Szombaton este már csak hat versenyzővel folytatódott az X-Faktor, a versenyzők egyéni és duettszámmal is készültek. A leggyengébb láncszemnek ezúttal Stone és Zámbó Krisztián bizonyult, ők párbajoztak a továbbjutásért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zámbó Krisztiánt küldték haza az X-Faktorból
2012. november 25. 12:06
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Az igazat megvallva nagyon meglepődtem, mert én 100%-ig biztos voltam benne, hogy bunda lesz az egész csakis azért, mert ő Jimmy rokona. De nem így lett és ennek örülök, sosem kedveltem, a tehetsége eléggé a padlón van.
2012. november 25. 12:10
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Várható volt most már, hogy ő esik ki. Egész héten azt nyomatták a tv-ben, hogy "utáljuk Krisztiánt". Most már épp ideje volt kirakni az RTL-nek, mert így több kárt okozott volna ezzel, mint hasznot. Na mindegy, végre kirakták a szűrét.
2012. november 25. 12:11
az önkritika teljes hiányát mutatja, hogy a műsor utáni after-x -ben ki merte jelenteni hogy a többi énekes nem jobb nála, csak jobban teljesítenek
2012. november 25. 12:12
Én sosem szerettem Zámbót, nem is védtem meg soha, és nem is fogom, de várható volt a kiesése az egész hetes lejáratókampány után. Egyáltalán nem lepődtem meg.
Stone-ról véletlenül lemaradtam, ezért nem láttam a fergeteges produkcióját, de az összefoglalót nézve, nem is vesztettem túl sokat vele. Csobot Adélt imádtam, szerintem nagyon jól adta elő azt a dalt. Oláh Gergő meg egyértelműen a legnagyobb kedvenc, sosem okoz csalódást. Szabó Dáviddal szintén így vagyok, én sokakkal ellentétben szeretem a hangját és szerintem ott a helye a legjobb háromban. Antal Timi meglepett, nagyon jó volt, pedig sosem volt kifejezetten kedvencem. A duettek közül nekem az Adél-Gergő páros tetszett a legjobban.
Baricz Gergő hatalmas fellépésén meg majdnem elaludtam annyira unalmas volt.
Stone-ról véletlenül lemaradtam, ezért nem láttam a fergeteges produkcióját, de az összefoglalót nézve, nem is vesztettem túl sokat vele. Csobot Adélt imádtam, szerintem nagyon jól adta elő azt a dalt. Oláh Gergő meg egyértelműen a legnagyobb kedvenc, sosem okoz csalódást. Szabó Dáviddal szintén így vagyok, én sokakkal ellentétben szeretem a hangját és szerintem ott a helye a legjobb háromban. Antal Timi meglepett, nagyon jó volt, pedig sosem volt kifejezetten kedvencem. A duettek közül nekem az Adél-Gergő páros tetszett a legjobban.
Baricz Gergő hatalmas fellépésén meg majdnem elaludtam annyira unalmas volt.
2012. november 25. 12:13
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Már ideje volt...!
2012. november 25. 12:14
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Hála az Égnek!
2012. november 25. 12:14
Örülök, hogy végre ő ment haza, mert így a többiek jobban tudnak érvényesülni.
2012. november 25. 12:15
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Rohadtul itt volt már az ideje...
2012. november 25. 12:18
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Kedves Zs, ez a cikk most Remek lett, összefoglal mindent egymagában, röviden de leírja a lényeget.
Végre, van isten, köszönjük hogy most már csak Stonal és adélkával büntetsz minket.. jövő héten ők kerüljenek sorra.. köszi. :*
Végre, van isten, köszönjük hogy most már csak Stonal és adélkával büntetsz minket.. jövő héten ők kerüljenek sorra.. köszi. :*
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2012. november 25. 12:18
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Gondoltam, hogy ha odakerül a sor, a mentorok rögtön kiteszik a szűrét.
Gergő most is kiemelkedően teljesített, ugyanez vonatkozik Timire is. Remélem kettejük közt dől el a nagy harc.
Gergő most is kiemelkedően teljesített, ugyanez vonatkozik Timire is. Remélem kettejük közt dől el a nagy harc.
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
Kapcsolódó sztárok
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater