Nicole Beharie a sorozatról és kollégájáról, Tom Misonról beszélt, aki szerepe kedvéért bármire képes.
A teljes cikkhez kattints ide!
Még több démoni erő érkezik Álmosvölgybe
2013. szeptember 28. 16:50
Talán mert egy fantasztikus sorozat. Én nagyon szeretem. Remélem, az írók tartani fogják a színvonalat.
2013. szeptember 28. 16:56
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Én is szeretem ezt a sorozatot.
2013. szeptember 28. 17:08
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6375 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet
Tudod, Tom nagyon komolyan veszi a dolgokat, szóval ha erről lenne szó, hetekig nem fürödne.
Neee.
Ohh, annyira cuki ez az interjú, Nicole szinte csak Tomot fényezte végig, de nem is csodálom. Álompasi.
2013. szeptember 28. 18:45
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Nem azért, de jobb sorozat, mint a SHIELD ügynökös. Tom tényleg cukipofa. jaj, az angolos akcentusától annyira oda vagyok. Plusz helyes és jól játszik.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.