Starity

Elhunyt Demi Lovato édesapja

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 23. 22:30 #161
Kikicica
Kikicica
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.10.30.
Hozzászólás: 562
Csatolások: 0
Azonosító: 188676
Offline offline
R.I.P. sajnálom sad.gif
2013. június 23. 22:52 #162
completely
completely
 
StátuszEz a szöveg a profilod fejlécében fog megjelenni, ill. a fórum hozzászólásaidnál
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.09.28.
Hozzászólás: 697
Csatolások: 10
Azonosító: 161317
Offline offline
ajj mit fog most drámázni ... :[:/ mostmár biztos látja hogy azért valamilyen szinten kapcsolatot kellett volna tartani vele ... egyébként még tavaly ha jól emlékszem meg lett szólva egy cikk hogy minek valaki rokonának a haláláról írni... de akkor ez minek? ő maga sem volt közel hozzá, hát még mi. az egész bulvár abból áll hogy másnak a problémáit tolják a képedbe.
2013. június 23. 23:23 #163
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Idézet (Love1DForeva @ 2013.06.23. 21:44)
Én pedig tőled tudnék hányni... Mit tudsz te a családi életükről, hogy így ítélkezel? Az az ember 4 éves korában csak úgy se szó se beszéd lelépett és ott hagyta a családját, feléjük se nézett.. 2011 -ben, amikor Demi újult erővel tért vissza a zeneiparba és talán akkor volt a legnagyobb hírneve, érdekes módon a gyönyörű apuka akkor kezdte el hirtelen felkeresni. Tudod, így én se kérnék belőle. Lehet, hogy nem volt jó a kapcsolatuk, de ha még is csak a vér szerinti apukájáról van. Mellesleg, nem is tudom milyen álszentkedésről magyarázol, mivel Demi egy rohadt szót nem nyilatkozott a dologgal kapcsolatban, sőt még Twitteren se írt semmit.. 
Nem tudom, hogy nálad ez hogy megy (És nem is nagyon érdekel) de én például az egyik nagypapámra szinte nem is emlékszek, mert 2 éves voltam amikor meghalt, még is a mai napig fájdalommal gondolok vissza rá, mivel hiába nem volt az életem része, még is csak ROKON!

De azaz ember pár éve felkereste őt, az élete részévé akart válni, ő meg valószínűleg a sarokba hajította, pedig halálos beteg volt. Nem tudhatod, hogy mi történt, miért mentek szét, miért hagyta ott őket, sőt az is lehet, hogy komoly nyomós oka volt rá, vagy csak egyszerűen Demi édesanyja tette ki a szűrét. Honnan tudjátok, hogy mi történt két ember között húsz évvel ezelőtt? Ott voltál? Beszéltél netán valamelyik Lovatóval, hogy így tudsz minden apró-csetlő-botló részletet? Gondolom nem. Igen is álszenteskedés az, hogy még annyi sem volt benne, hogy a halálos beteg apjára az ajtót ne csapja rá, de a cikkben az szerepel, hogy le van hangolódva. Ne most bánkódjon, amikor az a szerencsétlen ember meghalt, hanem előtte kellett volna szeretni és nem gyűlölni.

Kegyetlen, hogy a rajongói fanatizmus mennyire képes elvakítani az ítélőképességeteket! Én számomra az nem ember, aki eltol magától valakit, pláne, ha beteg és nem adja meg neki a második esélyt, ami mindenkinek kijár, hiszen emberek vagyunk, hibázunk. Empatikus készséged nulla, az egyszer biztos. Egy haldokló emberrel nem így bánunk, még akkor sem, ha fatális nagy hibát követett el ellenünk. Demike ezzel bizonyította be azt, hogy ő sem jobb az apjánál, ennyi. Nekem ettől fordul fel a gyomrom. Nem fogom őt sajnálni, valahol nagyon megérdemli, hogy nagyon fájjon neki.

