Season 1 Episode 12-13
szezonfinálé: jan. 20!
Sleepy Hollow / Az Álmosvölgy legendája (2013–2017)
2014. január 16. 19:34
2014. január 25. 19:32
![]() |
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6375 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 ![]() |
Húgom + én:REAKCIÓNK az évadfinálé utolsó 10 perce alatt. Lehet klisés, de majdnem tökéletesen kifejezi az érzéseimet a "lezárással" kapcsolatban. Természetesen a váza és üvegtörős idegösszeomlás mellett.
Nemcsak a minimum 5 elvarratlan szál, hanem inkább a felismerés miatt, hogy minderre csupán szeptemberben kapunk választ! Fox, én így szeretlek!
Komolyan mondom, hogy álmaimban nem gondoltam volna erre a befejezésre. Azt végig sejtettem, hogy a fiát még behozzák valahogy a képbe, de így?!!
Sejtelmem sincs, hogy fognak tudni kimászni ebből a helyzetből, az utolsó reményem most az, hogy Jenny nem halt meg. Ha pedig esetleg mégis, akkor már csak a kis tolószékes Macyben bízhatunk!

Komolyan mondom, hogy álmaimban nem gondoltam volna erre a befejezésre. Azt végig sejtettem, hogy a fiát még behozzák valahogy a képbe, de így?!!

2014. január 29. 10:42
![]() |
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 ![]() |
Idézet (Alison Lerman @ 2014.01.25. 19:32)
Húgom + én:REAKCIÓNK az évadfinálé utolsó 10 perce alatt. Lehet klisés, de majdnem tökéletesen kifejezi az érzéseimet a "lezárással" kapcsolatban. Természetesen a váza és üvegtörős idegösszeomlás mellett.
Nemcsak a minimum 5 elvarratlan szál, hanem inkább a felismerés miatt, hogy minderre csupán szeptemberben kapunk választ! Fox, én így szeretlek!
Sejtelmem sincs, hogy fognak tudni kimászni ebből a helyzetből, az utolsó reményem most az, hogy Jenny nem halt meg. Ha pedig esetleg mégis, akkor már csak a kis tolószékes Macyben bízhatunk!

Én is így reagáltam a látottakra

2014. január 31. 12:50
![]() |
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 ![]() |
Hivatalos magyar epizódismertetők:
1.01 - BEVEZETŐ RÉSZ
1781-ben George Washington tábornok arra kéri Ichabod Crane-t, hogy kutassa fel a Lovas nevű zsoldost, és ölje meg. Ichabod lefejezi a férfit, de saját életét is fel kell áldoznia… Ám 2013-ban felébred öröknek hitt álmából. A Lovas szintén visszatért, hogy megkeresse levágott fejét és teljes erejét visszanyerve a világra szabadítsa a Jelenések Könyvében megjövendölt Apokalipszist. Megállításában Ichabod egy rendőrhadnagy segítségére szorul, aki szintén találkozott a természetfelettivel Sleepy Hollow városában.
1.02 - VÉRHOLD
Míg alkalmazkodni próbál a XXI. századhoz, Ichabod rejtélyes víziót lát, ami elvezeti az első katonához a gonosz seregéből, akiknek vezetésére a Lovas visszatért. Mindeközben, Andy Brooks, akit mestere támasztott fel, szintén munkához lát, Abbie-hez pedig különös látogató érkezik a múltjából.
1.03 - A GONOSZ GYŐZELMÉÉRT
Abbie-t álmában egy szem nélküli lény kísérti, aki a jövőről és a múltról szóló víziókat mutat meg nekik. Miközben válaszokat keres, Abbie két rejtélyes öngyilkossági ügyben kezd nyomozni Ichaboddal, és hamarosan rájönnek, hogy ezekért is az álmában látott lény a felelős. Ha nem akar a szellem következő áldozata lenni, Abbie-nek szembe kell néznie a múltjával és azzal, ami közte és testvére, Jenny között történt.
1.04 - SALAMON KIS KULCSAI
Abbie meggyőzi Irving századost, hogy Ichaboddal Jenny nyomába eredhessen, aki megszökött az intézetből. Hamarosan meg is találják: a lány egy misztikus könyvet keres, amellyel egy titkos társaság tagjai sötét uruk parancsára a pokol démonait szabadíthatnák a világra.
1.01 - BEVEZETŐ RÉSZ
1781-ben George Washington tábornok arra kéri Ichabod Crane-t, hogy kutassa fel a Lovas nevű zsoldost, és ölje meg. Ichabod lefejezi a férfit, de saját életét is fel kell áldoznia… Ám 2013-ban felébred öröknek hitt álmából. A Lovas szintén visszatért, hogy megkeresse levágott fejét és teljes erejét visszanyerve a világra szabadítsa a Jelenések Könyvében megjövendölt Apokalipszist. Megállításában Ichabod egy rendőrhadnagy segítségére szorul, aki szintén találkozott a természetfelettivel Sleepy Hollow városában.
1.02 - VÉRHOLD
Míg alkalmazkodni próbál a XXI. századhoz, Ichabod rejtélyes víziót lát, ami elvezeti az első katonához a gonosz seregéből, akiknek vezetésére a Lovas visszatért. Mindeközben, Andy Brooks, akit mestere támasztott fel, szintén munkához lát, Abbie-hez pedig különös látogató érkezik a múltjából.
1.03 - A GONOSZ GYŐZELMÉÉRT
Abbie-t álmában egy szem nélküli lény kísérti, aki a jövőről és a múltról szóló víziókat mutat meg nekik. Miközben válaszokat keres, Abbie két rejtélyes öngyilkossági ügyben kezd nyomozni Ichaboddal, és hamarosan rájönnek, hogy ezekért is az álmában látott lény a felelős. Ha nem akar a szellem következő áldozata lenni, Abbie-nek szembe kell néznie a múltjával és azzal, ami közte és testvére, Jenny között történt.
1.04 - SALAMON KIS KULCSAI
Abbie meggyőzi Irving századost, hogy Ichaboddal Jenny nyomába eredhessen, aki megszökött az intézetből. Hamarosan meg is találják: a lány egy misztikus könyvet keres, amellyel egy titkos társaság tagjai sötét uruk parancsára a pokol démonait szabadíthatnák a világra.
2014. január 31. 12:53
Imádom! Fantasztikus sorozat és nagyon várom a második évadot. Anyummal bepróbálom majd magyarul is, bár félek a szinkrontól, de anyum mondta, hogy szeretné megnézni, hogy milyen a sorozat.
2014. január 31. 13:10
![]() |
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 ![]() |
Magyarhangok:
-Abbie Mills (Nicole Beharie) - Pálmai Anna
-Ichabod Crane (Tom Mison) - Makranczi Zalán
-Katrina Crane (Katia Winter) - Gáspár Kata
-Frank Irving (Orlando Jones) - Kálid Artúr
-Abbie Mills (Nicole Beharie) - Pálmai Anna
-Ichabod Crane (Tom Mison) - Makranczi Zalán
-Katrina Crane (Katia Winter) - Gáspár Kata
-Frank Irving (Orlando Jones) - Kálid Artúr
2014. január 31. 18:45
Idézet (benyaw93 @ 2014.01.31. 18:32)
Az első magyar szinkronos előzetes

A hangokat szokni kell, de amúgy nem rossz. Bár az angol után fura lesz a magyar.
2014. február 03. 16:09
![]() |
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 ![]() |
Várós volt. És megérte. Az évadzáróval kapcsolatban meg annyit, hogy ki fogja őket megmenteni?
A magyar premierrel kapcsolatban: örülök, hogy ilyen hamar bemutatják. Meg is nézném, ha lenne FOX-unk. Az ismétlések időpontján kicsit kiakadtam. Nálunk a (szerb) FOX normál időpontban is megismétli (pl. hétvégenként délután).
A magyar premierrel kapcsolatban: örülök, hogy ilyen hamar bemutatják. Meg is nézném, ha lenne FOX-unk. Az ismétlések időpontján kicsit kiakadtam. Nálunk a (szerb) FOX normál időpontban is megismétli (pl. hétvégenként délután).
2014. február 03. 19:30
Idézet (Peti_1992 @ 2014.02.03. 16:09)
Várós volt. És megérte. Az évadzáróval kapcsolatban meg annyit, hogy ki fogja őket megmenteni?
Valószínűleg magyarul is le lehet majd tölteni a Sorozatokneked nevű oldalról. Nekünk sincs FOX-unk, valszeg nem is lesz (mivel a csatorna csak holnaptól él), de majd leszedem a részeket anyunak.

2014. február 06. 15:54
![]() |
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 ![]() |
Imádom
A karakterek fantasztikusak és alig várom a második részt, eddig neten néztem valameddig, de jó hogy most van a tv-ben is
<3

A karakterek fantasztikusak és alig várom a második részt, eddig neten néztem valameddig, de jó hogy most van a tv-ben is

2014. február 06. 19:59
Megnézettem anyuval magyarul és tetszett neki az első rész. Szóval, megint találtam valamit, amit mindketten szeretünk. Bár nekem az eredeti hangok jobban bejönnek + mintha magyarul kissé pongyola lenne a fogalmazás pár helyen.
2014. február 11. 09:31
![]() |
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 ![]() |
Idézet (Androsama @ 2014.02.06. 19:59)
Megnézettem anyuval magyarul és tetszett neki az első rész. Szóval, megint találtam valamit, amit mindketten szeretünk. Bár nekem az eredeti hangok jobban bejönnek + mintha magyarul kissé pongyola lenne a fogalmazás pár helyen.
igen, az eredeti sokkal jobb, imádom Tom akcentusát

2014. február 11. 09:45
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2014.02.11. 09:31)
igen, az eredeti sokkal jobb, imádom Tom akcentusát 

Ja, csak anyum nem tud angolul, feliratosan meg nem szereti filmet nézni. Nem tud egyszerre a filmre és a feliratra is figyelni. De tetszett neki az első rész, szóval most együtt nézzük majd magyarul is letöltve.
2014. február 11. 10:10
Idézet (Androsama @ 2014.02.06. 19:59)
Bár nekem az eredeti hangok jobban bejönnek + mintha magyarul kissé pongyola lenne a fogalmazás pár helyen.
És mintha a fogukat húznák! Annyira monoton, érzelemmentes "előadást" hallhatunk a magyar szinkronszínészektől, hogy iszonyat.
2014. február 11. 10:48
Idézet (Courtneyy @ 2014.02.11. 10:10)
És mintha a fogukat húznák! Annyira monoton, érzelemmentes "előadást" hallhatunk a magyar szinkronszínészektől, hogy iszonyat.
Ez azért nem igaz. Egyedül Ichabod magyar hangja élettelen kissé, de nem is várhatjuk, hogy visszaadja az eredeti hangot. Ezzel ellentétben Abbie hangja erősebb az angolnál. Sőt, a sheriffre sem lehet panaszom, meg a néger főnökre sem. Szóval, egyáltalán nem rossz a szinkron, csak még hozzá kell szokni.
2014. február 12. 17:43
![]() |
Toxicpeligroso™ |
Idézet (Androsama @ 2014.02.11. 09:45)
Ja, csak anyum nem tud angolul, feliratosan meg nem szereti filmet nézni. Nem tud egyszerre a filmre és a feliratra is figyelni. De tetszett neki az első rész, szóval most együtt nézzük majd magyarul is letöltve.
Nem szeretnék tapintatlan lenni, de hány éves anyukád? Csak kíváncsiságból kérdezem. Mert azt mondtad, hogy tetszett neki, tehát valószínűleg az ő korosztálya is szívesen nézi. És ha már itt tartunk, te hány éves vagy?

2014. február 12. 17:44
Idézet (Toxic @ 2014.02.12. 17:43)
Nem szeretnék tapintatlan lenni, de hány éves anyukád? Csak kíváncsiságból kérdezem. Mert azt mondtad, hogy tetszett neki, tehát valószínűleg az ő korosztálya is szívesen nézi. És ha már itt tartunk, te hány éves vagy?
(Ha akarod, én is elárulom, nem titok.)

Anyum középkorú, de ettől még nem a szappanopera-függő. Bármit megnéz, ha az érdekesnek tűnik. Az én korom meg tabu.
2014. február 12. 22:19
![]() |
Toxicpeligroso™ |
Idézet (Androsama @ 2014.02.12. 17:44)
Anyum középkorú, de ettől még nem a szappanopera-függő. Bármit megnéz, ha az érdekesnek tűnik. Az én korom meg tabu.
Bocsi, mondtam, hogy nem akartam tapintatlan lenni.

Megértem, hogy ez magánügy, sajnálom! Kérlek nézd el nekem, hogy ilyen kotnyeles vagyok! Nem is értem mi ütött belém, hogy ilyesmit kérdeztem így, ismeretlenül!

Kapcsolódó sztárok

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Egy időre jegeli a barátságot.

A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A férfiaknak akar tetszeni és folyamatos megfelelési kényszer dolgozik benne.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

Ez volt Kate Cassidy utolsó üzenete Liam Payne-nek
Ez volt Kate Cassidy utolsó üzenete Liam Payne-nek
Még mindig alig hiszi el, hogy elment az énekes.