Életük mélypontján egy hajszál választotta el őket a még nagyobb tragédiától. Cikkünkben tíz sztárt mutatunk be, akik véget akartak vetni életüknek.
A teljes cikkhez kattints ide!
10 sztár, aki öngyilkosságot kísérelt meg
2013. január 29. 13:50
2013. január 29. 14:03
![]() |
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7119 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 ![]() |
Ez szomorú,hogy valaki ilyennek próbálkozik!!!
2013. január 29. 14:08
![]() |
Zutul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 799 Csatolások: 82 Azonosító: 124816 ![]() |
Vannak olyanok akik igazán megleptek.. nagyon sajnálom azokat, akik oly mértékben nem látnak kiutat, hogy ehhez a módszerhez folyamodjanak. :/

2013. január 29. 14:12
Mindegyikőjük miatt kár lett volna, őszintén, és örülök hogy nem sikerült nekik amit terveztek. Macaulay-ért viszont nagyon aggódom.
Belőlünk pedig meghalt volna egy darab ha a Hulkster életének is vége lett volna, külön köszönet Laila Ali-nak.
Belőlünk pedig meghalt volna egy darab ha a Hulkster életének is vége lett volna, külön köszönet Laila Ali-nak.

2013. január 29. 14:23
A leggyávább dolog a világon az öngyilkosság. Undorító és szánalmas, hogy vannak, akik így akarnak kikerülni minden bajt ahelyett, hogy megoldást keresnének a gondjaikra.
2013. január 29. 14:39
"Belőlünk pedig meghalt volna egy darab ha a Hulkster életének is vége lett volna" Zita ezt én nem tudtam volna ilyen szépen leírni.
A franc se gondolná, hogy a szerelmi problémák ilyen dolgokat is ki tudnak váltani az emberből.
A franc se gondolná, hogy a szerelmi problémák ilyen dolgokat is ki tudnak váltani az emberből.
2013. január 29. 14:51
![]() |
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 ![]() |
Hát igen legalább egyszer van mindenkinek egy mélypontja. Az öngyilkosságot csak akkor értjük meg igazán, ha magunk is tapasztaltunk ilyesmit. És tényleg az a legszomorúbb az egészben hogy nem látunk jobb megoldást, mint a halál. Több ismerősöm is van akik egy időben nagyon depressziosak voltak.
Hála istennek ezeknek a sztároknak nem sikerült kár lett volna értük!
Hála istennek ezeknek a sztároknak nem sikerült kár lett volna értük!

2013. január 29. 14:57
![]() |
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 ![]() |
Idézet (wiky96 @ 2013.01.29. 14:25)
A többiek nagyon nem érdekelnek, felőlem máshogy is végezhették volna..
Ez aztán tökéletes hozzáállás a dolgokhoz.

Nagyon tisztelem Eminemet azért, hogy a borzalmas gyerekkorától sikerült megszabadulnia, és hogy sikerült feltornásznia magát a nagyok közé. Britney-s részről annyit, hogy még mindig egy szánalmas senkinek tartom azt a Federline-t. De szerencsémre nem tudta a végsőkig tönkretenni Britneyt. Halle nagyon jól gondolkozott, de mindenkinél tiszteletreméltó, hogy kitudott mászni a gödörből. Bár ugye itt van szegény Macaulay. Sajnos már nem tudom elképzelni, hogy túlteszi magát a heroinon. De sok szerencsét hozzá, remélem, nem fog tragédiával végződni az Ő története...
2013. január 29. 15:06
![]() |
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1469 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 ![]() |
Szegények biztos nehéz volt
de joo hogy idöben megjavultak mondjuk nemmindenki

2013. január 29. 15:14
![]() |
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 ![]() |
Nagy kár, hogy van olyan ostoba és önző ember, akit tényleg nem érdekel ha egy embertársa meghal, és ezt még ki is írja!!!! Szégyen, h ilyen emberek léteznek a világon!!!

2013. január 29. 15:22
Nem mindegyikükért rajongok,sőt innen csak Britney-ért de szívből örülök,hogy még ilyen nehéz időszakból is kitudtak lábalni.

2013. január 29. 15:26
![]() |
Chinafaaan98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 228 Csatolások: 1 Azonosító: 184586 ![]() |
Britneeey ♥ Macaulay :// ♥
2013. január 29. 15:29
persze, persze, kössetek megint belém, már megszoktam.....nincs más dolgotok?
és ezek után még én leszek a rossz, ha esetleg megvédem magam.
Im a SlaveForBritney!
igen én így állok hozzá. ki vagy te hogy bírálj engem? kötelező lenne ugy gondolkodnom, mint például te? minden ember más....
justthetruth!
neked nem inkább a cikkel kéne foglalkoznod és ahhoz hozzászólnod, ahelyett, hogy másokat kritizálj??
és ezek után még én leszek a rossz, ha esetleg megvédem magam.
Im a SlaveForBritney!
igen én így állok hozzá. ki vagy te hogy bírálj engem? kötelező lenne ugy gondolkodnom, mint például te? minden ember más....
justthetruth!
neked nem inkább a cikkel kéne foglalkoznod és ahhoz hozzászólnod, ahelyett, hogy másokat kritizálj??
Kapcsolódó sztárok

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Brenda Songgal két gyermekük van.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.

Megható közös pillanat: videón, ahogy Bruce Willis a lánya kezét fogja
Megható közös pillanat: videón, ahogy Bruce Willis a lánya kezét fogja
Együtt töltötték a Hálaadást.

Kiderült, kik mondtak Meghan Markle szerint rasszista megjegyzéseket a gyerekére
Kiderült, kik mondtak Meghan Markle szerint rasszista megjegyzéseket a gyerekére
Kirobbant a botrány.

Paris Hilton a hálaadásnapi vacsorán tudatta a családjával, hogy lett még egy gyereke
Paris Hilton a hálaadásnapi vacsorán tudatta a családjával, hogy lett még egy gyereke
Mindenkit meglepett az örökösnő.

Jennifer Aniston ismét Matthew Perry emléke előtt tisztelgett
Jennifer Aniston ismét Matthew Perry emléke előtt tisztelgett
Újabb posztban emlékezett meg róla.