Idézet (Karina197 @ 2013.06.23. 20:45)
@Beyla
de okos vagy már megint 110.gif
tudod, az ember egy érző lény, akit ha egyszer elhagynak, akkor egy nagy űr keletkezik. na pontosan így van az apa-lánya kapcsolat. nem hiszem el, hogy egy ilyenolyan diplomás huszonéves lánynak kell elmagyaráznom, milyen ez, de komolyan.
ha valakit elhagy az apa, akkor tudod, mekkora fájdalom az? nem, hogy egy ideig a férfiakban nem tud bízni, a saját apjában meg főleg nem. nincs is álszentkedés, hogy Demit lehangolta. Demi nem is írt ki semmit sem Twitterre, ő nem is nyilatkozott, csak Dallas!
te is csak újabb okot keresel, hogy utálhasd Demit. pardon.gif

Én egy szóval sem mondtam, hogy ő nyilatkozott, de mindegy. blink.gif Tudom, hogy az ember egy érző lény, nekem abszolúte nem kell magyarázni, aki haldokló embereket ápol. Én láttam, hogy milyen az, amikor valaki tumorral küzd és kábszeren él, mert olyan fájdalmai vannak. Tök mindegy, hogy mit tett ellenem az illető, de, ha odajönne hozzám, hogy halálos beteg és átértékelt mindent, akkor igen is megadnám neki az esélyt, pláne, ha az illető az egyik szülőm. Tudjátok az élet attól élet, hogy tudunk szeretni, érezni, de megbocsátani is. Kis kedvencetek annyira díváskodó, hogy még egy haldokló embert sem volt hajlandó meghallgatni. Undorító. Ez a nem tud a férfiakban bízni duma meg maga a kitöltő szöveg. Én is voltam fasírtban az apámmal nagyon durván, engem is milliószor csaptak be férfi egyedek, mégsem viselkedem így. A kiscsajban nincs empátia, és csak önmaga sajnáltatásában tud csillagos nyolcast elérni, ám, ha esetleg neki kéne megbocsátania és fejet hajtania, az abszolút nem megy. Itt látszik, hogy a sztéj sztrong demike mennyire gyermeteg lelkű még pedig talán 1-2 évvel fiatalabb nálam. Egyébként felőlem lehetne a legnagyobb kedvencem, Jennifer Garner, vagy akár Marika a szomszéd utcából, akkor is ugyanez lenne a véleményem. El tudom ismerni azt, ha valaki önzetlen és jólelkű még annak ellenére is, hogy nem kedvelem. Én nem utálom egyébként a kedvenceteket, de nem tudom miért kéne hasra vágódni tőle még mindig.

Nekem ez a véleményem, emberek vagyunk. Gondolom jönni fognak százasával a rágalmazó hozzászólások, amikkel megváltani nem fogjátok tudni a világot, sőt a véleményemet sem megváltoztatni. Nekem ez az aspektusom, ez az álláspontom.
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2013. június 23. 23:49 #164
- törölt felhasználó -    
Szegény Demi! Részvétem a Lovato családnak sad.gif
2013. június 23. 23:52 #165
- törölt felhasználó -    
[quote=Beyla,2013.06.23. 23:23~4086094]De azaz ember pár éve felkereste őt, az élete részévé akart válni, ő meg valószínűleg a sarokba hajította, pedig halálos beteg volt. Nem tudhatod, hogy mi történt, miért mentek szét, miért hagyta ott őket, sőt az is lehet, hogy komoly nyomós oka volt rá, vagy csak egyszerűen Demi édesanyja tette ki a szűrét. Honnan tudjátok, hogy mi történt két ember között húsz évvel ezelőtt? Ott voltál? Beszéltél netán valamelyik Lovatóval, hogy így tudsz minden apró-csetlő-botló részletet? Gondolom nem. Igen is álszenteskedés az, hogy még annyi sem volt benne, hogy a halálos beteg apjára az ajtót ne csapja rá, de a cikkben az szerepel, hogy le van hangolódva. Ne most bánkódjon, amikor az a szerencsétlen ember meghalt, hanem előtte kellett volna szeretni és nem gyűlölni.
Kegyetlen, hogy a rajongói fanatizmus mennyire képes elvakítani az ítélőképességeteket! Én számomra az nem ember, aki eltol magától valakit, pláne, ha beteg és nem adja meg neki a második esélyt, ami mindenkinek kijár, hiszen emberek vagyunk, hibázunk. Empatikus készséged nulla, az egyszer biztos. Egy haldokló emberrel nem így bánunk, még akkor sem, ha fatális nagy hibát követett el ellenünk. Demike ezzel bizonyította be azt, hogy ő sem jobb az apjánál, ennyi. Nekem ettől fordul fel a gyomrom. Nem fogom őt sajnálni, valahol nagyon megérdemli, hogy nagyon fájjon neki.

Hű, hogy te mindig annyira okos és bölcs vagy. smileeee.gif Biztos te is végig ott voltál a családdal, hogy ennyire biztosan állítod, hogy miután megtudta, hogy beteg, azután se vette fel vele a kapcsolatot... biggrin.gif Ha te mondod, biztos így van. smileeee.gif Tudod, ha már a féltestvérét felkereste, aki ugye az apjával élt, akkor Őt meg nem. smileeee.gif smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Shorty Official
2013. június 23. 23:57 #166
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan
 
StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.16.
Hozzászólás: 4369
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Offline offline
Micsoda? ohmy.gif Eszembe jutott Demi dala a 'For love of a Daughter' az Unbroken albumról. sad.gif Engem sokkolt a hír, nyugodjon békében, szegény Deminek nem lesznek könnyű napjai, mégha nem is álltak olyan közel egymáshoz..
2013. június 24. 01:05 #167
Karina197
Karina197
impossible
 
Státuszegy szakasz lezárult.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.07.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
Offline offline
@Beyla

most jöhet mindenki azzal, hogy én is sajnáltatom magam, akárcsak Demi, de engem elhagyott apám két éves koromban, és tudod mit? nem hallgatnám végig. mert bántotta anyukámat. és engem pedig elhagyott, nem törődött velem.

itt számomra egyáltalán nem Demiről van szó, mert ómájgád azért ő is csak egy ember, viszont aki átérzi, milyen ez, az nem fog ítélkezni felette. azért tényleg elgondolkodtató, hogy amikor Demi óriási figyelmet kapott a világtól, akkor akarta felvenni vele a kapcsolatot. nekem mindegy, sajnos az időt nem tudjuk visszatekerni, nem tudom, milyen érzések kavaroghatnak Demiben. lehet, hogy bűntudata van, lehet, hogy soha nem érzett harag dúl most benne.. a fene sem tudja.. amúgy az új albumán is van egy dal , a Shouldn't Come Back, ahol azt irja, hogy "sorry, i'm not sorry for the times i don't reply, you know the reasons why"

őszintén, amikor néztem a videót, ahol Patrick bácsi Demiről nyilatkozott, sírtam. pedig én olyan vagyok, hogy minden apában megtalálom az apró hibát. ugyanúgy kb. minden férfiban is. ez itt nem rólam szól, én le se sz@rom ezt az egész apás ügyet magamban, csak az Isten szerelmére, most igazán nem Demit kell bánatni. a kiscsajt ott hagyta az apja, az apa, akire szükség lenne, aki annyira jó lenne, ha lenne. szerencsére azért van nevelőapja, nem az... a harag - az harag. nagyon nehéz a haragot leküzdeni, főleg, ha indok van rá!

most össze-vissza beszélek meg írok, egyik témából a másikba vágok, de felzaklatott a téma. ahhoz képest normális hangnemben is vagyok, máskor, amikor felmerül ez a téma, kicsit durvább vagyok, és nem érdekel, ki mit szól.

végül annyi, hogy senkinek nem látunk bele az életébe. fogalmatok sincs, mit él át egy ember, egy apa, egy kislány, egy sztár, senkit sem ismertek és senki felett nem ítélkezhettek. mert egyszerűen nincs jogotok hozzá. Beyla én ezeket nem neked írom, nehogy magadra vedd, nekem eszem ágában sincs itt osztani neked az észt.

+ egy infó, hogy Demi egy kicsit a családjával fog maradni, a mostani X Faktor adásra Cher Loyd (?) fog beugrani helyette.

na csókolok mindenkit, a fölösleges monológomat lezárom, úgy sem olvassa el senki, mindenki fog tovább dobálózni a szavaival.
#RIPPatrickLovato
8 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Sugarbabes, Shorty Official, Nórii. SelFan., heyitsblaze, WhiteRosee, bitchina, nerys
2013. június 24. 08:04 #168
FantasticGirl.
FantasticGirl.
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.08.12.
Hozzászólás: 355
Csatolások: 0
Azonosító: 183249
Offline offline
Karina197

én elolvastam, és egyetértek.főleg azzal hogy senkinek nincs joga ítélkezni.

egyébként mikor megláttam facebookon, hogy meghalt az apja, engem is sokkolt kicsit.. sajnálom szegény demit.

oké hogy elhagyta kiskorába, stb, de akkor is az apja, biztos hogy megviseli szegényt.. engem is elhagyott az apám 3 éves koromban.. nagyon ritkán láttam, aztán azóta sem tudom milyen csoda folytán, de 11 éves koromban újra összejöttek anyával, azóta együtt vannak.. ez volt mostmár több mint 8 éve. de ha nem jött volna vissza, akkor is, ha baja lett volna, még akkor is megviselt volna.. még úgyis hogy alig beszéltünk.

StayStrongDemi. :/
2013. június 24. 08:13 #169
zsozsi08
zsozsi08
 
Státusz"He's your first love.-I intend to be your last"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.31.
Hozzászólás: 546
Csatolások: 0
Azonosító: 195069
Offline offline
Nagyon sajnálom sad.gif
2013. június 24. 09:50 #170
hugica1997
hugica1997
új tag
 
Státusz'A remény olyan, mint a vér: Amíg áramlik az ereidben, addig élsz.'[:
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.10.
Hozzászólás: 84
Csatolások: 0
Azonosító: 175256
Offline offline
Ősszinte részvétem!!!szegény Demi sad.gif sad.gif <3 <3 <3
2013. június 24. 09:59 #171
réé15
réé15
visszatérő vendég
 
StátuszI am confident, but I still have my moments
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.06.14.
Hozzászólás: 143
Csatolások: 12
Azonosító: 177801
Offline offline
Részvétem!!! :/
2013. június 24. 10:19 #172
Little Monster-GFF
Little Monster-GFF
첸게 ^^
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.09.23.
Hozzászólás: 1162
Csatolások: 61
Azonosító: 161058
Offline offline
Jajj, ne nagyon sajnálom! Nyugodjon békében! sad.gif
2013. június 24. 12:32 #173
- törölt felhasználó -    
Nagyon sajnálom. Nyugodjon békében!
2013. június 24. 13:54 #174
Andika66
Andika66
F1 ♥
 
StátuszBár teljesen összetörtem, a szívem még mindig vadul dobog
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.26.
Hozzászólás: 2120
Csatolások: 233
Azonosító: 139605
Offline offline
Részvétem... sad.gif
2013. június 24. 13:58 #175
Eni 20
Eni 20
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.24.
Hozzászólás: 21
Csatolások: 0
Azonosító: 147939
Offline offline
Részvétem! így is zűrös volt mostanában az élete Deminek de még így :'(
2013. június 24. 15:15 #176
gvilcsi
gvilcsi
Lovatics
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.11.24.
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 36
Azonosító: 113068
Offline offline
Őszinte részvétem.Nagyon sajnálom.
2013. június 24. 15:41 #177
Dodóóó
Dodóóó
Hunter
 
StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.19.
Hozzászólás: 7764
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
Offline offline
nagyon sajnálom sad.gif nyugodjon békében
2013. június 24. 15:47 #178
- törölt felhasználó -    
Úristen, ez szörnyű! Őszinte részvétem és nyugodjon békében. sad.gif
2013. június 24. 17:18 #179
leti0417
leti0417
 
StátuszPretty Little Liars forever ❤️❤️
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.08.
Hozzászólás: 753
Csatolások: 35
Azonosító: 203375
Offline offline
Nagyon, nagyon sajnálom Demit és Dallast. sad.gif Őszinte részvétem és 'Nyugodjon békében' az apukájuk sad.gif
2013. június 24. 18:10 #180
- törölt felhasználó -    
Szerintem itt néhányan el sem tudják képzelni azt az érzést egy gyereknek amikor elveszti vagy az apját vagy az anyját. Tudom, hogy egy válás is eléggé fájdalmas dolog de szerintem a halálnál nincs rosszabb. Hogy honnan tudom? Mivel én is átéltem azt amit most Demi él át. A különbség az, hogy én még nagyon kicsi voltam, és alig emlékszem rá, ő meg már nagyobb fejjel fog ezekkel küszködni. És aki azt mondja, hogy nem olyan nehéz ezen átvészelni az vagy hazudik vagy nem tudja, hogy milyen lehet. Komolyan mondom nem értem, hogy ilyenben miért kell azonnal a hibát keresni. A sok hiba keresésében és a kötekedéssel nem kerülünk előre főleg, hogy ha ezt még valaki orra alá is dörgöljük, hogy milyen lehetett vele. Csak egy kicsit átéreznék a fájdalmát, csak egy kicsit.. És én senki pártját nem fogom csupán úgy éreztem, hogy ezt le kell írnom. De egy biztos, hogy most nehéz lehet Deminek és minden tiszteletem az övé lesz ha ezt vagdosás meg ilyesmi dolgok nélkül túlvészeli.
5 felhasználónak tetszik: heyitsblaze, Nórii. SelFan., Lady Suzy, bitchina, Hayley.5
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok