Rob Thomas sorozatát mintegy hat esztendeje törölték, most viszont úgy tűnik, esély van a folytatáshoz, illetve a lezáráshoz. Ehhez a készítők és az egykori szereplők a rajongók segítségét kérték – és ezt meg is kapták.
A teljes cikkhez kattints ide!
Film készül a Veronica Marsból
2013. március 14. 11:48
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (Courtneyy @ 2013.03.14. 11:40)
De jó, hogy megírtad! Szerintem a fórumozók nagy része nem is ismeri a sorozatot, mert más korba született. Hogy ez mekkora szenzáció volt pelenkáskoromban..
Még mindig morcos vagyok a CW-re, amiért egy év alatt kinyírták. Nem igaz, hogy nincs igény az intelligens ifjúsági sorozatokra, itt az élő példa.
Először nem is akartam hinni a szemeimnek, amikor láttam az első híreket ezzel kapcsolatban tegnap, de az nagyon durva, hogy 8 óra alatt összeszedtek 2 millát. És még csak most próbálják megoldani, hogy nemzetközi szinten is fogadhassanak támogatásokat.
Iszonyat várom, mi sül ki ebből.
2013. március 14. 11:49
Idézet (mse90 @ 2013.03.14. 11:48)
Először nem is akartam hinni a szemeimnek, amikor láttam az első híreket ezzel kapcsolatban tegnap, de az nagyon durva, hogy 8 óra alatt összeszedtek 2 millát
Ugye? Lefekvés előtt láttam, hogy pénzt gyűjtenek, reggel kilenckor már olvasom: készül a film.
2013. március 14. 13:17
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12535 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Sosem értettem miért kellett levenni a műsorrol egy ilyen intelinges, szonvonalas és humoros sorozatot, míg a mindenféle vámpíros baromságokat addig csűrik-csavarják, hogy már senkit nem fog érdekelni.
2013. március 14. 14:54
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Hát engem annyira nem érdekel!
2013. március 14. 14:59
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Ez azért nem kis teljesítmény. Ilyenkor látszik, hogy mi mindenre képesek a rajongók. Örülök, hogy sikerül megvalósítani a filmet. Alig várom és remélem, hogy olyan jó lesz mint a sorozat volt.
2013. március 14. 19:23
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline |
Az a gond, hogy nekem ez a dolog nem szimpatikus, ugyanis ha elkészül a film és tegyük fel, hogy siker lesz (ami a lelkesedést látva szinte biztos) akkor az adakozók nem kapnak jutalékot és arról én (még) nem olvastam, hogy mondjuk Kristen Bell ingyen vállalná a szerepet vagy fizetésért...
2013. március 14. 20:01
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline |
De jóóó Imádtam azt a sorozatot Biztos, hogy meg fogom nézni a filmet is:)
2013. március 14. 20:20
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (SpecialError @ 2013.03.14. 19:23)
Az a gond, hogy nekem ez a dolog nem szimpatikus, ugyanis ha elkészül a film és tegyük fel, hogy siker lesz (ami a lelkesedést látva szinte biztos) akkor az adakozók nem kapnak jutalékot és arról én (még) nem olvastam, hogy mondjuk Kristen Bell ingyen vállalná a szerepet vagy fizetésért...
A rajongók nem azért adakoznak, hogy jutalékot kapjanak. Ezt ők is tudják, és átlagban nem is akkora összegeket adnak be. Aki meg többet ad, az pedig valamelyik extra kiváltságra pályázik. Különben az efféle pénzgyűjtés, ha kisebb mértékben is, de alapvetően jellemző az összes független film projektre, másik kérdés, hogy a VM-nek van stúdiója, csak az le se bagózza, és nem volt hajlandó rá költeni.
Hogy a színészek kapnak-e juttatásokat - nézd, egy alap 2 milliós büdzséből nem lehet túl nagy fizetéseket osztogatni, szerintem itt mindenki max. az uzsonnapénzért dolgozik. Ha pedig már KBellnél tartunk, ő konkrétan korábban egy csomószor felajánlotta, hogy ő maga finanszírozná a filmet, ha a WB rábólintana. Csak azok ugye soha nem tették.
Nem kell ezen a kákán csomót keresni. Itt olyan emberekről van szó, akik évek óta csak arról áradoznak, hogy mennyire szeretnék megcsinálni ezt a filmet, és most végre teljesül a vágyuk. Erősen kétlem, hogy ennek örömére csak úgy fogják magukat, és lenyúlják a rajongók pénzét saját zsebre.
1 felhasználónak tetszik:
otyg
2013. március 15. 09:03
Biztos hogy meg fogom nézni a filmet, a sorozat is nagyon jó volt
2013. március 15. 10:05
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline |
Idézet (mse90 @ 2013.03.14. 20:20)
Erősen kétlem, hogy ennek örömére csak úgy fogják magukat, és lenyúlják a rajongók pénzét saját zsebre.
Ez majd kiderül akkor mikor, amikor elkezdik a filmet, hogy mondjuk WB mennyit fog beleadni. Viszont ezt akkor sem tartom elfogadhatónak, hogy ők finanszírozzák a filmet. Nem csak Kristen Bell fizetésére gondoltam, hanem mindenki máséra. Tudom, hogy már kb a sorozat vége óta kampányolnak a folytatásért vagy egy filmért és nem is feltételeztem hogy az a két személy fogja lenyúlni aki a kampányt indította, de az lett volna a tisztességes ha ennek a kampánynak az elindításával egyidejűleg mondjuk a készítők bejelentették volna, hogy akkor ők nem kérnek juttatást érte. Nem gondolod? A művészfilm pedig más kategória maradjunk ennyiben.
2013. március 18. 23:59
Idézet (SpecialError @ 2013.03.15. 10:05)
Ez majd kiderül akkor mikor, amikor elkezdik a filmet, hogy mondjuk WB mennyit fog beleadni. Viszont ezt akkor sem tartom elfogadhatónak, hogy ők finanszírozzák a filmet. Nem csak Kristen Bell fizetésére gondoltam, hanem mindenki máséra. Tudom, hogy már kb a sorozat vége óta kampányolnak a folytatásért vagy egy filmért és nem is feltételeztem hogy az a két személy fogja lenyúlni aki a kampányt indította, de az lett volna a tisztességes ha ennek a kampánynak az elindításával egyidejűleg mondjuk a készítők bejelentették volna, hogy akkor ők nem kérnek juttatást érte. Nem gondolod? A művészfilm pedig más kategória maradjunk ennyiben.
"Indie" filmet mondtam, nem pedig "művész"-filmet. Attól még, hogy egy film független erőforrásokra hagyatkozik, még nyilvánvalóan nem lesz művészfilm.
Különben ezzel kapcsolatban találtam egy nagyon jó kis idézetet, amiben egy újságíró a hozzád hasonló aggodalmakra reagál:
Idézet
No, the 'Veronica Mars' Kickstarters will never see even a fraction of a back-end point if the movie happens to turn a profit. But they will smile knowing that they were a part of something rather historical. A gone-too-soon series was plucked from the ashes not by a struggling network anxious to plug a scheduling hole, but by the very people who loved and were left to mourn it. Stand on a soap box and question the dissemination of discretionary income all you want, but do not dare rob other people of their self-defined joy.
2013. május 01. 20:24
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Jippijájé!Anno néztem és imádtam a sorozatot,manapság is gyakorta megnézek pár epizódot,ha nagyon belemelegszem akkor fél évad lemegy egy nap alatt
A filmnek voszont kegyetlenül örülök!!!
csatlakozom azokhoz akik szeretik a sorozatot és várják a film elkészültét.
Én azt olvastam,hogy most már 5millához van közel.
A filmnek voszont kegyetlenül örülök!!!
csatlakozom azokhoz akik szeretik a sorozatot és várják a film elkészültét.
Én azt olvastam,hogy most már 5millához van közel.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Újabb fejlemény - Liam Payne ki akart szökni a szobájából, amikor a mélybe zuhant
Újabb fejlemény - Liam Payne ki akart szökni a szobájából, amikor a mélybe zuhant
Új elmélet terjed a haláláról.
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Nagyon megható dolgot tett.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.
Szomorú hírt jelentett be Jennifer Garner
Szomorú hírt jelentett be Jennifer Garner
Fájdalmas dolog érte a családot.