A Sleepy Hollow sztárjával interjút készített az Access Hollywood – infómorzsákat kaptunk a sorozat folytatásával kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Star Trek sztárja is visszatér Álmosvölgybe
2013. szeptember 23. 20:26
![]() |
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6375 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 ![]() |
Ohhhh. ^^
Már nem bírom kivárni. Remek sorozat ez, kérem szépen. Egyszer annyira megijedtem, hogy szerencsétlen laptopomat majdnem sikerült az ágyam mellé, a földre ejteni.
Én egyébként még nem igazán küzdök CrAbbiért, a feleségével szerintem jobban összeillenek. Az ő kapcsolatukra inkább kíváncsi vagyok. Természetesen a két főszereplőt is szeretem, csak külön külön.
Már nem bírom kivárni. Remek sorozat ez, kérem szépen. Egyszer annyira megijedtem, hogy szerencsétlen laptopomat majdnem sikerült az ágyam mellé, a földre ejteni.

Én egyébként még nem igazán küzdök CrAbbiért, a feleségével szerintem jobban összeillenek. Az ő kapcsolatukra inkább kíváncsi vagyok. Természetesen a két főszereplőt is szeretem, csak külön külön.

2013. szeptember 23. 20:29
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
Imádom ezt a sorozatot! *-*
2013. szeptember 23. 20:37
![]() |
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 ![]() |
Idézet (Candies @ 2013.09.23. 20:25)
Hát én remélem összejön a csajjal, a felesége meg nem érdekel.
Amúgy szép ez a Tom, szép.

Amúgy szép ez a Tom, szép.

Hogy neked mindig az én pasijaimra fáj a fogad...

2013. szeptember 23. 21:03
![]() |
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 ![]() |
Idézet (Candies @ 2013.09.23. 20:55)
Csak bókolni próbált nekem. 

Nekem nem ezt mondta

Soz, de ez a polite, sexy, sassy, hot motherfucker már foglalt. Te megtarthatod a fejetlent, ő is elég vonzó azért

2013. szeptember 23. 21:22
Idézet (Misao @ 2013.09.23. 21:03)
Nekem nem ezt mondta
Soz, de ez a polite, sexy, sassy, hot motherfucker már foglalt. Te megtarthatod a fejetlent, ő is elég vonzó azért

Pedig már úgy beleéltem magam, hogy az én barlangomban fog ezentúl felébredni.

2013. szeptember 23. 21:39
![]() |
Misaodracarys™ |
Idézet (Candies @ 2013.09.23. 21:22)
Pedig már úgy beleéltem magam, hogy az én barlangomban fog ezentúl felébredni.
Hogy egyem azt a kis hajasbaba fejit.
(Tudom hogy paróka.
)

Shh;-)) Ez titok,te! Amúgy rövid hajjal is egy adonisz!

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
17 éve mutatták be Stephenie Meyer regényének adaptációját.

Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Nézd meg, kik vihették haza a díjat.