Milyen új sorozatok érkeznek és készülnek? Ki lesz a meglepetés-vendégszereplő a fináléban? Melyik szappanopera bukott meg? Olvass tovább és megtudod!
A teljes cikkhez kattints ide!
Rövidhírek a mexikói telenovellák világából
2013. augusztus 25. 08:52
Nagyon jó kis cikk! Jó végre ilyen cikket olvasni itt, legalábbis egy telenovella rajongónak. A Lo que la vida me robó-ra kíváncsi leszek.
2013. augusztus 25. 09:03
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Ilyen cikkeket jó olvasni Asszem ilyet még én is tudnék írni, mert ezekről én is szoktam tájékozódni. A Bodas de Odio remake-t nagyon várom, Angie és Sebastian párosa miatt, kíváncis vagyok újra mit hoznak össze *-* A többihez nem nagyon tudok szólni, mivel nem követem őket, de arról leszokhatnának már, hogy Maite-t állandóan esélyesnek mondják minden novellánál. Megmondta, hogy ebben az évben, de még lehet jövőre sem forgat telenovellát. Filmet forgat, szinkronizál és ami a legfontosabb az albuma. Világkörüli turnéra indul és ugye ez a forgatásokkal nem igazán egyeztethető össze...
2013. augusztus 25. 09:24
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9305 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Örülök, csajok, hogy tetszett a cikk! Lizania, tényleg írhatnál te is, főleg, ha ilyen otthonos vagy a témában.
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2013. augusztus 25. 09:30
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Nagyon jó cikk lett. Azt nem hiszem,hogy Maite Perroni lesz a Nuevo rico,nuevo pobre női főszereplője.Ugyanis Maite azt nyilatkozta,hogy most inkább az énekesi karrierjére koncentrál,és egy ideig nem vállal új telenovellát.Szerintem Silvia Navarro lennea legjobb választás.
2013. augusztus 25. 09:37
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9305 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (selena_taylor_fan @ 2013.08.25. 09:30)
Nagyon jó cikk lett. Azt nem hiszem,hogy Maite Perroni lesz a Nuevo rico,nuevo pobre női főszereplője.Ugyanis Maite azt nyilatkozta,hogy most inkább az énekesi karrierjére koncentrál,és egy ideig nem vállal új telenovellát.Szerintem Silvia Navarro lennea legjobb választás.
A poén az, hogy a spanyol cikkben a főcímfotón is Silvia volt, viszont magában a cikkben ezt a találgatást közölték, hogy vagy Maite, vagy Silvia, vagy...
2013. augusztus 25. 09:40
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6084 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Nagyon jó cikk lett
2013. augusztus 25. 09:44
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Jolie_77 @ 2013.08.25. 09:24)
Örülök, csajok, hogy tetszett a cikk! Lizania, tényleg írhatnál te is, főleg, ha ilyen otthonos vagy a témában.
Egyszer akkor én is nekiveselkedek egy ilyen cikknek, mert elég sokat olvasok ilyen témában, speciel ezekről is mind tudtam már De nem tudtam, hogy ilyen cikket is lehet írni, én meg ilyen miről maradhattál le cikket nem tudok írni, mert az amerikai hírességek életében nem vagyok otthon
2013. augusztus 25. 10:14
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Jó cikk lett,én nem nézek telenovellákat,az a nagyim műfaja,de minden tisztelete a cikkírónak,igazán tehetséges!
2013. augusztus 25. 13:04
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3097 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
La Tempestad: Szerintem nem lehet olyan rossz, egyszerűen megunták Levy-t, ez a helyzet. Az meg senki nem mondja, hogy Jacky Bracamontes hasonló múlttal, mint Ximena jobb színésznő lenne. Se sírni, se játszani nem tud és mégis imádják. Szubjektív dolog, hogy kit fogad el a közönség. Például Mejía rengeteg sorban népszerű sorozatot kreált( Esmeralda, Paula és Paulina,Rosalinda,Maria del Carmen stb) 2008 óta azonban csak bukta van. Az sem fair, hogy a Sortilegio óta Carla Estrada-t nem engedik a tűzhoz, pedig ő volt az egyetlen, aki intelligens rendezéssel kihozta William Levy-ből a legtöbbet, ami tudhat színészileg.
Bodas de Odio: Várós, bár Angelique naiva szerepkörben nekem unalmas.
Corazón Indomable: Erre számíthatunk, hogy nálunk is bemutatják, mert az eredeti Thalíával nagy sikernek örvendett idehaza.
Maite Perroni utóbbi két telenovellája zakó volt, szerintem most hagyják őt pihenni. Jól teszik, maníros egy nőszemély.
Bodas de Odio: Várós, bár Angelique naiva szerepkörben nekem unalmas.
Corazón Indomable: Erre számíthatunk, hogy nálunk is bemutatják, mert az eredeti Thalíával nagy sikernek örvendett idehaza.
Maite Perroni utóbbi két telenovellája zakó volt, szerintem most hagyják őt pihenni. Jól teszik, maníros egy nőszemély.
2013. augusztus 25. 13:11
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline |
Remélem Angelique és Sebastian Rulli filmjét elkezdik itthon is adni. Lehetőleg már idén D
2013. augusztus 25. 15:13
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline |
Nagyon jó lett a cikk.
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.