Vastag Csaba és Kocsis Tibor neve merült fel az x-faktoros szerepek kapcsán, ugyanis több a tapasztalatuk a zenei téren, mint Oláh Gergőnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az X-Faktor nyerteseiből kerülhet ki az új mentor
2013. március 25. 15:34
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Csabi jó lenne sztem
2013. március 25. 15:39
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Csabi nagyon jó választás lenne!
2013. március 25. 15:44
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Szerintem valamivel tapasztaltabb embereket kellene választani.Mondjuk,ha az American idolba Nicki Minaj zsűri lehet,akkor ők miért ne?Még mindig több tehetség van bennük,mint Minajba.
2013. március 25. 15:47
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Hát azért egyikük sem futott be valami egetrengetően nagy zenei karriert. Vastag Csabának már a beszédhangja is idegesítő. Hagyni kéne már a francba ezeknek a tehetségeknek a felkutatását. Annyi falunap sincs, hogy mindnek legyen majd "munkája".
2013. március 25. 15:54
na ez aztán nevetséges... már alapból az h eddig kik ültek a a mentorszékekben, pl keresztes ildikó nem rég azt is megemlítette h még kottát se tud olvasni meg stb...oké ennek semmi köze ehhez de zenész nem? v akk ez nem fontos meg a hasonló dolgok?
a másik meg milyen tapasztalat?, Nekik? ide szakemberek kellenének olyan énekesek akik tudnak olyan kritikát mondani ami megkülönbözteti egy hétköznapi ember kritikájától... nem mintha eddig lett volna olyan
ennek a műsornak értelme nincsen, nem csoda h már jó ideje hanyagolom a csatornát
a másik meg milyen tapasztalat?, Nekik? ide szakemberek kellenének olyan énekesek akik tudnak olyan kritikát mondani ami megkülönbözteti egy hétköznapi ember kritikájától... nem mintha eddig lett volna olyan
ennek a műsornak értelme nincsen, nem csoda h már jó ideje hanyagolom a csatornát
2013. március 25. 15:55
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
egyiknek sincs még akkora tapasztalata hogy székbe üljene énGabi mellé Ruzsa Magdit gondoltam de a dal műsorban semmi értelmeset nem tudott mondani...pasz hogy ki lesz de olyan legyen aki érti a dolgát
2013. március 25. 16:02
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Hát szerintem nem jó ötlem mivel ők még nem rendelkeznek akkora tapasztalattal, mint a régi mentorok. Jó, hogy ők is átmentek azon, mint a lehendő győztesek, de szerintem akkor sem ez a megoldás.
2013. március 25. 16:05
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline |
az tuti, h egy jó pár évre pihentetni kéne ezeket a tehetségkutatókat. egyébként egyik sem lenne túl hiteles mentor.
2013. március 25. 16:05
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline |
Először Tóth Gabi,most meg ezek.SP vagy Fluor neve még nem merült fel? Vastag Csaba csak egy bájgúnár,aki csak azért nyerte meg,mert a lányok nyomkodták rá az sms-eket,pedig messze nem volt annyira jó,hogy megnyerje.Kocsis Tibor nem olyan rossz,de ő sem való mentornak.Szinte semmi szakmai tapasztalatuk nincs.Az,hogy vidéki falunapokon fellépnek az nem tapasztalat.Bár gondolom azért keresgélnek ilyenek között,mert akiknek tényleg van tapasztalatuk és letettek már valamit az asztalra,azok nem adnák ehhez a nevüket.
Azt hittem a tavalyi X-faktornál lejjebb már nincs.Hát tévedtem.Ezek alapján nem bánom,hogy idén már nem nézem.Nagy veszteség nem fog érni.
Azt hittem a tavalyi X-faktornál lejjebb már nincs.Hát tévedtem.Ezek alapján nem bánom,hogy idén már nem nézem.Nagy veszteség nem fog érni.
2013. március 25. 16:12
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
mi bajotok van Csabival? most komolyan. Én örülnék ha ő lenne a mentor :
2013. március 25. 16:12
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
pattuska nem fog sírni miatta az RTL
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater