Történet
Szulejmán, a török birodalom fiatal uralkodója, 26 évesen a világ meghódítására készül. Közben folyamatosan érkeznek az új háremhölgyek a szultán palotájába, köztük a gyönyörű Alexandra, aki mély benyomást tesz Szulejmánra. A szultán édesanyja és felesége rossz szemmel nézik a fellángoló szerelmet és mindent megtesznek, hogy eltávolítsák az udvarból a lányt. Az asszonyok féltékenysége mellett az uralkodóra veszélyt jelentenek azok a befolyásos pasák is, akik ellenzik Szulejmán intézkedéseit.
Halit Ergenç - I. Szulejmán Szultán
Nebahat Çehre - Ayşe Hafsa (a Szultán édesanyja)
Meryem Uzerli - Alexandra (a Szultán felesége)
Okan Yalabık - Pargalı İbrahim Pasa
Nur Aysan - Mahidevran (Szulejmán felesége)
Selma Ergeç - Hatice
Filiz Ahmet - Nigar
Selim Bayraktar - Sümbül
Alp Öyken - VII. Kelemen pápa
Bergüzar Korel - Teresa
Szulejmán (Muhteşem Yüzyıl) 2010
2013. január 10. 07:49
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
21 felhasználónak tetszik:
puffybabymelinda,
Ildikócska10,
nicol bellox,
Andika66,
adri001,
Nikikke,
Rebus0312,
Riley13,
Elody,
Nola.,
Szucsregi,
Pinky Lili,
vafu,
petra1024,
tweeety,
Sarah Martin,
Kimchi Chan,
Liá4,
Average Girl,
Earth Song,
LDreamP
2013. január 11. 21:31
puffybabymelindaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.26. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 174291 offline |
Idézet (Shenayla @ 2013.01.10. 07:49)
Történet
Szulejmán, a török birodalom fiatal uralkodója, 26 évesen a világ meghódítására készül. Közben folyamatosan érkeznek az új háremhölgyek a szultán palotájába, köztük a gyönyörű Alexandra, aki mély benyomást tesz Szulejmánra. A szultán édesanyja és felesége rossz szemmel nézik a fellángoló szerelmet és mindent megtesznek, hogy eltávolítsák az udvarból a lányt. Az asszonyok féltékenysége mellett az uralkodóra veszélyt jelentenek azok a befolyásos pasák is, akik ellenzik Szulejmán intézkedéseit.
Selma Ergeç - Hatice
Filiz Ahmet - Nigar
Selim Bayraktar - Sümbül
Bergüzar Korel - Teresa
Selma Ergeç - Hatice
Filiz Ahmet - Nigar
Selim Bayraktar - Sümbül
Bergüzar Korel - Teresa
2013. január 17. 13:40
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (dorinácska @ 2013.01.14. 14:29)
nekem nagyon tetszik a szulejmán
A pasi vagy a sorozat?
A színész tényleg nem rossz darab egyébként, a sorozattal kapcsolatban pedig még nem sikerült igazán következtetésre jutnom. Miszerint tetszik-e vagy sem. Ingadozok, mint a középp@r@szt. Vannak benne tényleg nagyon jó dolgok, meg vannak benne nem annyira jók... Mondjuk én nem láttam az első részt, csak a tegnapi másodikat...
2 felhasználónak tetszik:
Ildikócska10,
Earth Song
2013. január 17. 14:05
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
Nekem bejön a sorozat. Kicsit lassan halad, de ez nem negatívumként mondom. Halit nagyon jó színész, a vörös csajszi, Alexandra még egy kicsit ingadozó nálam, hogy kedveljem-e vagy ne annyira... a szultán felesége elég szimpatikus karakter, a kisfiú pedig nagyon cuki! Tetszik, hogy az apja kötődik hozzá valamilyen szinten. Kíváncsi vagyok, mi lesz a következő részben. Egy héten egyszer abszolút belefér az időmbe, érdemes nézni. Ha más miatt nem, már legalább a magyar-török ellentétek és a csodás kosztümök miatt.
Meglepett, hogy Cansu Dere és Bergüzar Korel is szerepelni fog benne! Kíváncsian várom, ők kiket fognak alakítani.
Meglepett, hogy Cansu Dere és Bergüzar Korel is szerepelni fog benne! Kíváncsian várom, ők kiket fognak alakítani.
1 felhasználónak tetszik:
Shenayla
2013. január 22. 13:43
Viviiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 799 Csatolások: 4188 Azonosító: 151913 offline |
Idézet (x maite x @ 2013.01.17. 14:05)
Nekem bejön a sorozat. Kicsit lassan halad, de ez nem negatívumként mondom. Halit nagyon jó színész, a vörös csajszi, Alexandra még egy kicsit ingadozó nálam, hogy kedveljem-e vagy ne annyira... a szultán felesége elég szimpatikus karakter, a kisfiú pedig nagyon cuki! Tetszik, hogy az apja kötődik hozzá valamilyen szinten. Kíváncsi vagyok, mi lesz a következő részben. Egy héten egyszer abszolút belefér az időmbe, érdemes nézni. Ha más miatt nem, már legalább a magyar-török ellentétek és a csodás kosztümök miatt.
Tudomasom szerint Berguzar Korel nem fog benne szerepleni, de Cansu-nak nagy szerepe lesz, de az meg nagyon messze van
x maite x
2013. február 12. 13:18
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (x maite x @ 2013.01.17. 14:05)
Nekem is tetszik. Egyre inkább. Pedig amennyire elsőre húztam tőle a számat...
Sajnos valóban lassan halad a történet, de erről az RTL klub tehet. Egy részt ugyanis két részben adnak le. Tehát ami eredetileg egy epizód, azt az RTL feldarabolja két szerda estére. Értem én, hogy úgy már sokáig tartana, de nem hiszem el, hogy nem lehetne valami olyan időpontot találni, amiben nézhető lenne és nem kellene még tovább nyújtani, mint a rétest...
Halit szerintem is zseniális, olyan igazi tekintélyt és tiszteletet parancsoló férfi, pont ideális erre a szerepre.
Alexandra nekem alapvetően szimpatikus, bár a feleségért is majd megszakad a szívem sokszor. Ismerve a történelmi tényeket, tudom, mi lesz ennek a szerelmi háromszögnek a végkifejlete, ennek tudatában pedig csak jobban furdal a lelkiismeret olykor a sorozat nézése közben. Mindkét hölggyel tudok azonosulni és mindkettőnek jó oka van arra, ahogyan viselkedik. Ez egy másik kultúra, tőlem / tőlünk távol áll és próbálom úgymond kívülállóként nézni az eseményeket. Ami persze elég lehetetlen vállalkozás.
A kis Mustafa szerintem is aranyos, bár a nagy Mustafa meg majd elég jól fog kinézni... (kár, hogy úgy végzi, majd, ahogy )
2013. február 18. 13:50
Állítólag elkezdték bombázni az RTL klubot bizonyos emberkék üzenetekkel, hogy ne így adják le a sorozatot, mert soha nem lesz vége... Kíváncsi leszek, lesz-e valami hatása, bár kétlem...
2013. február 18. 18:27
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
8 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
nicol bellox,
Nikikke,
sztárfan,
Elody,
Andika66,
Nola.,
Kimchi Chan
2013. február 19. 17:30
Viviiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 799 Csatolások: 4188 Azonosító: 151913 offline |
Hurrem/ Meryem Uzerli & Mihrimah/Pelin Karahan
7 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
nicol bellox,
adri001,
Elody,
Andika66,
Kimchi Chan,
Lizaaa
2013. február 19. 17:32
Viviiiii |
Hatice/ Selma Ergec
2013. február 19. 17:41
Viviiiii |
Nigar Asszony/ Filiz Ahmet
8 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
nicol bellox,
Riley13,
Elody,
Byee,
Andika66,
Nola.,
Kimchi Chan
2013. március 27. 19:25
Ma megint egy fél ( ) rész végre ( ) az RTL klubon. Nagyon szeretem nézni, utálom, hogy ilyen csiga tempóban adják.
AngyalClau
2013. március 28. 13:00
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.03.27. 19:25)
Ma megint egy fél ( ) rész végre ( ) az RTL klubon. Nagyon szeretem nézni, utálom, hogy ilyen csiga tempóban adják.
Épp azon gondolkodtam én is, hogy legalább 90 részes a sorozat, és ha minden héten leadnak egy részt, akkor nagyon hosszú ideig fog tartani. Ugyebár egy év 52 hétből áll...
Meg aztán ahhoz képest, hogy egy órásak ezek a félbe vágott részek, sokszor elég tartalmatlanak.
2013. április 03. 08:32
Idézet (cintia0023 @ 2013.03.28. 13:00)
legalább 90 részes a sorozat
Konkrétan Törökországban most ment le a 93.
2013. április 03. 13:12
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.03. 08:32)
Konkrétan Törökországban most ment le a 93.
Azért írtam, hogy legalább, mert nem voltam biztos benne, hogy mennyinél tartanak, csak hogy 90 már megvan.
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Örök nyugalomra helyezték Liam Payne-t
Örök nyugalomra helyezték Liam Payne-t
Örök nyugalomra helyezték.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Hátborzongató értelmet nyert Liam Payne 2010-es posztja
Hátborzongató értelmet nyert Liam Payne 2010-es posztja
Szomorú dologra derült fény.
Liam Payne barátnője, Kate Cassidy napokkal a halála előtt ultimátumot adott az énekesnek
Liam Payne barátnője, Kate Cassidy napokkal a halála előtt ultimátumot adott az énekesnek
Nem bírta már elviselni a drogokat.
Ő a Forma-1 új sztárjának, Charles Leclerc-nek a barátnője
Ő a Forma-1 új sztárjának, Charles Leclerc-nek a barátnője
Sokak szívét elrabolta a Forma-1 új sztárja, de az övé már foglalt.
18+ Charlie Hunnam felismerhetetlen lett az új szerepében
18+ Charlie Hunnam felismerhetetlen lett az új szerepében
Sorozatgyilkost alakít a sztár.