Minden idők legjobb női popsztárjai
2013. február 10. 14:36
Jellemző. Ha már le vannak radírozva a listáról a tucat- és dizni'sztárok, egyslágeres csodák, akkor az a lista már teljes mértékben kaki...
Számomra Madge a legegyértelműbb 3 évtizeden keresztül mindig is az egyik legsikeresebb előadó volt. DE! Mi a helyzet Mariah Carey-vel, aki a 90's évek legmeghatározóbb énekesnője volt. Janet, Cher, Christina Ella Fitzgerald? (nem Llyod vagy ki...) Celine vagy mondjuk Britney, aki a 00's évek legmeghatározóbb és legsikeresebb női előadója volt. Houston pedig mit vétett, hogy House-ra lett keresztelve?
Számomra Madge a legegyértelműbb 3 évtizeden keresztül mindig is az egyik legsikeresebb előadó volt. DE! Mi a helyzet Mariah Carey-vel, aki a 90's évek legmeghatározóbb énekesnője volt. Janet, Cher, Christina Ella Fitzgerald? (nem Llyod vagy ki...) Celine vagy mondjuk Britney, aki a 00's évek legmeghatározóbb és legsikeresebb női előadója volt. Houston pedig mit vétett, hogy House-ra lett keresztelve?
7 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Pöttömke,
nicol bellox,
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
janet7,
Fan-ily6889
2013. február 10. 14:48
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline |
Szerintem,nagyon jól tette össze a Telegraph!
2013. február 10. 14:51
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9490 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Sztem az még mindig Whitney Houston..nem pesig House
háttt...egyikük se a szívem csücske, Xtina sztem is megérdemelné h rajta legyen. Meg nem ártana, ha ismertebbeket is beraktak volna...-.-
háttt...egyikük se a szívem csücske, Xtina sztem is megérdemelné h rajta legyen. Meg nem ártana, ha ismertebbeket is beraktak volna...-.-
2013. február 10. 14:55
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Végül is csak azok hiányoznak a listáról, akiknek gondolkodás nélkül, rögtön fel kellett volna kerülniük rá... De nem érdekes, ne törődjenek vele...
Kapásból: Anastacia!!, Alanis Morissette!, Celine Dion!, Gwen Stefani, Christina Aguilera, Kylie Minogue!, Pink, és valószínűleg lennének még egy "páran"...
Kapásból: Anastacia!!, Alanis Morissette!, Celine Dion!, Gwen Stefani, Christina Aguilera, Kylie Minogue!, Pink, és valószínűleg lennének még egy "páran"...
2013. február 10. 14:57
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline |
korrekt a sorrend(szerintem)..bár sokukat nem szeretem
2013. február 10. 14:58
Elody, milyen ismertebbeket? Selena Gomezt meg a Little Mixet? Nem vetted észre, hogy ez a lista az IGAZI női popsztárokról van összeállítva? És lehet, hogy neked nem ismertek, de az nem azt jeleni, hogy senki nem tud róluk...
Szerintem egész jó lista lett, bár Norah-nak igaza van, ki lehetett volna bővíteni és belerakni másokat is, pl. Gagát nyugodt szívvel kihagyhatták volna a Janis Joplinok meg Madonnák közül.
Szerintem egész jó lista lett, bár Norah-nak igaza van, ki lehetett volna bővíteni és belerakni másokat is, pl. Gagát nyugodt szívvel kihagyhatták volna a Janis Joplinok meg Madonnák közül.
2013. február 10. 15:09
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Persze, ki lehetne egészíteni bőven ezt a listát, de örüljünk, hogy néhány kivétellel tényleg a nagyokat tették bele. Amúgy Aretha és Amy mióta voltak popikonok? Lehet én tudom rosszul, de ők inkább soul vonalon mozogtak. Mindegy, a britektől ez kivételesen egy elég reális lista. Madonna alap, hogy az élen van
2013. február 10. 15:12
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
"vessetek a Mókusok elé"
Látom többen azon remegnek, hogy Whitney House(ton) kicsit rövidebbre sikeredett!
NEM, ez nem egy általam adott és jópofának tartott becézés/rövidítés, és nem is a lustaságom, inkább csak a figyelmetlenségem!
Akinek nagyon szúrja a szemét attól nagyon bocsánatot kérek, akinek csak kicsit, attól meg csak egy kicsit
Bocsi, bocsánat, de elviselem ha megköveztek!
Látom többen azon remegnek, hogy Whitney House(ton) kicsit rövidebbre sikeredett!
NEM, ez nem egy általam adott és jópofának tartott becézés/rövidítés, és nem is a lustaságom, inkább csak a figyelmetlenségem!
Akinek nagyon szúrja a szemét attól nagyon bocsánatot kérek, akinek csak kicsit, attól meg csak egy kicsit
Bocsi, bocsánat, de elviselem ha megköveztek!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. február 10. 15:23
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline |
Valahogy így bár én cserélgetnék 1-2 őt de így is jó
2013. február 10. 15:27
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Azért a listán vannak olyanok is, akik nem is igazán popzenészek (csomó soul, meg country is van) és egy csomó nagy név lemaradt róla, olyanok is, akik sokkal nagyobb durranások voltak, mint a listán szereplők jó része. (Ezt nem feltétlenül tehetségre, inkább népszerűségre értem).
Pl Britney Spears-t és Christina Aguilerát is kapásból a top 10-be röppentettem volna, hisz kb ők ketten voltak maga a popzene a 2000-es évek elején.
Viszont a kis bevezetőért ("Adele és Gaga uralkodik a világon...") csókoltatom az újságírót. =D
Pl Britney Spears-t és Christina Aguilerát is kapásból a top 10-be röppentettem volna, hisz kb ők ketten voltak maga a popzene a 2000-es évek elején.
Viszont a kis bevezetőért ("Adele és Gaga uralkodik a világon...") csókoltatom az újságírót. =D
2013. február 10. 15:59
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Érdekes hogy sokaknak szúrja a szemét, hogy a Spice Girls is bekerült a listába... Amit nem értek, hisz nincs szerintem olyan ember a 90'-es évek szülöttei közül aki ne ismerné legalább egy számukat. Ott van ugye a Wannabe, ami ma is igen közkedvelt, popkultusz, legalább annyira, mint Britney Spears Baby One More Time-ja. És ott van a Viva Forever, ami -minden elfogultság nélkül- az egyik legszebb ballada a poptörténelemben. Victoria Beckham volt közülük az egyetlen, akibe valóban nem szorult egy csöppnyi zenei tehetség, vagy hang. Szólóban igazán Mel C sikeres. Saját kiadója van, és 6 szóló albumából világszerte több, mint 8 millió kelt el. A "girlpowa" stílus úttörői, arról nem is beszélve, hogy egy olyan korszakban lettek híresek a lányok, amikor még nem igen volt népszerű az internet, és az embereknek csak egy bizonyos részéhez jutottak el a klipjeik, és leginkább a fülükre hagyatkozhattak..
Én tiszteletben tartom ha nem szeretitek Őket, de nézzünk már utána kiket is írunk le. És akinek nem inge, ne vegye magára a kis felszólalásomat^^"
Én tiszteletben tartom ha nem szeretitek Őket, de nézzünk már utána kiket is írunk le. És akinek nem inge, ne vegye magára a kis felszólalásomat^^"
2 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Fan-ily6889
Kapcsolódó sztárok
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Így randizott a két sztár.
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
Új filmjét promótálja a sztár.