Pár nevet még ideraknék pl.Christina Aguilera-t nagyon hiányolom és még néhány nőt.
De hiába gondolják azt,hogy sok mai tinisztár nagyobb karriert futott be,mint a régiek.Akkoriban megérdemelték a díjakat,és nem kapta meg minden utcasarki kis jöttment a "legjobb előadó stb..." díjat.Én is szeretek mai fiatalokat,de ők már korántsem olyan színvonalon tartanak,mint a korábbiak.
Minden idők legjobb női popsztárjai
2013. augusztus 22. 14:14
2013. augusztus 23. 21:52
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1547 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Amy miért csak a hetedik?
2013. augusztus 27. 00:36
vodka-and-louboutinsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 207754 offline |
Britney Spears és Xtina hol vannak a listáról?
2013. szeptember 14. 17:33
Cinti1999 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.06. Hozzászólás: 751 Csatolások: 0 Azonosító: 197302 offline |
Ezen a listán besírtam. Oké,Madonna az első (bár szerintem nem ő lenne az első..),na és Cher hol van? Madonna a pop királynő,Cher a pop istennő. Attól mert nem hallottunk róla kb. a Díva óta,attól még ő Cher. Különben meg most jön ki az új albuma. Madonna 30 éve a szakmában van,Cher meg 48,Madonnának 12 stúdióalbuma van,Chernek 26. Tehát szerintem nincs miről beszélni,ez a lista nem a munkásságok alapján van megírva. (Nem Madonna ellen akartam szólni.) A másik,Britney és Xtina hol van? Esetleg Mariah? Adele-t én onnan kivenném..
2014. április 09. 19:41
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Adele és Gaga véleményem szerint a legjobb.
2015. július 31. 19:44
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline |
EMBEREK MI EZ. KEREMSZEPEN.
JANIS JOPLIN FOLK-ROCK ENEKESNO.
De komolyan..semmi koze a pop-hoz..meg
amugy is..miert cask 11. helyen van?!
Es amugy Dolly Parton..o meg nem Country
enekesno?!
Najo nem ertem ezt a listat.
Amugy kihagytak embereket..
JANIS JOPLIN FOLK-ROCK ENEKESNO.
De komolyan..semmi koze a pop-hoz..meg
amugy is..miert cask 11. helyen van?!
Es amugy Dolly Parton..o meg nem Country
enekesno?!
Najo nem ertem ezt a listat.
Amugy kihagytak embereket..
2015. augusztus 09. 01:17
Mit nem látnak szemeim, Gaga-t képesek voltak belerakni, bezzeg Janet Jackson, Britney Spears, Christina Aguilera, Mariah Carey,Cher(!), Rihanna esetleg - Ők hol maradnak?
Abszolúte full összecsapott munka eredménye az egész katyvasz, amit összehordanak - egy alapvetően nívós magazinban. Arról nem is beszélve, hogy a lista állítólagos popudvarhölgyeinek tartott lédik' egy része pedig rég' kiégett azóta...
Abszolúte full összecsapott munka eredménye az egész katyvasz, amit összehordanak - egy alapvetően nívós magazinban. Arról nem is beszélve, hogy a lista állítólagos popudvarhölgyeinek tartott lédik' egy része pedig rég' kiégett azóta...
2015. október 07. 15:21
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Bakker mi ez a szar lista???? Kb senkit sem ismerek. De Lady Gagának kellet volna az 1nek lenni. Madonna???? Most komolyan???
2016. február 14. 11:24
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Tinaaaa.♡♡♡
2016. október 14. 22:12
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline |
Tina Turner fényévekkel tehetségesebb, és értékesebb, mint Madonna. Igazságtalan a világ a listákkal kapcsolatban. Eléggénagyon.
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Így randizott a két sztár.
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
Új filmjét promótálja a sztár.