Csak itt-ott néztem bele, mert inkább Pókembertől ájuldoztam a TV2-n. Kállayt pont láttam, és hát egyszerűen borzalmas volt. Azt jól mondta a zsűri, hogy nem lehetett észrevenni a hangján, hogy beteg, és ezzel egyet is értek, mert betegen és egészségesen is ugyanolyan borzalmas. Elképesztő, hogy 48 pontot kap, amikor egy Keresztes Ildikó például csak 47-et kapott...
Tavayly még egy csomó jó dalunk volt, most meg egyetlen igazán kiemelkedőt sem tudnék mondani...
A Dal: lezajlott a második elődöntő
2013. február 10. 15:07
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9490 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
utálom ezt az országot.
miért kell mindenáron tehetségtelen senkiket, vagy tehetségtelen, de sajnos ismert embereket küldeni? a magyar sztárok 90%-át mondjuk amúgy is rühellem xd
miért kell mindenáron tehetségtelen senkiket, vagy tehetségtelen, de sajnos ismert embereket küldeni? a magyar sztárok 90%-át mondjuk amúgy is rühellem xd
2013. február 10. 15:33
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline |
hol van keresztes?
2013. február 10. 16:19
Drága Kállay-Saunders András nem tudom, mivel érdemelte ki a maga 48 pontját, de egészségére. ByeAlex nekem nagyon tetszett, nagyon szimpatikus személyiség, és a száma is jó. Völgyesi Gabi is nagyot alakított, a már megszokott Unique -s színvonalat nyújtotta. Veca sem volt rossz, és Odett sem. Vastag Tomi száma nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet...
2013. február 10. 16:20
A szamuráj gyereken besírtam... de azért elment...
2013. február 10. 16:21
Idézet (Elody @ 2013.02.10. 15:07)
utálom ezt az országot.
Völgyesi Gabira például azt mondani, hogy tehetségtelen, az azért elég erős. Meg Kovács Ákosra, vagyis ismertebb nevén csak Ákosra, aki éppen egy olyan magyar sztár, aki külföldön is koncertezik, a zenéje pedig egy nagyon nagyon erős színvonalat visz... szóval, szerintem kissé gondolkozz el, áss mélyebbre és láss át olyan, valóban tehetségtelen embereken, mint Fluor Tomi, vagy SP. Hidd el, vannak jó magyar előadók, csak keresni kell.
2 felhasználónak tetszik:
Törpemókus,
Gajcsi
2013. február 10. 16:34
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
haaaajráááá !!!!!
2013. február 10. 17:02
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Vastag Tominak nagyon örültem.Iszonyat jó hangja van.
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Francisco San Martin 39 éves volt.