Ma hajnalban hivatalosan is lezajlott a Teen Wolf harmadik évadának a fináléja, ami nagy meglepetéseket tartalmazott!
A teljes cikkhez kattints ide!
Teen Wolf: „Most már alfa vagyok!”
2013. augusztus 20. 11:44
2013. augusztus 20. 11:46
Én bevallom, előbb megnéztem, de á, istenem, nem is bírtam volna ki tegnapig. Hihetetlen jó volt, főleg amit a végén Peter alakított.
2013. augusztus 20. 11:56
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline |
Én nagyon imdátam és egyszerűen fantasztikus egy sorozat és bevallom én megvártam a keddet, ugyanis ma reggel néztem meg a finálét és elképesztően jó volt.
Kali nem fog hiányozni, ellenben Jenniferrel, akit nagyon bírtam és sajnálom, hogy meghalt.
Jobban örültem volna egy Lydia-Scott párosnak a végére, de ki tudja később lehet, hogy lesz is.
Az ikreknek nagyon örülök, hogy maradtak, főleg Charlienak.
Hosszú lesz nekem ez az év, nem tudom, hogy fogom kibírni ezt az 5 hónapot :s Szóval legyen már JANUÁR 6.! (bocs kisregény )
Kali nem fog hiányozni, ellenben Jenniferrel, akit nagyon bírtam és sajnálom, hogy meghalt.
Jobban örültem volna egy Lydia-Scott párosnak a végére, de ki tudja később lehet, hogy lesz is.
Az ikreknek nagyon örülök, hogy maradtak, főleg Charlienak.
Hosszú lesz nekem ez az év, nem tudom, hogy fogom kibírni ezt az 5 hónapot :s Szóval legyen már JANUÁR 6.! (bocs kisregény )
2013. augusztus 20. 12:09
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Én a második évad végénél tartok, de mivel én a saját érdekemben nem olvasok spoliert, ezért én még javában izgulok
2013. augusztus 20. 12:11
Nem tudom, ki volt az a szemét, aki kiszivárogtatta a részt, de nagy bunkóság volt. Viszont szerintem túlzás, h le kell húzniuk a rolót. Egyre kíváncsibb vagyok a sorozatra, de nem fogom megnézni, majd egybe az egészet :$
2013. augusztus 20. 12:29
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Sajnálom,hogy valaki kiszívárogtatta. ÖT HÓNAP? Kínzás. Jennifernek meg kellett volna halnia. Kali pedig megérdemelte a halált.
2013. augusztus 20. 12:31
Nagyon jó volt, bár Jennifert nagyon sajnálom, ő volt az egyik kedvencem
2013. augusztus 20. 12:35
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Még az előző évadot sem láttam. .
2013. augusztus 20. 12:47
dorottya1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.01. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 190770 offline |
Nagyon jó középfinálé volt!
2013. augusztus 20. 13:03
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 offline |
Nagyon örülök, hogy Kali meghalt, és annak, hogy Scott alfa lett, és remélem Peter is hoz majd sok meglepetéseket, mert ezen a részen elég rosszul zárták le. Az ikreknek örülök, hogy maradnak, és "áttértek" a jó oldalra. Január még olyan messze van, de legalább nem megint júniusig kell várnunk...
2013. augusztus 20. 13:05
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Még mindenig jobb 5 hónapot várni mint egy teljes évet
2013. augusztus 20. 13:24
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4157 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Én imádtam ezt a részt... De akkor a következő részt, az már új évad lesz? nem ennek a folytatása? Én úgy tudom. Na mindegy. Azért várom már nagyon pedig még csak most lett vége.
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Francisco San Martin 39 éves volt.