Idézet (Pöttömke @ 2013.02.10. 15:59)
Érdekes hogy sokaknek szúrja a szemét, hogy a Spice Girls is bekerült a listába... Amit nem értek, hisz nincs szerintem olyan ember a 90'-es évek szülöttei közül aki ne ismerné legalább egy számukat. Ott van ugye a Wannabe, ami ma is igen közkedvelt, popkultusz, legalább annyira, mint Britney Spears Baby One More Time-ja. És ott van a Viva Forever, ami -minden elfogultság nélkül- az egyik legszebb ballada a poptörténelemben. Victoria Beckham volt közülük az egyetlen, akibe valóban nem szorult egy csöppnyi zenei tehetség, vagy hang. Szólóban igazán Mel C sikeres. Saját kiadója van, és 6 szóló albumából világszerte több, mint 8 millió kelt el. A "girlpowa" stílus úttörői, arról nem is beszélve, hogy egy olyan korszakban lettek híresek a lányok, amikor még nem igen volt népszerű az internet, és az embereknek csak egy bizonyos részéhez jutottak el a klipjeik, és leginkább a fülükre hagyatkozhattak..
Én tiszteletben tartom ha nem szeretitek Őket, de nézzünk már utána kiket is írunk le. És akinek nem inge, ne vegye magára a kis felszólalásomat^^"
Én tiszteletben tartom ha nem szeretitek Őket, de nézzünk már utána kiket is írunk le. És akinek nem inge, ne vegye magára a kis felszólalásomat^^"
Mint már annyiszor korábban, most is meg kell hajolnom a bölcsességed előtt.