Csatorna: FOX
műfaj: sci-fi, thriller
Főszereplők:
Tom Mison ... Ichabod Crane
Nicole Beharie ... Abbie Mills
John Cho
Orlando Jones ... Frank Irving
Sleepy Hollow / Az Álmosvölgy legendája (2013–2017)
2013. július 18. 13:19
15 felhasználónak tetszik:
Toxic,
duracell,
Bessie,
mikieger,
Luckie,
SmileyZ,
Alison Lerman,
Misao,
miss_areo,
Lady Suzy,
Liinaa,
Minimanó94,
LexiCobain,
House Of Wax,
Darkness
2013. július 25. 19:10
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
Új poszterek (HQ)
12 felhasználónak tetszik:
Toxic,
duracell,
mikieger,
Bessie,
Luckie,
dave095,
SmileyZ,
Alison Lerman,
Lady Suzy,
Liinaa,
Minimanó94,
House Of Wax
2013. szeptember 17. 13:03
Elég gagyi volt, amikor Ichabod "találkozott" a feleségével, de aztán rendesen beparáztam az ördögszerű lényektől. Az epizód közepén még arra gondoltam, igazán lehetne ijesztőbb, de a végén megváltozott a véleményem, bőven jó lesz egy-két fosatós jelenet. Nem bírom a horrorokat. Egy szó, mint száz, azt hiszem, tetszett. Persze, nem estem hanyatt a dolgoktól, de lehetett volna sokkal gagyibb is, és ha az ember képes befogadni a fantasyt, akkor... Szezonnyitónak/sorozatnyitónak remek epizód volt, felkeltette az érdeklődésem, és alig várom a következő részt. Remélem, lesz olyan jó és izgalmas, mint az első.
2013. szeptember 18. 22:44
RydelMaryLynchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 208167 offline |
Fg...
2013. szeptember 19. 20:55
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Bessie @ 2013.09.18. 22:40)
Én imádom a horrort, úgyhogy gyorsan meg is nézem a pilotot. De ahogy ismerem magam, ez is nézős lesz. Atyaég.
Na hogy ismerem magamat? Tudtam én, hogy tetszeni fog, és bejött. nagyon várom a második részt. Szerintetek megjelenik majd a többi lovas is?
2013. szeptember 19. 21:02
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline |
Idézet (Bessie @ 2013.09.19. 20:55)
Na hogy ismerem magamat? Tudtam én, hogy tetszeni fog, és bejött. nagyon várom a második részt. Szerintetek megjelenik majd a többi lovas is?
Szerintem 100%. De gondolom jönnek más "lények" is majd, kiváncsi leszek mik. Azért az utolsó képsor ijesztő volt (mármint nem szoktam horrort nézni) és az a durr neki az üvegnek.
Egyébként a pilot nagyon jó volt, tetszett. John Cho-ról azt hittem tovább marad, de hamar elfejelte magát.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. szeptember 19. 21:11
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (mikieger @ 2013.09.19. 21:02)
Szerintem 100%. De gondolom jönnek más "lények" is majd, kiváncsi leszek mik. Azért az utolsó képsor ijesztő volt (mármint nem szoktam horrort nézni) és az a durr neki az üvegnek.
Egyébként a pilot nagyon jó volt, tetszett. John Cho-ról azt hittem tovább marad, de hamar elfejelte magát.
Mivel horrorról beszélünk, ezért visszatérhet. Kedvenc gyilkosaink, mint Freddy, Michael Myers, stb... mind visszatértek a halálból. Ichabod dettó. Azért az utolsó percek nagyon ott voltak.
2 felhasználónak tetszik:
mikieger,
Alison Lerman
2013. szeptember 19. 21:18
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline |
Promó a 2.rész/szezon
Hopp a 4 lovas (bár szerintem csak álom lesz, ahogy a mostani részben a feleséges, lehet megmutatja neki a jövőt). Korai lenne szerintem ellőni a lovasokat. Szerintetek? De úgy látom lesz itt minden
Hopp a 4 lovas (bár szerintem csak álom lesz, ahogy a mostani részben a feleséges, lehet megmutatja neki a jövőt). Korai lenne szerintem ellőni a lovasokat. Szerintetek? De úgy látom lesz itt minden
Bessie,
Alison Lerman
2013. szeptember 20. 17:07
Idézet (mikieger @ 2013.09.19. 21:02)
SPOILER (?): John Cho visszatér még! csak.. nem úgy.. ahogy.. Brr.
Bessie
2013. szeptember 21. 20:33
én maradok a jól bevállt receptnél meg várom míg lemegy az egész évad aztán befalom! nagyon jónak néz ki!
2013. szeptember 21. 20:36
BessieJung Kook |
Idézet (saint7 @ 2013.09.21. 20:33)
én maradok a jól bevállt receptnél meg várom míg lemegy az egész évad aztán befalom! nagyon jónak néz ki!
Na pedig ha tudnád mik vannak a Sonsban. De ismered őket jól, tudod mire számíts.
2013. szeptember 21. 20:38
Idézet (Bessie @ 2013.09.21. 20:36)
Na pedig ha tudnád mik vannak a Sonsban. De ismered őket jól, tudod mire számíts.
ohhh várom várom! de én egybe nézek minden sorozatot egy szuszra! ilyenkor vér eres szemekkel kakaóval a kézben hajnalig megy a dara!
Bessie
2013. szeptember 21. 21:07
Idézet (Bessie @ 2013.09.21. 20:14)
Első rész és mennyi SH fan lett
Úúúgy örülök neki! Igyekszem majd minél több cikket írni, amint kapunk infót, hogy népszerűsítsem. Meg persze ha jó lesz a második epizód. Nagyon remélem. Mison vetkőzik, nem is egyszer!
2013. szeptember 22. 07:29
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Hála annak a sok cikknek, amit olvastam róla, kedvet kaptam hozzá, úgyhogy most le is töltöm és megnézem és valami kritikának nem nevezhető izét is produkálok. Alapból imádtam a filmet, szerintem a sorozatot nem tudták elrontani.
2013. szeptember 25. 16:39
Na, vélemények a második részről?
Én nem dobtam hátast, nem volt olyan jó, mint a pilot, de félelmetes volt, vicces és szórakoztató – egy jelenetnél felsikítottam, egy másikat csukott szemmel "néztem" Viszont a történet és a megvalósítás kicsit sántított. Mindenesetre nem lett olyan rossz, mint vártam, kíváncsian várom a harmadik epizódot, mert most vegyesek az érzelmeim. Ma megnézem újra, hogy tisztuljon a kép
Én nem dobtam hátast, nem volt olyan jó, mint a pilot, de félelmetes volt, vicces és szórakoztató – egy jelenetnél felsikítottam, egy másikat csukott szemmel "néztem" Viszont a történet és a megvalósítás kicsit sántított. Mindenesetre nem lett olyan rossz, mint vártam, kíváncsian várom a harmadik epizódot, mert most vegyesek az érzelmeim. Ma megnézem újra, hogy tisztuljon a kép
Misao
2013. szeptember 26. 10:15
BessieJung Kook |
2-ik rész:
Nem volt ez olyan rossz, igaz most nem A Halállal kerültek szembe, hanem "csak" egy gonosz boszival. Aki nem is tűnt olyan gonosznak (szvsz). Ettől függetlenül jó volt, izgalmas volt. Miközben néztem, újonnan rájöttem, hogy a sorozat sikeressége nagyban Tomtól függ. Egyszerűen annyira jó. Beveszem, hogy régről pottyant ide, de ugyanakkor nagyon okos, eszes, és bátor. Nem utolsó sorban szexi, de hát ez magánvélemény.
Kicsit érdekes, hogy a parancsnok ilyen hamar belement, hogy Ichabod együtt nyomozzon a rendőrnővel, de ezt elnézem a sorozat miatt. Nagyon várom, hogy miféle szörnyek jönnek még elő. Ja és már az első résznél tudtam (reméltem), hogy a rendőrcsaj tesóját is hamarosan láthatjuk és szerepelni fog.
Nem volt ez olyan rossz, igaz most nem A Halállal kerültek szembe, hanem "csak" egy gonosz boszival. Aki nem is tűnt olyan gonosznak (szvsz). Ettől függetlenül jó volt, izgalmas volt. Miközben néztem, újonnan rájöttem, hogy a sorozat sikeressége nagyban Tomtól függ. Egyszerűen annyira jó. Beveszem, hogy régről pottyant ide, de ugyanakkor nagyon okos, eszes, és bátor. Nem utolsó sorban szexi, de hát ez magánvélemény.
Kicsit érdekes, hogy a parancsnok ilyen hamar belement, hogy Ichabod együtt nyomozzon a rendőrnővel, de ezt elnézem a sorozat miatt. Nagyon várom, hogy miféle szörnyek jönnek még elő. Ja és már az első résznél tudtam (reméltem), hogy a rendőrcsaj tesóját is hamarosan láthatjuk és szerepelni fog.
Misao,
Selena Gomez 199
2013. szeptember 26. 10:43
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6375 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Nem tudom akkor, hogy velem mi van, de én imádtam ezt a részt. Kicsit talán jobban is, mint az előzőt. Pláne, hogy kevesebbet mutatták a fej nélküli pasast, akitől marhára félek.
Ichabod fantasztikus karakter, órákig tudok nevetni a poénjain. A fánkos észrevételén különösen jót kacagtam, de úgy általában véve az egész megjelenése is megmosolyogtat. És a haja...és az akcentusa...
Az a boszi.. Én a fejemre húztam a takarót, annyira rettegtem basszus. Ráadásul éjféltájt néztem az epizódot, a koliban, ami egy erdő szélén van így alig szűrődik be fény az ablakon. Olyan szívrohamokat kaptam a 40 perc alatt, hogy megfontolom, akarom e tovább károsítani az egészségemet.
De egyébként eszméletlen jó a története, jó irányba halad a sorozat és rengeteg dolgot ki lehet még belőle hozni.
Ichabod fantasztikus karakter, órákig tudok nevetni a poénjain. A fánkos észrevételén különösen jót kacagtam, de úgy általában véve az egész megjelenése is megmosolyogtat. És a haja...és az akcentusa...
Az a boszi.. Én a fejemre húztam a takarót, annyira rettegtem basszus. Ráadásul éjféltájt néztem az epizódot, a koliban, ami egy erdő szélén van így alig szűrődik be fény az ablakon. Olyan szívrohamokat kaptam a 40 perc alatt, hogy megfontolom, akarom e tovább károsítani az egészségemet.
De egyébként eszméletlen jó a története, jó irányba halad a sorozat és rengeteg dolgot ki lehet még belőle hozni.
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Francisco San Martin 39 éves volt.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.