A Dal: lezajlott a második elődöntő
2013. február 10. 17:39
nem igazán nézem!! de szurkolok Radics Giginek hogy jöcőhéen továbbjusson!! )
2013. február 10. 18:10
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
eddig csak Odett dalát hallottam,de az nagyon tetszik
2013. február 10. 18:15
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Tündéri bogaramnak, Odettemnek nagyon örültem, amúgy az egész mezőny egy nagy rakás kaki, tegnap is arra a megállapításra jutottam, hogy megint csak jobban járnánk, ha nem küldenénk senkit. Odettnek ott lenne a helye, de a többiekkel megint csak a pofánk pirulna...
2013. február 10. 18:25
Vastag Tomi <3
Kállai-Saunders András <3
Janicsák Veca <3
Kállai-Saunders András <3
Janicsák Veca <3
2013. február 10. 18:33
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Idézet (Elody @ 2013.02.10. 15:07)
utálom ezt az országot.
miért kell mindenáron tehetségtelen senkiket, vagy tehetségtelen, de sajnos ismert embereket küldeni? a magyar sztárok 90%-át mondjuk amúgy is rühellem xd
miért kell mindenáron tehetségtelen senkiket, vagy tehetségtelen, de sajnos ismert embereket küldeni? a magyar sztárok 90%-át mondjuk amúgy is rühellem xd
Költözz külföldre, jobbat nem tudok.
Én Vecának és Odettnek szorítottam, és örülök, hogy mindketten bejutottak.
2013. február 10. 19:52
nem láttam eddig egyiket se, de a következőt megnézem Fatima miatt!!
2013. február 10. 20:21
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Most nem néztem... :/
2013. február 10. 20:32
Viktoria9999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 173 Csatolások: 343 Azonosító: 185126 offline |
Lemaradtam, de gratulálok
2013. február 10. 20:59
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Elody teljesen igazad van
Én már nem vetemedek olyanokra, hogy ilyen műsorokat nézzek, mert eddig megbántam az összeset és ezt is csak a másik szobából hallottam át, de még az is fájt
Én már nem vetemedek olyanokra, hogy ilyen műsorokat nézzek, mert eddig megbántam az összeset és ezt is csak a másik szobából hallottam át, de még az is fájt
2013. február 10. 21:10
Mindenkinek örültem Kivétel:Gáspár Lacinak...ő borzalmas volt...
2013. február 11. 00:21
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline |
Ez a zsűri... Borzalom. Hova teszik az ítészek a fülüket? Attól még, hogy valaki "elismert" előadó, attól még most nem ezen kéne, hogy legyen a hangsúly, mivel... semmit sem ért egyesek produkciója. És attól még, hogy neve van valakinek, vagy nyomja a kiadója, még lehet rossz... PL Gáspár Laci... Béna volt, Odett pedig halvány, semmilyen, én ebben a lánykában nem látok egyéniséget. Ha ők igen, nem tudom, hogy ugyanazt a műsort néztük-e. Gyenge volt az a szám. Éliás Gyula pedig leénekelt mindenkit, megmozgatott a szám, és erre nem jut tovább? Pedig... Janicsák Vecát lepontozták, pedig szerintem jó volt, habár, én nem szeretem, de most tényleg pozitív csalódás volt. Kállay-S. A. produkciója valóban az első helyre kellett, hogy kerüljön, a legnagyobb meglepetést okozta eddig *-* Nagyon tetszett! Legalább ezt eltalálták, ha mást nem :'))
2013. február 11. 08:48
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Messze Janicsák Veca nyerte az én szemembe ezt a fordulót. Nem azért, de ezek a dalok, amiket halottam ebbe a fordulóba nem igazán illik egyik dal sem az Eurovízióra. Talán Janicsák Veca dalát tudnám elképzelni erre az eurovízióra(beleértve az előző forduló dalait is), szerény véleményem szerint.
És azt nem értem ,hogy mi tetszett annyira a zsűrinek a kállay dalába, hogy így felpontozták. Komolyan, ez a dalt tovább se kellett volna tovább juttatni, már bocsánat. És a Gáspár Laci...na ne röhögtessenek, hogy ez lett a 2. legjobb dal ebbe a fordulóba. Tiszta szégyen.
Őszintén nekem még a Völgyesi Gabi dala tetszett(sajnálom is, hogy nem jutott tovább), és valamennyire Vastag Tamás dala is elfogadható volt.
És azt nem értem ,hogy mi tetszett annyira a zsűrinek a kállay dalába, hogy így felpontozták. Komolyan, ez a dalt tovább se kellett volna tovább juttatni, már bocsánat. És a Gáspár Laci...na ne röhögtessenek, hogy ez lett a 2. legjobb dal ebbe a fordulóba. Tiszta szégyen.
Őszintén nekem még a Völgyesi Gabi dala tetszett(sajnálom is, hogy nem jutott tovább), és valamennyire Vastag Tamás dala is elfogadható volt.
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Francisco San Martin 39 éves volt.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.