Maite Perroni és William Levy leghíresebb és legsikeresebb közös sorozata, az Árva angyal visszatér a TV2-re, méghozzá a délutáni idősávba.
A teljes cikkhez kattints ide!
A TV2 újra levetíti az Árva angyalt
2012. október 31. 17:15
Muszáj? Eddig sem néztem TV2-t, de így már kifejezetten kerülnöm kell.
2012. október 31. 17:15
Jó kis sorozat, de mégegyszer biztosan nem nézem meg. Egyszer is bőven elég volt látni, nagyon hosszú és borzasztóan elhúzzák.
2012. október 31. 17:17
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
jó sorozat, de kezd unalmas lenni, még egyszer tuti nem nézem meg xd
2012. október 31. 17:18
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
úr isten, amikor először adták még néztem, mondjuk a végét már akkor se, hülye leszek újra megnézni :')
2012. október 31. 17:26
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
na már csak ez kellett amennyi ideig tart egy évad.. nem mondom hogy rossz mert régen én is néztem, de ennyiszer leadni xD
2012. október 31. 17:28
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
neeeeeee._. na mindegy kifogom bírni mivel nem nézek sokat TV2-t
2012. október 31. 17:33
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
Nem értem, minek kell ezzel kínozni az embereket. Az egy dolog, hogy én nem nézem - meg TV-t se nagyon úgy általában - ,de lehetetlen, hogy ne hallatszodjon be a szobámba, ahogy anyám nézi.
Nem csak ezzel a sorozattal van bajom, hanem úgy kb az összes latin-amerikai szappanoperával, melyeknek abszolút semmi értelme. A török sorozatokat sem favorizálom, de valamennyivel tűrhetőbbek.
Az meg már főleg idegesítő, hogy ha elmegyek a rokonsághoz - már, ha nagyon muszáj - más téma szóba sem jöhet, csak hogy Máricsúj miért nem szereti Huán Migelt..-.-
Nem csak ezzel a sorozattal van bajom, hanem úgy kb az összes latin-amerikai szappanoperával, melyeknek abszolút semmi értelme. A török sorozatokat sem favorizálom, de valamennyivel tűrhetőbbek.
Az meg már főleg idegesítő, hogy ha elmegyek a rokonsághoz - már, ha nagyon muszáj - más téma szóba sem jöhet, csak hogy Máricsúj miért nem szereti Huán Migelt..-.-
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Sokakat bántalmazott a producer.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Szakított Taylor Swift és Travis Kelce?
Szakított Taylor Swift és Travis Kelce?
Az énekesnőt mostanában nem látták a sportoló meccsein.