A legsikeresebb videoklipek: Guns N' Roses
2013. március 28. 17:28
Idézet (noncsii @ 2013.03.28. 17:25)
végre! megéltem, hogy valaki egy normális bandáról ír cikket!
Annak a valakinek az élete egyik legfontosabb része ez a normális banda, úgyhogy köszöni szépen.
2013. március 28. 20:21
Dezso20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 146851 offline |
Nagyon jó cikk kedves Zita
Mint láthatod magam is nagy rajongó vagyok
Annyival egészíteném ki, hogy én még belevettem volna az Estranged klipjét is, hisz az is siker volt és szerintem az egyik legjobb klipjük és része a Don't Cry, November Rain hármasnak, igy együtt alkotnak trilógiát
Mindamellett a banda legköltésgesebb videója
Sokan giccsesnek tartják, de szerintem klassz bár ott már nagyon kicsusodott Axl egója.Az MTV annak idején valamiért kevesebbet játszotta, mint a másik kettőt.
A November Rain klipje pedig díjat is nyert az MTV Music Awardson 1992-ben, ahol a GN'R közösen adta elő Elton John-al a dalt
Mint láthatod magam is nagy rajongó vagyok
Annyival egészíteném ki, hogy én még belevettem volna az Estranged klipjét is, hisz az is siker volt és szerintem az egyik legjobb klipjük és része a Don't Cry, November Rain hármasnak, igy együtt alkotnak trilógiát
Mindamellett a banda legköltésgesebb videója
Sokan giccsesnek tartják, de szerintem klassz bár ott már nagyon kicsusodott Axl egója.Az MTV annak idején valamiért kevesebbet játszotta, mint a másik kettőt.
A November Rain klipje pedig díjat is nyert az MTV Music Awardson 1992-ben, ahol a GN'R közösen adta elő Elton John-al a dalt
2013. március 28. 21:01
Először is, minden tiszteletem a szerzőé, remek cikket hozott össze
Sokan írják, hogy azért nem szeretik a November Raint, mert – csúnyán fogalmazva – „eltucasodott”, úgy értve, hogy szinte mindenki ezt a dalt emlegeti Axl Rose-éktól. Nem tagadom, néha nekem is csömöröm van tőle, de megfizethetetlen az az érzés, amikor úgy hallgatod a dalt, hogy síri csend van, senki sincs otthon, te meg csutkára nyomod a hangerőt, és tombolsz, főleg a végén felhangzó frenetikus gitárszólónál A másik „bajom” ezzel a dallal, hogy emiatt lett az Estranged a Guns legalábecsültebb szerzeménye, mivel a közönség nem volt vevő egy hasonlóan építkező megint majd 10 perces számra. Legalábbis nekem ez a meglátásom. Ha már balladáknál tartunk, a személyes kedvencem a This I Love. Jó, nem olyan epic, mint a November Rain, de a szőrös szívemet meg tudja hatni
Nekem csak olyan emlékeim vannak a klipről, hogy a VH1-on mindig egy vágott verziót nyomtak, aminek a végéről lenyisszantották Slash szólóját - a barbárok...
Sokan írják, hogy azért nem szeretik a November Raint, mert – csúnyán fogalmazva – „eltucasodott”, úgy értve, hogy szinte mindenki ezt a dalt emlegeti Axl Rose-éktól. Nem tagadom, néha nekem is csömöröm van tőle, de megfizethetetlen az az érzés, amikor úgy hallgatod a dalt, hogy síri csend van, senki sincs otthon, te meg csutkára nyomod a hangerőt, és tombolsz, főleg a végén felhangzó frenetikus gitárszólónál A másik „bajom” ezzel a dallal, hogy emiatt lett az Estranged a Guns legalábecsültebb szerzeménye, mivel a közönség nem volt vevő egy hasonlóan építkező megint majd 10 perces számra. Legalábbis nekem ez a meglátásom. Ha már balladáknál tartunk, a személyes kedvencem a This I Love. Jó, nem olyan epic, mint a November Rain, de a szőrös szívemet meg tudja hatni
Idézet
Nekem csak olyan emlékeim vannak a klipről, hogy a VH1-on mindig egy vágott verziót nyomtak, aminek a végéről lenyisszantották Slash szólóját - a barbárok...
2013. március 28. 21:06
Idézet (Barefoot Becky @ 2013.03.28. 21:01)
Először is, minden tiszteletem a szerzőé, remek cikket hozott össze
Csak sajnos a This I Love-ban már nincs Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan és Steve Adler. Helyette... Egyébként én sokszor éreztem úgy, hogy elegem van a November Rain-ből, aztán újra és újra beleszerettem.
