De Niro. Bár mit is várjak egy olyan egyéntől, akinek a vándájreksön és a dizni sztárok a mindene. Neked halványlila gőzöd sincs a minőségről a színvonalról drága. Előbb művelődj egy kicsit, aztán oszd az észt, kérlek. unsure.gif 
Ja, és még valami: ez az egész tvájlájt sztori egy hatalmas kopi Harris Inni és élni hagyni regénysorozatáról. Ennyit a te nagy érdemű írónőcskédről. Ha már kopizok, mert annyira nincs fantáziám, akkor olyat írok, hogy mindenki leforduljon a székről. Ő mit csinált? Írt egy olyan regényt, ami kopi, de sz*r. Nem hiszed? Bőven elég elolvasni az Inni és élni hagyni kötet és fel fog nyílni a szemecskéd.


Szívemből szóltál meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
Sajnos az ilyen agyhalott tinilánykák, akik egész nap a Twilightról ömlengenek és vehemensen védelmezik, sosem fogják felfogni, miről beszélsz. Isten nem adott szegényeknek se agyat, se ízlést, így nem képesek felfogni a különbséget az érték és a trágya között és ez tisztán megmutatkozik a zenei és filmekkel kapcsolatos "ízlésükben".

Még annyit hozzátennék, hogy Robert Pattinsonban látok némi tehetséget, végülis a Harry Potterben egy szimpatikus srácot alakított és szívesen megnézném más filmjeit is, viszont Kristen Stewart egy rakás szánalom. Sajnos láttam őt két filmben is, a Pánikszobában (Jared és Jodie miatt) és az Adventureland-ben (Ryan Reynolds miatt) és egyszerűen elképeszt, hogyan lehet ez a lány ekkora szerencsétlenség. Nem csinos, nem szép, mosolyogni nem tud, sőt, egész idő alatt ugyanaz a bamba kifejezés ül az unalmas képén. Ez tehetség? Ez nulla. Viszont valami idióta folyton nyomja és ugye a Twilightban kiélheti magát, hiszen azt ostoba, agyatlan tinédzsereknek készítették, akiknél azonnal megindul a Pavlovi-reflex, ha valami édi-bédi agyonsztárolt senkit lát, akinek a képével tele vannak a tinimagazinok és műsorok.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2012. október 30. 08:45 #102
Jocleyn
Jocleyn
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.10.30.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 188619
Offline offline
Beyla!!! Hatalmas vagy én minden kommentednél sírok a röhögéstől!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2012. október 30. 09:02 #103
Esztycica
Esztycica
 
Státusz"Valami irtó menő és pont ide /nem/ passzoló idézet"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.30.
Hozzászólás: 939
Csatolások: 0
Azonosító: 181973
Offline offline
jólvan! nem fogom nézni az tuti smileeee.gif
2012. október 30. 09:19 #104
NinaScene
NinaScene
Bitch please, I'm Boss!
 
StátuszOhh, hogy hagynál már békén végre, Imádom, hogy süket vagy és nem lépsz még le..
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.04.08.
Hozzászólás: 1187
Csatolások: 0
Azonosító: 172971
Offline offline
Hát elég gáz lehetett.biggrin.gif
2012. október 30. 09:53 #105
szidi12
szidi12
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.08.23.
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 184357
Offline offline
Rövid leírás az alkonyatról:
Az első rész viszonylag jó, a második nem igazán jön be, a harmadik: hát... nem is tudom eléggé ,hát.... fogjuk rá na és a negyedik óhh istenem egy pofot nem adnék érte... megnéztem mert egyszer megnéztem hogy tudjam mi lesz a vége de undorító amíg a négyet nem néztem meg normális véleményem volt a többi 3 ról... a negyedik rész második szériáját ugyan még nem látni a mozikban sem de azért kiváncsi vagyok hogy mit barmolnak öszzeXD na jó térjünk a lényegre: az alkonyat a tinik kedvéért csinált film amibe van néhány helyes arc de iilyennel ma is talizunk... az hogy néha Taylor cirkuszt csinál vagy Kris szánalmaskodiknem lesz jó a film... mind1 a tiniket sem akarom lehotyhijjákolni XD de rajtuk kívül nem igen nézi meg más ... ha ma minden film ilyen lenne akkor hát,... nem lenne semmi jó a mozivászonon... erről ennyit a jó James Bond filmeket nem tudja felülmúlni a aaaaaaaa csillogó és sápadt cuki vámpírfiú EdvárdkaXD (számalmas egy karakter)a bltok hamarosan edwáod tamgákkal vagy mivel lesznek tele? hát én az edwárdos wc papírt sem venném megXP bocs a rajongóknak
Hát ennyi t Twilight Storyja szerintem aki így gondolja aki nem sztem ilyen!!
kösz h elolvastad pásmileeee.gif
2012. október 30. 10:41 #106
ani2001
ani2001
új tag
 
StátuszNever say never!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.12.26.
Hozzászólás: 13
Csatolások: 0
Azonosító: 165940
Offline offline
én szeretem a twilightot és nem értek egyet az előttem szólóval,mert ugyan a nővérem 22 éves,de még most is nagyon szereti a twiligtot és az egyetemi barátai is nagy rajongói a fimnek tehát nem csak a tinik nézik.És szerintem felülmúlja a Harry Pottert,én sokkal jobbnak tartom,mert ebben van szerelenm is bár a harry pottert is ugyan annyira jó filmenek tartom és szerintem az éhezők viadala és ugyanolyan sikerü lessz,mint a twilight vagy a harry potter
2012. október 30. 10:44 #107
ladygagafun
ladygagafun
 
Státuszwho cares?
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.11.
Hozzászólás: 660
Csatolások: 0
Azonosító: 143079
Offline offline
Nem tudom, én imádom a Twilight-ot mint könyvet, de a színészek elég antipatikusak, és az egész témából elegem lett, amikor a filmet megnéztem, pedig addig kifejezetten szerettem a könyvet. Véleményem szerint a megfilmesítésével csak rosszat tettek, nekem a színészek is nagyon antipatikusak. Persze ha valakinek más a véleménye, én tiszteletben tartom. Megnéztem mind a négy filmet, és az utolsót is meg fogom nézni, de... na, szóval sosem lesz a kedvencem.
2012. október 30. 10:50 #108
ani2001
ani2001
új tag
 
StátuszNever say never!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.12.26.
Hozzászólás: 13
Csatolások: 0
Azonosító: 165940
Offline offline
És hozzáteszem az előző kommentemhez hogy az ne nézze meg ezt a cikket aki nem szereti a twilightot az olyan cikkeket amit olyanokról írtak akiket nem szeretek azokat a cikkeket meg se nézem... ennyit a twilight utálók kommentjeihez
2012. október 30. 10:54 #109
Liz Cullen
Liz Cullen
új tag
 
Státusz"Az élet szívás, aztán meghalsz."-Twilight saga
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.09.29.
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 186829
Offline offline
Mondjuk az nekem nem teljesen tiszta,hogy miért válik agyhalottá egy tini,azért,mert szereti ezekez a kis buzi bandákat,de Beyla! Az ilyen kis lökött tizenévesekre rá kell hagyni a hülyeségüket! gondolj bele. Hisz te is voltál ennyi idős4 Bár én még majd 20 éves fejjel is szeretem az Alkonyatot,a színészek nekem sem igazán jönnek be! :$ Sorry..
2012. október 30. 11:40 #110
Reb_
Reb_
 
Státusz#thatPower
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.23.
Hozzászólás: 667
Csatolások: 373
Azonosító: 176380
Offline offline
Szeretem a Twilightot, pedig nem vagyok valami csöpögős film néző. A könyvet is olvastam, és nagyon tetszett, a film (mind a 4) DVD-je megvan. Nem szeretem amikor egy ismerősöm Twilight b*zinak titulál, mert ha neki nem tetszik egészségére, de akkor ne kritizáljon engem. A színészekkel semmi különösebb bajom, csak annyi, hogy Kristen nem tartozik a kedvenceim közé se Rob, max. Taylor. És nem azért mert jól néz ki hanem azért mert nagyon tetszett az Abduction c. filmben .
2012. október 30. 14:52 #111
sel6
sel6
visszatérő vendég
 
Státuszbe yourself....
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.21.
Hozzászólás: 353
Csatolások: 800
Azonosító: 164208
Offline offline
Na az a rész nekem se tetszett annyira de a többit imádtam már várom a Breaking Dawn 2.részét!! smileeee.gif
2012. október 30. 14:55 #112
ducsaianna
ducsaianna
sztármániás
 
Státusz♥♥Ha nem harcolsz azért amit akarsz,ne sírj ha el fogod veszíteni!!♥♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.13.
Hozzászólás: 2140
Csatolások: 5
Azonosító: 162041
Offline offline
Mindegy én imádom és kész biggrin.gif
2012. október 30. 18:50 #113
- törölt felhasználó -    
nevetéges az egész film.velük együtt
2012. október 30. 18:54 #114
DianX
DianX
új tag
 
StátuszAvengers:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.10.29.
Hozzászólás: 21
Csatolások: 0
Azonosító: 188581
Offline offline
XD ez mindig ciki.
2012. október 30. 19:42 #115
- törölt felhasználó -    
Ez a munkájuk. Hát nem? biggrin.gif
2012. október 30. 20:32 #116
zsofi226
zsofi226
új tag
 
StátuszMilyen jo a vakacio! :) pff....
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.08.09.
Hozzászólás: 86
Csatolások: 9
Azonosító: 183008
Offline offline
ez ciki lehetett!
2012. október 31. 09:21 #117
nora rose
nora rose
GŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o.
 
StátuszNope.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.02.
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 25
Azonosító: 137667
Offline offline
Színészek. Ez a dolguk. pardon.gif
2012. október 31. 11:32 #118
sziebertd
sziebertd
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.30.
Hozzászólás: 138
Csatolások: 0
Azonosító: 181918
Offline offline
ezért kapják a pénzüket .. most attol h 5 részből egyszer elkell játszák attol nemdől össze avilág..
2012. október 31. 11:48 #119
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^
 
StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.14.
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
Offline offline
sziebertd egyetértek! smileeee.gif
2012. október 31. 14:37 #120
leyla113
leyla113
SummerKid
 
Státuszit's Glambert time! ^^
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.13.
Hozzászólás: 1096
Csatolások: 3
Azonosító: 180259
Offline offline
akinek nem tetszik, ne menjen színésznek.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok