Pasija elől bújkál Szecsődi Kari
2012. december 29. 13:47
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline |
Már csak a magánéletéről lehet hallani. Nem sztár. Celeb. Mondjuk én személy szerint nem hallottam róla túl sokat. Egészen a műtètéig...
2012. december 29. 13:59
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hú, mennyiszer volt egyet nem értés az én részemről a topikokban.XD Aztán én is úgy döntöttem, hogy felesleges hadakozni, mert a többiek sokan voltak, én meg egyedül. Bár még a mai napig nem tartom normális dolognak a homoszexualitást és a transzszexualitást. Tény, viszont a bíbőrős meg a vándís hírek sem jobbak, sőt azoktól személy szerint feláll a szőr a hátamon. Bárkiről írhat bárki cikket, és úgy gondolom Karcsika nem éppen abba a kategóriába tartozik, akiről naponta ömlenek itt a cikkek. Most egy-kettő elmegy, úgyis régen olvastam már róla, de, akit nem érdekel, akkor az könnyen elkerülheti a cikket. Ne bántsuk már a cikkírót, mert a b*zik ellen vagyunk! Siistra a Starity egyik legjobb cikkírója úgy gondolom - egy csomó hírt neki köszönhetünk, és totál ingyen csinálja a szabadidejében, ami természetesen nem kötelező. Kicsit becsüljük már meg a másik munkáját! Neked fél perc lefikázni, neki lehet hogy egy órájába is belekerült.
Nos, a cikkre térve, hogy ne csak offoljak: én valahol tudtam, hogy ez lesz. Gondoltam, hogyha sikerül is neki összeszednie valami fazont, akkor az előbb vagy utóbb agresszív lesz vele és bántani akarja. Valahol még mindig maga alatt vágja a fát, mert szó szerint a média kereszttüzét használva adja a lovat az ilyen degenerált gyökerek alá, akikkel speciel normális ember szóba sem áll. Persze, egy kicsit én is sajnálom, de talán ezerszer át kéne gondolnia a dolgokat. Nőként teljesen másképp viselkednek az emberrel, mint férfiként, és hát igen. Nem kéne egyből összeköltözni egy olyan emberrel, akit nem is ismer.
Nos, a cikkre térve, hogy ne csak offoljak: én valahol tudtam, hogy ez lesz. Gondoltam, hogyha sikerül is neki összeszednie valami fazont, akkor az előbb vagy utóbb agresszív lesz vele és bántani akarja. Valahol még mindig maga alatt vágja a fát, mert szó szerint a média kereszttüzét használva adja a lovat az ilyen degenerált gyökerek alá, akikkel speciel normális ember szóba sem áll. Persze, egy kicsit én is sajnálom, de talán ezerszer át kéne gondolnia a dolgokat. Nőként teljesen másképp viselkednek az emberrel, mint férfiként, és hát igen. Nem kéne egyből összeköltözni egy olyan emberrel, akit nem is ismer.
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Hustler
2012. december 29. 14:00
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Hát...nem jó
2012. december 29. 14:22
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline |
Beyla:Teljesen egyetértek és csak,hogy tudd,nem vagy egyedül.Én mindig szívesen melléd állok,ha igazad van!
Nos,a cikkhez visszatérve.Várható volt,hogy rögtön elsőre valami barmot fog ki,de így is láthatja,hogy nem könnyű életet választott:)
És tényleg békén lehet hagyni a cikkírót,mert hatalmas munkát feccöl bele és az a néhány rajongója akik vannak az oldalon igenis tudni akarják mi van vele!
Nos,a cikkhez visszatérve.Várható volt,hogy rögtön elsőre valami barmot fog ki,de így is láthatja,hogy nem könnyű életet választott:)
És tényleg békén lehet hagyni a cikkírót,mert hatalmas munkát feccöl bele és az a néhány rajongója akik vannak az oldalon igenis tudni akarják mi van vele!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2012. december 29. 14:28
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
uhh én sajnálom
2012. december 29. 14:37
Pink99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.21. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 160993 offline |
Nem értem hogy sok embernek mi a baja a homoszexualitással. Nekem van egy csomó barátom aki meleg, és nagyon rendesek, imádom őket és ők is engem... 100 heteroszexuálisra sem cserélném el őket! A cikkre visszatérve, sajnálom hogy így alakult, de remélem hamarosan minden rendben lesz! Sok sikert...
2 felhasználónak tetszik:
gayformisha,
janet7
2012. december 29. 14:39
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
Sajnálom, lakva ismerszik meg az ember ugye :/
2012. december 29. 14:45
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Hát ez van. Durva ! De hidegen hagy...
2012. december 29. 15:07
Pucpucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.11. Hozzászólás: 462 Csatolások: 52 Azonosító: 73857 offline |
nem igazán értem h ez miért jó.. oké h meleg.. de 1. miért kell erről mindenkinek tudnia? neki ez nem megy úgy, hogy nincs minden újságba ő? 2. ez h megpróbálja magát nőnek mutatni.. akkor is férfi marad.. vannak melegek.. csak a legtöbb megpróbál normális hétköznapi embernek mutatkozni.. de neki ez nem megy.. -.-
2012. december 29. 15:23
Erre most nem igazán tudok mit mondani. Sajnos előfordulhat az ilyesmi, de valóban engem sem érdekel. Azzal nincs bajom h meleg, de azért ez az egész elég bizarr...
2012. december 29. 15:27
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Előfordul az ilyesmi...!!!
2012. december 29. 15:49
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Nah, van pár pasi, aki megérdemelné, hogy csak egy napra is egy olyan nő bőrébe bújjon akit bántalmaznak! Kari most megtapasztalta, bár ő nem érdemelte meg. Engem nem zavar az sem, hogy meleg, hogy átoperáltatja magát. Az ő dolga, viszont tényleg nem kellene minden lépéséről beszámolni, bár ez igaz az összes celebre...
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.