Köszönöm szépen neked is, és Dezso20-nak is, egyébként az Estranged-nek sajnos közel sincs annyi megtekintése, mint ennek az ötnek. Pedig csodálatos (az is).
2013. március 29. 12:23
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.03.28. 21:06)
Csak sajnos a This I Love-ban már nincs Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan és Steve Adler. Helyette...
Tudom, tudom, helyettük (szépen fogalmazva ) van egy rakás lelkes amatőr. Személy szerint én is a „klasszikus” felállást preferálom, de szerintem előbb kap Uhrin Benedek Grammy-díjat, minthogy újra összeálljanak.
Lenne viszont egy kérdésem: reménykedhetek abban, hogy lesz ennek a cikknek folytatása? Mármint úgy értem, hogy más együttesekről is összeállítasz egy ilyen listát?
2013. március 29. 17:19
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline |
Nagyon szeretem a Guns N' Roses-t. Nekem a kedvenc számok tőlük a November Rain és a Don't cry. Amikor ezt a két gyönyörű számot hallom, mindig oda figyelek a dalra, és némelyik résznél szinte ki ráz a hideg. Jó már róluk is hallani. Mellesleg nagyon jó cikk lett, gratulálok a szerzőnek!
2013. március 29. 18:32
Lili Hiddlestonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 181450 offline |
Imádom imádom imádom <3 <3
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. március 29. 21:13
Livcsuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.21. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 190155 offline |
Hát igen,nincs náluk jobb banda,ők voltak és lesznek is a legjobbak,kár hogy már új tagok kerültek be a bandába és régi tagok kerültek ki,mert Slash number one gitáros,a gitár bajnok nagyon szeretem őket,
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. március 30. 11:50
Barefoot Becky: Terveztem egy Aerosmith-eset is, de ki tudja, mi lesz belőle...
2013. április 02. 15:30
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Idézet (lollolololoolo @ 2013.04.02. 15:28)
Nem ismerem öket!! egy zenét meghalgatam, és ojjan gagyi
Látom büszke is vagy erre. És tanulj meg írni Te kis javíthatatlan belieber.
2013. április 02. 15:33
*Meghallgattam
*Őket
*Olyan
Tudod, a gyagyi meg a sz*r éppen az, amit a te bíbőrkéd kidobál a kezei közül. Ők (is) taposták ki az ösvényt annak a kis senkiházinak. 15 éves vagy? Ugyan már csillagom, maximum a tízet töltöd. Az ő dalszövegeik az első szótól kezdve egészen az utolsó hangig érzelemmel telítettek, gyönyörű balladáik és pörgős dalaik vannak, amik nem arról szólnak, hogy 'nyald meg a nyalókám'. Legyél rá büszke, hogy ilyen tudatlan és primitív vagy! Küldeném neked ezt a dalt (rólad szól), ami még mindig többet ér, mint Bieber összes szánalmas próbálkozása.
2013. április 02. 15:34
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.04.02. 15:30)
Látom büszke is vagy erre. És tanulj meg írni Te kis javíthatatlan belieber.
Hagyd szegényt, még a végén megátkoz.
2013. április 02. 15:52
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
A helyesírásodat már előttem kijavították
Csak gratulálni tudok neked, amiért nem ismered a világ egyik legjobb és legsikeresebb zenekarát Igen, szerintem is nagyon vicces
2013. április 02. 16:31
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.02. 15:34)
Hagyd szegényt, még a végén megátkoz.
Már akkor megtette, mikor regisztrált.
2013. április 02. 16:52
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline |
És kit érdekelt már nem azért?! Menj már innen, komolyan mondom, hogy irritáló vagy... Ha nem szereted őket figyelmen kívül hagyod a cikket és nyáladzol tovább Justin Bieber fejére. De mondom én inkább a nyelvtantanár fejére nyáladzanék a helyedben.
Istenem de szeretem az ilyen okos embereket. Komolyan... még büszke is vagyok rájuk :')
2013. április 03. 02:04
Kicsit ellentmondásos a kommented. Ha már hallgattál tőlük egy dalt, akkor már - ha csak egy kicsit is -, ismered őket. Vagy fordítva: ha nem ismered őket, hogyan alkotsz róluk véleményt? Vagy csak én nem értem? Áh, késő van, megyek aludni
Ui: üdvözlöm a magyartanárod
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.