Mathieu Amalric beismerte, hogy nehezen tudta elfogadni Benicio Del Toro munkastílusát, amikor együtt dolgoztak legutóbbi filmjükön, a Jimmy P: Psychotherapy Of A Plains Indianön.
A teljes cikkhez kattints ide!
Benicio Del Toro nem akart próbálni a forgatáson
2013. május 22. 19:08
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline |
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.22. 17:19)
Szeretek ilyen kulisszatitkokat olvasni Hosszabban is mesélhetett volna ezekről...
Én is (legyen bármilyen alkotásról is szó). Hiszen ezáltal az ember lehetőséget kap az adott film és annak előzményeinek a megismerésére. Jó volt olvasni Amalric véleményét a forgatásról, színészkollégájáról és azt, hogy Ő miként viszonyul a filmhez. A pszichoanalízis egyébként engem is érdekel, nagy a valószínűsége, hogy nem fogom kihagyni ezt a filmet.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. május 22. 19:19
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9303 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Dorothy6 @ 2013.05.22. 19:08)
Én is (legyen bármilyen alkotásról is szó). Hiszen ezáltal az ember lehetőséget kap az adott film és annak előzményeinek a megismerésére. Jó volt olvasni Amalric véleményét a forgatásról, színészkollégájáról és azt, hogy Ő miként viszonyul a filmhez. A pszichoanalízis egyébként engem is érdekel, nagy a valószínűsége, hogy nem fogom kihagyni ezt a filmet.
Kár, hogy nem egy háromoldalas interjút adott erről.
Az is tetszett, amikor Michelle Thrush beszélt Benicio-ról és a filmről.
Már Beni miatt is nagyon kíváncsi vagyok a filmre, de magára a pszichoanalízisre, főleg, hogy ennyire hangsúlyozzák mindenhol, hogy milyen fontos szerepet tölt be az alkotásban. Mindig is érdekeltek az ilyen lélekkel, álmokkal, rejtélyekkel, eltemetett múlttal és problémák felhozatalával kapcsolatos dolgok.
1 felhasználónak tetszik:
Dorothy6
2013. május 23. 12:32
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline |
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.22. 19:19)
Kár, hogy nem egy háromoldalas interjút adott erről.
Már Beni miatt is nagyon kíváncsi vagyok a filmre, de magára a pszichoanalízisre, főleg, hogy ennyire hangsúlyozzák mindenhol, hogy milyen fontos szerepet tölt be az alkotásban. Mindig is érdekeltek az ilyen lélekkel, álmokkal, rejtélyekkel, eltemetett múlttal és problémák felhozatalával kapcsolatos dolgok.
Hát igen, nem dőltek belőle túlzottan a szavak. Benicio nem nyilatkozott véletlenül a filmről vagy a forgatásról? Michelle Trush interjúját nem olvastam, de gondolom a cikkeid között megtalálom. Örülök, hogy egy ilyen témájú alkotás is készült, felüdülés lesz megnézni néhány mai, egy kaptafára készülő film mellett.
2013. május 23. 19:59
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9303 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Dorothy6 @ 2013.05.23. 12:32)
Hát igen, nem dőltek belőle túlzottan a szavak. Benicio nem nyilatkozott véletlenül a filmről vagy a forgatásról? Michelle Trush interjúját nem olvastam, de gondolom a cikkeid között megtalálom. Örülök, hogy egy ilyen témájú alkotás is készült, felüdülés lesz megnézni néhány mai, egy kaptafára készülő film mellett.
Benicio-tól amit találok, mindent felteszek ide
Michelle interjúja is nagyon jó, tudok azonosulni a problémájával
Nagyon remélem, hogy ide is eljut a film és eredeti nyelven felkerül a kedvenc letöltőoldalamra.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Nem számított rá egyáltalán.
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Szakított volna 23 évvel idősebb kedvesével a színész?
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
Tudd meg, kik távoztak díjjal a rendezvényről!
Az anyjára ütött! Ilyen gyönyörű Amy Adams tinédzser lánya!
Az anyjára ütött! Ilyen gyönyörű Amy Adams tinédzser lánya!
Együtt jelentek meg egy eseményen.
Hivatalos: ő lesz A Bridgerton család új női főszereplője
Hivatalos: ő lesz A Bridgerton család új női főszereplője
Bejelentették a női főszereplőt.
Elárulta az okát Shailene Woodley, hogy miért bontotta fel a jegyességét
Elárulta az okát Shailene Woodley, hogy miért bontotta fel a jegyességét
Volt egy nagyon komoly kapcsolata.