Idézet (DylanSmith @ 2013.09.24. 21:08)
Köszönjük, majd értesítjük..
hú de agyon unalmas már, hogy a buszon szebbeket, meg jobbakat látni. Na persze, akkor tessék őket leszólítani, elindítani a pályán és menedzselni meg karriert építeni. És előre is bocsánat, nem kipécézni akartalak, csak már kb. az 50. sablon duma, ha modellekről van szó, ha meg netán még magyar is, akkor meg rúgjunk bele jó nagyot..
Semmi gond, nem vettem magamra, gondolom, mivel én írtam a buszos dolgot, ezért feltételezem, hogy a leveledet nekem szólt, nem pedig másnak. Tulajdonképpen nekem nem a magyarokkal van a bajom, hanem Pavinkával. Az, hogy tőle sokkal egyedibb arcvonású lányok vannak, és épp ezért mondtam, hogy Pavin kinézetű lányok vannak a buszokon, minden második lány ilyen ruhát jord, így néz ki. És nem véletlenül. Tehát most abba gondolj bele, hogy például az összes VS Angelnek milyen egyedi arca van. Lehet, hogy nem mindegyik gyönyörű nő, de viszont kitűnnek a tomegből, mert még egy olyan karakteres arcot nem látsz.Emiatt válik valaki modellé, hogy egyedi és különleges arca van, nem pedig tucat arc, amilyen Palvinkáé is.
Ez nem az 50. sablonos szöveg, ez maga a valóságos tény, hogy Palvinnak hatalmas nagy szíve van, és láthatóan több protekcióval rendelkező (férfi)egyén is helyet kapott benne Most erre te megsértődhetsz, amit nem rétek, hogy mire fel. Amúgy modellnek lenni nem arról szól, hogy ugyanolyan legyél, mint a többi 1000 klón az országban: szóval nem értem mire fel mondod, hogy a buszon lévő ugyanilyen kinézetű lányok induljanak el modell pályán, miközben tucat sz*rok. Csak nézz rá Palvinra, mint egy kiélt 35 éves nő!! Az ilyen nők égnek ki mindig a leghamarabb, és hidd el, hogy nem azért néz ki így, mert Activitizett a férfiakkal