Minden idők legjobb női popsztárjai
2013. február 12. 11:13
Idézet (Candy_attack @ 2013.02.11. 17:20)
Csak a példa kedvéért: Madonna a harminc-akárhány éve alatt 268 zenei díjat nyert, Lady Gaga a 4-5 éve alatt 380-at.
Csak példának okáért, korábban nem volt annyi felesleges díj, mint mostanság. Teen Choise, internetes díjak, mikro + makroállamok piti díjai, magazinok díjai, MTV (Europe, Brasil, Roman + Isten tudja még milyenek) és számtalan felesleges és cseppet sem mérvadó kategória. A díj az teljesen lényegtelen. Grammyt is már bárki kaphat. Mivel Gagát már az első pillanattól kezdve sztárolták, túlértékelték, agyondíjazták, míg Madonnát bő 10 év után kezdték elismerni, hogy elkezdődött a karrierje. Más a mérce most és biztos, hogy más volt a 80's és 90's években.
2013. február 12. 12:06
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline |
Hogy lehet hogy a Spice Girls és Gaga rajta van a listán Britney meg nincs sehol?
2013. február 12. 15:23
Beyonce-t szerintem tehették volna előbbre is, de egyébként nem rossz a lista.
2013. február 21. 22:26
Adele a 8. Helyen? Azért szerintem nek jobb hangja van Madonnánál! De ez csak az én véleményem
2013. február 22. 11:39
Idézet (Kamilla07 @ 2013.02.21. 22:26)
Adele a 8. Helyen? Azért szerintem nek jobb hangja van Madonnánál! De ez csak az én véleményem
Gratulálok, hogy nem tűnt fel, hogy a hang az, ami itt a legkevésbé számított. Azért Whitney "House"-nak körökkel jobb hangja van, mint Adele-nak és ez tuti, hogy nem csak az én váleményem, mégis hátrébb van mint Adele. De továbbmegyek és sokkal jobb hangok lemaradtak erről a fura listáról. Még olyanok is, akik nem vesznek olyan hangosan levegőt, minden egyes sor után, mint Adele. Tehát, szerinted a hang volt itt a mérvadó? Szerintem sem.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. február 22. 23:53
Martin-LittleMonsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.22. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 196559 offline |
Nem az extra Gaga rajongásomból mondom de Gaga kerülhetett volna előbbre ! És Madonna az első ? Hát akkor itt nem nagyon a hangot nézték mert Madonnának mindene van csak hangja nincs túl sok..
2013. március 02. 15:20
Idézet (Martin-LittleMonster @ 2013.02.22. 23:53)
Nem az extra Gaga rajongásomból mondom de Gaga kerülhetett volna előbbre ! És Madonna az első ? Hát akkor itt nem nagyon a hangot nézték mert Madonnának mindene van csak hangja nincs túl sok..
Lady Reductive nyílván szebben károg és ordít a repedt fazék hangjával.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. július 08. 18:46
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 696 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline |
Nagyon sok sztárt hiányolok. TI szerintetek nekik van a legjobb hangjuk. Szerintem NEM! De ízlések és pofonok...
2013. július 22. 19:39
Hát, nem egy nevet cserlnék fel ebben a listában.. Számomra nem Madonna áll az első helyen,leszámítva azt,hogy tényleg a Pop királynőének állítják..
2013. augusztus 22. 14:10
Nagyjából így jó a lista.Persze,nekem sem Madonna a kedvencem,de ha a sorrendet felcseréljük,nagyjából jó.Lady GaGa sokszor plágiummal él,de azért ő sem rossz.Be kell látni,hogy bárki bármit szeret,ők azok,akik a legjobbak,elismerésre méltóak.Mit vártatok?Hogy esetleg szelena gomez vagy demi lovátó lesznek az elsők?Ez a lista olyanoktól származik,akiknek még volt ízlésük.
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Így randizott a két sztár.
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
Új filmjét promótálja a sztár.