A Dal: kialakult a középdöntő mezőnye
2013. február 18. 08:41
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline |
Idézet (Goldenretriver.goldi @ 2013.02.17. 18:18)
Nem értem miért vártatok többet Gigitől ,jó volt!
Gondolom a Daydream számot vártátok ezért, de ha ő menne az eurovisionra gondoljátok meg mivel készül oda és ez a szám nem csak magyarul hanem angolul is megvan.Tavaj Wolf Kati száma is két nyelvü volt ő is énekelt megyarul is és angolul is.Szerintem Gigi is igy tervezi.
Gondolom a Daydream számot vártátok ezért, de ha ő menne az eurovisionra gondoljátok meg mivel készül oda és ez a szám nem csak magyarul hanem angolul is megvan.Tavaj Wolf Kati száma is két nyelvü volt ő is énekelt megyarul is és angolul is.Szerintem Gigi is igy tervezi.
Én úgy tudom, hogy azzal a számmal kell indulni a főatrackióban is, amivel bejutottál, mert ez "A DAL" című verseny, nem pedig az X-Faktor vagy a Megasztár, ahol azzal próbálkozol élesben ami a legjobban fog menni. Ha "sz@r" dalt választottál, szar dallal indulsz...
A korábbi dalával meg azért nem indulhatott, mert csak olyan dallal szabad (elvileg), ami eddig a médiában nem hangzott el, nem került nagyközönség elé. Legalábbis a tavalyi feltételek közt ez is szerepelt, nem tudom idén mi volt.
2013. február 18. 11:08
barbuss17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.06. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 170688 offline |
Giginek kell menni, számomra ez nem kérdés, de az sem hogy ez a verseny hiábavaló, mert nem fair a pontozás odakint. Viszont ha jó zenét akartok hallgatni, akkor inkább ezt szedjétek. Minden hónapban lesz egy: http://mammutmail.com/hu/mammutmix_2013_februar
2013. február 18. 11:21
Viktoria9999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 173 Csatolások: 343 Azonosító: 185126 offline |
Gratulálok mindenkinek:-)
2013. február 18. 14:21
SzellőSzellivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 187850 offline |
Nem értem, hogy Gigi mit keres az eurovision- on.
Szerintem Cserpes Laura nagyon jól szerepelt.
Giginek csak sikítozni tud..
Puskás Petit meg nem értem, hogy miért nem engedné tovább a zsűri.. Pedig ő kimagaslóan jó volt. A legtöbb énekes csak kiállt és énekelt, de Peti előadta a dalt, úgy ahogy azt kell! Szerintem végre olyan embert kell küldeni az eurovision- ra aki megérdemli és akinek van hozzá tehetsége. Magyarul nem 1 hónapja ismerik ://
Szerintem Cserpes Laura nagyon jól szerepelt.
Giginek csak sikítozni tud..
Puskás Petit meg nem értem, hogy miért nem engedné tovább a zsűri.. Pedig ő kimagaslóan jó volt. A legtöbb énekes csak kiállt és énekelt, de Peti előadta a dalt, úgy ahogy azt kell! Szerintem végre olyan embert kell küldeni az eurovision- ra aki megérdemli és akinek van hozzá tehetsége. Magyarul nem 1 hónapja ismerik ://
2013. február 18. 14:22
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Gratula Giginek és Petinek
2013. február 18. 14:53
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline |
Szerintem Cserpes Laura a legeslegjobb. Mint sztár, másokat jobban kedvelek, pl. Veca, de kétség nélkül Laura teljesített a legjobban, és a dal, meg maga a színpadi "előadás" is megállná a helyét az Euróvízión, szóval neki kell nyernie! (:
2013. február 18. 17:36
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 438 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline |
Hajrá Gigi és Laura.
2013. február 18. 18:52
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Hát, nem is tudom...Nekem valahogy egyik dal se nyerte el a tetszésemet.
Kapcsolódó sztárok
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Szakított volna 23 évvel idősebb kedvesével a színész?
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Nem számított rá egyáltalán.
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Anya lesz a Született feleségek sztárja.