Pasija elől bújkál Szecsődi Kari
2012. december 31. 13:57
Lili5512 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 371 Azonosító: 185626 offline |
Mér lenne bárki is különb? Max más! Semmi sincs abban,hogy ki milyen nemű akar lenni,vagy hogz meleg vagy nem. A hírességek (az én számításom szerint) 20% melegek.és ezek a leghíresebbek, mert etől különlegesek. Hogy akkor is felválalják ha tudjÁk hogy a fél világ tudtára is adja!
Másrészről meg borzalmas hogy ha valakinek nem szimpatikus valaki,az rögtön azt jelenti,hogy az illető meleg. De miért???
Ez a cikk meg:tulajdon képpen utálom ezt az embert.
Másrészről meg borzalmas hogy ha valakinek nem szimpatikus valaki,az rögtön azt jelenti,hogy az illető meleg. De miért???
Ez a cikk meg:tulajdon képpen utálom ezt az embert.
2013. január 01. 10:03
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline |
Minden olyan ember aki kicsit más mint a többi nagyon érzékeny.De az érzelmi kitöréseik ugyanazok mint mindenkinek.Sajnálom hogy a természet,a génjei,a jóIsten és saját maga így elbánt a testével.Innen már lefelé vezet az út és nem a zenei kiteljesedésig.
2013. január 01. 19:35
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Én valahogy egyáltalán nem tudom sajnálni. Ezt hívják feltűnési viszketegségnek. Ha annyira bujkálna, valószínűleg nem adna interjút erről az egészről, hanem menne, amint tudna.
2013. január 01. 23:30
zita1966új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 153660 offline |
Egyszerűen nem tudom felfogni ,hogy miért ilyen cikkekkel van tele a starity ..persze nagyon szeretek itt nézelődni és híreket olvasni ,de ki a francot érdekel egy pasi aki egy undorítő nővé csináltatta magát ..és ne haragudjanak meg rám azok akik szeretik őt ,de szerintem ez így igaz ://
2013. január 02. 12:10
Uram atyám, hogy néz ez ki?????? O.O De jót röhögtem szerencsétlenen......milyen szánalmas...
2013. január 02. 16:41
Hát én már régóta undorodok tőle de most Hát én inkább ahogyan kinézz inkább fényképezőgép elé sem állnék
2013. január 02. 18:51
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Jó neki! :'D Amúgy szerintem ilyen meleg szerelmembe nincsen pasi. :'D És ez a név.. Kari? Nem inkább Karcsi? :') És Cassie3 teljesen egyet értek!
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.