A Sleepy Hollow sztárjával interjút készített az Access Hollywood – infómorzsákat kaptunk a sorozat folytatásával kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Star Trek sztárja is visszatér Álmosvölgybe
2013. szeptember 23. 20:26
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6375 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Ohhhh. ^^
Már nem bírom kivárni. Remek sorozat ez, kérem szépen. Egyszer annyira megijedtem, hogy szerencsétlen laptopomat majdnem sikerült az ágyam mellé, a földre ejteni.
Én egyébként még nem igazán küzdök CrAbbiért, a feleségével szerintem jobban összeillenek. Az ő kapcsolatukra inkább kíváncsi vagyok. Természetesen a két főszereplőt is szeretem, csak külön külön.
Már nem bírom kivárni. Remek sorozat ez, kérem szépen. Egyszer annyira megijedtem, hogy szerencsétlen laptopomat majdnem sikerült az ágyam mellé, a földre ejteni.
Én egyébként még nem igazán küzdök CrAbbiért, a feleségével szerintem jobban összeillenek. Az ő kapcsolatukra inkább kíváncsi vagyok. Természetesen a két főszereplőt is szeretem, csak külön külön.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. szeptember 23. 20:29
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Imádom ezt a sorozatot! *-*
2013. szeptember 23. 20:37
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Candies @ 2013.09.23. 20:25)
Hát én remélem összejön a csajjal, a felesége meg nem érdekel.
Amúgy szép ez a Tom, szép.
Amúgy szép ez a Tom, szép.
Hogy neked mindig az én pasijaimra fáj a fogad...
Alison Lerman
2013. szeptember 23. 21:03
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Candies @ 2013.09.23. 20:55)
Csak bókolni próbált nekem.
Nekem nem ezt mondta
Soz, de ez a polite, sexy, sassy, hot motherfucker már foglalt. Te megtarthatod a fejetlent, ő is elég vonzó azért
2013. szeptember 23. 21:22
Idézet (Misao @ 2013.09.23. 21:03)
Nekem nem ezt mondta
Soz, de ez a polite, sexy, sassy, hot motherfucker már foglalt. Te megtarthatod a fejetlent, ő is elég vonzó azért
Pedig már úgy beleéltem magam, hogy az én barlangomban fog ezentúl felébredni. Hogy egyem azt a kis hajasbaba fejit. (Tudom hogy paróka. )
Misao
2013. szeptember 23. 21:39
Misaodracarys™ |
Idézet (Candies @ 2013.09.23. 21:22)
Pedig már úgy beleéltem magam, hogy az én barlangomban fog ezentúl felébredni. Hogy egyem azt a kis hajasbaba fejit. (Tudom hogy paróka. )
Shh;-)) Ez titok,te! Amúgy rövid hajjal is egy adonisz!
Alison Lerman
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.