Minden idők egyik legnépszerűbb és legsikeresebb lánybandája, a TLC két életben maradt tagja, Rozanda “Chilli” Thomas és Tionne “T-Boz” Watkins elmondta, hogy jó okuk volt arra, amiért az elhunyt Lisa “Left Eye” Lopes nem szerepel a Waterfalls huszadik születésnapját ünneplő új változatán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újraéled a TLC, a kilencvenes évek nagy lánycsapata
2013. június 29. 11:57
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Erre nem tudom, mit mondjak. Elvégre az akkori kiadó kéne, hogy birtokolja a hanganyagot. Pontosan ki volt az, aki nem adott engedélyt? Lisa családja nem úgy tűnik, mintha tiltotta volna.. A Japán változat egy no comment kategória. Gondolom volt az a pénz a két tagnak, amiért ezt korrektnek találták. Egyetértek Lopes anyukájával és testvérével, ezt úgy nevezik, hogy lóvé utáni erős vágy bármi áron, nem pedig tisztelgés.
2013. június 29. 11:58
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
A dal már megjelent június 12-én. Személy szerint én nagyon büszke vagyok Namiéra, mert Left Eye kétségtelen, hogy tehetséges rapper volt, és ez a rap versszaka mára már kultikussá vált, de Namie megbírkózott vele. Ahhoz képest, hogy nem az angol az anyanyelve nagyon szépen helytállt (és a kiejtése is egyre jobb lesz).
TLC with Namie Amuro - Waterfalls (20th Anniversary Version)
TLC with Namie Amuro - Waterfalls (20th Anniversary Version)
2013. június 29. 13:46
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
a japán változata nem lett túl jó :SS borzalmas !!!
2013. június 29. 14:23
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (devilrose @ 2013.06.29. 11:57)
ezt úgy nevezik, hogy lóvé utáni erős vágy bármi áron, nem pedig tisztelgés.
Honnan tudod? Imádom, hogy mindenki jobban tud mindent, hogy mit csinálnak, miért csinálják, mit kéne csinálniuk, mint az a két nő, akik ugyanúgy a csapat tagjai voltak, mint Lisa, UGYANÚGY.
Lisa pont az a fajta volt, aki tök nyitottan állt az ilyen dolgokhoz és támogatta őket.
Egyébként meg, ha annyira vágynának a lóvéra, már rég összeálltak volna újra egy harmadik taggal, már rögtön azután, hogy Lisa meghalt, mikor még mindenkit baromira érdekelt volna a dolog és szépen folytatták volna, de nem tették. Vajon miért? Csak nem Lisa miatt?
2013. június 29. 14:29
Maga a dal mármint az eredeti sem nagy kedvencem :/ De kétség kívül tehetségesek a TLC tagjai. Tény Lisa rapjét senki sem tudja úgy csinálni mint ő, számomra ezt a kissé unalmas dalt az ő része dobja fel De én örülök annak, hogy Namiet kérték fel
2013. június 29. 15:03
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Legnépszerűbb? Én nem ismerem. Megkérdeztem a szüleimet, ők sem (ha már a kilencvenes évek, amikor én még csak megszülettem)... Ábmár biztos sikeresek voltak...
2013. június 29. 15:57
nagyon népszerű??O.O ha az ismeröseim se meg a családtagjaim sem ismerik..
2013. június 29. 18:33
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (MachineMagic @ 2013.06.29. 15:03)
Legnépszerűbb? Én nem ismerem. Megkérdeztem a szüleimet, ők sem (ha már a kilencvenes évek, amikor én még csak megszülettem)... Ábmár biztos sikeresek voltak...
Csak mert te és pár kortársad, mint selenafan77, nem ismeri a TLC-t, az nem jelent semmit. Talán ti mindenkit ismertek és ti mondjátok meg a tutit?
A TLC igenis az egyik legnépszerűbb banda volt a kilencvenes években, több nagy slágerük volt. Használjátok a Google-t, jóbarát. Mielőtt újabb ostobaságot írtok le...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. június 29. 21:10
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline |
Én sem hallottam még róluk...
2013. június 30. 23:18
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Nekem az a furcsa, hogy van olyan TLC cikk, ahol úgy tűnik, hogy az egész fórum szakértője az együttesnek és furcsa mód mindenki ismeri, és van olyan ahol meg...
Jolie_77
2013. június 30. 23:20
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (janet7 @ 2013.06.30. 23:18)
Nekem az a furcsa, hogy van olyan TLC cikk, ahol úgy tűnik, hogy az egész fórum szakértője az együttesnek és furcsa mód mindenki ismeri, és van olyan ahol meg...
A szakértők már alszanak, mert rég fellőtték a pizsamát.
janet7
2013. július 01. 10:27
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Ha tényleg a pénzre hajtott volna a két lány, már rengeteg alkalmuk lett volna pénzt bezsebelni mindenhonnan. Ez a 20. évforduló volt, minden csapat történetében egy óriási szám, az más kérdés, hogy sajnos Left Eye nem lehet már itt. Nem tudom, nekem kicsit fura volt ez az új Waterfalls-verzió, de ha ők így döntöttek... A Legend Awardsnak meg nagyon örülök, természetesen, mint mindig, akkor is megemlítették Left Eye-t, ez annyira tetszik. A fellépésük is jó volt, bár nem volt benne meg az az energia és lelkesedés, mint anno. Ez részben érthető is. Annak nagyon örülök, hogy nem felejtik el őket, és még díjazzák is a csapatot.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Az énekesnőnek elege lett.