Starity

Benicio Del Toro nem akart próbálni a forgatáson

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 22. 12:07 #1
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9303
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Mathieu Amalric beismerte, hogy nehezen tudta elfogadni Benicio Del Toro munkastílusát, amikor együtt dolgoztak legutóbbi filmjükön, a Jimmy P: Psychotherapy Of A Plains Indianön.
A teljes cikkhez kattints ide!
2013. május 22. 12:30 #2
- törölt felhasználó -    
Érdekes cikk lett.
2013. május 22. 17:19 #3
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Szeretek ilyen kulisszatitkokat olvasni biggrin.gif Hosszabban is mesélhetett volna ezekről...
1 felhasználónak tetszik: Dorothy6
2013. május 22. 19:08 #4
Dorothy6
Dorothy6
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 319
Csatolások: 306
Azonosító: 158072
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.22. 17:19)
Szeretek ilyen kulisszatitkokat olvasni biggrin.gif Hosszabban is mesélhetett volna ezekről...

Én is (legyen bármilyen alkotásról is szó). happy.gif Hiszen ezáltal az ember lehetőséget kap az adott film és annak előzményeinek a megismerésére. Jó volt olvasni Amalric véleményét a forgatásról, színészkollégájáról és azt, hogy Ő miként viszonyul a filmhez. A pszichoanalízis egyébként engem is érdekel, nagy a valószínűsége, hogy nem fogom kihagyni ezt a filmet. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. május 22. 19:19 #5
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (Dorothy6 @ 2013.05.22. 19:08)
Én is (legyen bármilyen alkotásról is szó). happy.gif  Hiszen ezáltal az ember lehetőséget kap az adott film és annak előzményeinek a megismerésére. Jó volt olvasni Amalric véleményét a forgatásról, színészkollégájáról és azt, hogy Ő miként viszonyul a filmhez. A pszichoanalízis egyébként engem is érdekel, nagy a valószínűsége, hogy nem fogom kihagyni ezt a filmet. smileeee.gif

Kár, hogy nem egy háromoldalas interjút adott erről. biggrin.gif
Az is tetszett, amikor Michelle Thrush beszélt Benicio-ról és a filmről.
Már Beni miatt is nagyon kíváncsi vagyok a filmre, de magára a pszichoanalízisre, főleg, hogy ennyire hangsúlyozzák mindenhol, hogy milyen fontos szerepet tölt be az alkotásban. Mindig is érdekeltek az ilyen lélekkel, álmokkal, rejtélyekkel, eltemetett múlttal és problémák felhozatalával kapcsolatos dolgok.
1 felhasználónak tetszik: Dorothy6
2013. május 23. 12:32 #6
Dorothy6
Dorothy6
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 319
Csatolások: 306
Azonosító: 158072
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.22. 19:19)
Kár, hogy nem egy háromoldalas interjút adott erről.  biggrin.gif 
Az is tetszett, amikor Michelle Thrush beszélt Benicio-ról és a filmről. 
Már Beni miatt is nagyon kíváncsi vagyok a filmre, de magára a pszichoanalízisre, főleg, hogy ennyire hangsúlyozzák mindenhol, hogy milyen fontos szerepet tölt be az alkotásban. Mindig is érdekeltek az ilyen lélekkel, álmokkal, rejtélyekkel, eltemetett múlttal és problémák felhozatalával kapcsolatos dolgok.

Hát igen, nem dőltek belőle túlzottan a szavak. laugh.gif Benicio nem nyilatkozott véletlenül a filmről vagy a forgatásról? Michelle Trush interjúját nem olvastam, de gondolom a cikkeid között megtalálom. Örülök, hogy egy ilyen témájú alkotás is készült, felüdülés lesz megnézni néhány mai, egy kaptafára készülő film mellett. happy.gif
2013. május 23. 19:59 #7
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (Dorothy6 @ 2013.05.23. 12:32)
Hát igen, nem dőltek belőle túlzottan a szavak. laugh.gif  Benicio nem nyilatkozott véletlenül a filmről vagy a forgatásról? Michelle Trush interjúját nem olvastam, de gondolom a cikkeid között megtalálom. Örülök, hogy egy ilyen témájú alkotás is készült, felüdülés lesz megnézni néhány mai, egy kaptafára készülő film mellett. happy.gif

Benicio-tól amit találok, mindent felteszek ide smileeee.gif
Michelle interjúja is nagyon jó, tudok azonosulni a problémájával biggrin.gif
Nagyon remélem, hogy ide is eljut a film és eredeti nyelven felkerül a kedvenc letöltőoldalamra.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok