Amerika egyik legújabb sorozatának nézettsége már az első epizóddal is hatalmas nézettséget hozott az ABC Family számára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egyre nagyobb nézettségnek örvend a The Fosters
2013. július 25. 18:51
Azt hiszem, ideje belenéznem, Cierra nagyon tehetséges.
2013. július 25. 18:55
Meglepően jó sorozat, és a szereplőgárda is kiváló, csak ajánlani tudom.
2013. július 25. 18:55
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
én ezt nem nézem
2013. július 25. 18:58
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline |
Én nagyon imádom a sorozatot és nem értem a szülőket, hogy miért baj az ha egy ember a saját neméhez vonzódik. Ők is emberek mint mi és ugyanolyan jó szülők, és kitudja lehet, hogy az ő gyerekek is olyan lesz aki a saját neméhez vonzódik, csak még nem tudja/ák, de vannak ilyenek szóval nem értem mi a zavaró ebben. A vallási témáról meg a többire inkább szót se említek. Ez az én véleményem
1 felhasználónak tetszik:
LukeH
2013. július 25. 19:18
Imádom ezt a sorozatot.
Nem értem miért támadják olyan sokan hisz ebben a sorozatban olyan dolgok is szóba kerülnek amik rengeteg családnál jelentkeznek minden nap. És megtanítja az embereknek hogy nem baj hogyha más vagy.
Nem értem miért támadják olyan sokan hisz ebben a sorozatban olyan dolgok is szóba kerülnek amik rengeteg családnál jelentkeznek minden nap. És megtanítja az embereknek hogy nem baj hogyha más vagy.
2013. július 25. 19:35
kreka33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 200169 offline |
Én nézem és szerintem egy olyan sorozat, amely a komoly dolgokat pár másodpercre, akár, de viccessé teszi. Szerintem sok mindent lehet belőle tanulni és Steff-nek és Lenának is ugyanolyan nehéz a szülőség, mint bármely más szülőnek. Ez az egész hülyeség.
2013. július 25. 19:37
Én még nem láttam, de szerintem bele fogok nézni! Érdekesnek látszik!
2013. július 25. 19:41
Eddig láttam az összes részt és szerintem bőven van benne tanulság.
2013. július 25. 19:43
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Én is nézném... az ABC Family-nek tök jó sorozatai vannak! Nemrég láttam az Így neveld az anyádat filmet, és nagyon megszerettem benne Cierra-t, úgyhogy ezért is nézném a sorozatot! Szerintem hasonlít is Monára a PLL-ből...nem?
2013. július 25. 19:46
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 438 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline |
Ha ekkora a nézettsége akkor biztos jó lehet,de szerintem tényleg nem kéne erre "nevelni" a gyerekeket!
Ettől még biztos bele fogok nézni majd.
Ettől még biztos bele fogok nézni majd.
2013. július 25. 19:48
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 438 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline |
Még annyit,fogy jól összeválogatták a szereplőket hozzá! !
2013. július 25. 19:54
Személy szerint én nagyon szeretem a sorozatot. Az egész történet nagyon tanulságos. Tetszik, hogy a szereplők elfogadják és szeretik egymást, úgy ahogy vannak. Mindegyik szereplő annyira szeretetreméltó. Örülnék, ha még sokáig folytatódna, mert igazán égető problémákat is bemutat, így hátha orvosolni tudjuk azokat a jövőben.
1 felhasználónak tetszik:
LukeH
2013. július 25. 20:21
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 offline |
Szerintem egész jó sorozat, sokat lehet belőle tanulni. Nem értek egyet a szülőkkel, hogy tiltják előle a gyereküket, hiszen pont arra kéne ösztönözni őket, hogy fogadják el az embereket olyannak, amilyenek. Lehet, hogy a gyerekük is majd később a saját neméhez fog vonzódni, attól még nem ér kevesebbet. Mostanság ilyen a világ, és ezt el kell fogadni, és hozzá kell szokni.
Kapcsolódó sztárok
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Nagy tragédia érte a sztárt.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit