2015-ben visszatér Sparrow kapitány
2013. január 15. 18:04
![]() |
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 ![]() |
Már nagyon várom!! csak kár,hogy olyan messze van...!
2013. január 15. 18:13
Imádom a Karib-tenger kalózait, de valahogy már a jóból is megárt a sok. A negyedik részt sem értettem, hogy minek. A harmadikkal jó lett volna ha befejezik, mert így maradt volna némi sejtelem a végén, de ennyi erővel csinálhatnának belőle sorozatot is..
Azért remélem, hogy ez az állandó folytatási kényszer nem megy a film rovására..
Azért remélem, hogy ez az állandó folytatási kényszer nem megy a film rovására..
2013. január 15. 19:10
![]() |
Petrawooklittle dhampir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1030 Csatolások: 46 Azonosító: 188362 ![]() |
én hataaalmas rajongója vagok a karib tenger kalózainak.. és Johnny Depp-nek!!
annyira várom már... bár mostmég nem élem bele magam
olyan távol van még 2015..
de mindent bele. és olyan jó legyen mint eddig!!
annyira várom már... bár mostmég nem élem bele magam
olyan távol van még 2015..

2013. január 15. 19:15
![]() |
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 ![]() |
Én is szeretem mind a négy filmet, de már az utolsó is olyan erőltetett volt, hogy 3-nál többször nem bírtam megnézni. Az első kettő fantasztikus tényleg, sőt, még a harmadik is, de itt kellett volna abbahagyni. lassan ebből is elcsépelt 'valami' lesz, mint egy jópár jól induló pár részes filmek. Meg Johnny amúgy se olyan "jó" Jack már meg minden... nem kéne erőltetni és kész.

2013. január 15. 19:28
![]() |
RebekaPrewúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 182626 ![]() |
Wáááá ez naagyon jóó

2013. január 15. 20:36
Imádom a Karibot,főleg az első 3 filmet. A negyedik rész számomra nem volt nagy durranás. Jó volt? Jó volt,de semmi több.
Orlando és Keira meg nem érdekel,az egész lávsztorijuk uncsi volt számomra. De ha valami csoda folytán Bill és Naomie visszatérne az 5. részbe,megkeresem ezt a Jeff Nathansont és leborulok előtte. Itt és most megesküszöm erre.
Orlando és Keira meg nem érdekel,az egész lávsztorijuk uncsi volt számomra. De ha valami csoda folytán Bill és Naomie visszatérne az 5. részbe,megkeresem ezt a Jeff Nathansont és leborulok előtte. Itt és most megesküszöm erre.

2013. január 15. 22:14
![]() |
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 ![]() |
Hát nem tudom érdemes-e még akárhány bőrt lehúzni egy tök jól induló filmből, bocs sorozatból, az utolsó már nem egy nagy szám. Kár lenne érte, hova fognak az utolsó részben eljutni a Holdra?
)

2013. január 16. 05:32
![]() |
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 ![]() |
Áw már várom nagyon!!

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
17 éve mutatták be Stephenie Meyer regényének adaptációját.

Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Nézd meg, kik vihették haza a díjat.

Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Persze, hogy van beceneve!