A rajongóknak nem kell már sokat várniuk a CW manapság egyik legfelkapottabb sorozatának második évadára, a Carrie naplójára, ugyanis jövőhét pénteken startol!
A teljes cikkhez kattints ide!
Jövőhéten startol Carrie naplójának folytatása
2013. október 18. 17:51
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
Én nem szeretem ezt a sorozatot,de aki nézi,biztos örül.
2013. október 18. 19:03
![]() |
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 ![]() |
Váárom *o*
♥♥♥

2013. október 18. 19:16
![]() |
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 ![]() |
Szerintem ez a sorozat gyenge és még van több tucat hasonló témájú. De éb mégis megkedveltem és várom az új évadot

2013. október 18. 20:15
Az első évad tetszett, bár tény, hogy nem lett kedvencem a sorozat. Néha viszont jól esik ilyen sorozatokat is nézni, szóval kíváncsian várom, hogy milyen is lesz az új évad.
2013. október 18. 21:49
![]() |
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 ![]() |
Nem tűnik érdekesnek, sablon sztori szaga van... Bevallom, még nem láttam, de majd talán belenézek, hátha...
Kapcsolódó sztárok

Zack és Cody élete: 15 éve várnak arra a pillanatra a rajongók, amely most jött el
Zack és Cody élete: 15 éve várnak arra a pillanatra a rajongók, amely most jött el
Vicces utalás lett belőle.

Kitálalt Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax - elképesztő dolgokat írt a színészről
Kitálalt Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax - elképesztő dolgokat írt a színészről
Napvilágra került egy posztja.

Margot Robbie, Reese Witherspoon, de még Brad Pitt is Britney Spearsszel akar dolgozni
Margot Robbie, Reese Witherspoon, de még Brad Pitt is Britney Spearsszel akar dolgozni
A memoárját szeretnék megfilmesíteni.

Terhespocakjáról posztolt Robert Pattinson szerelme
Terhespocakjáról posztolt Robert Pattinson szerelme
Kerekedik a pocakja.

Aggódnak a rajongók Taylor Swift miatt - a koncertjén szúrtak ki valamit
Aggódnak a rajongók Taylor Swift miatt - a koncertjén szúrtak ki valamit
A rajongók szerint Taylor Swift nincs jól.

Angelina Jolie legidősebb lánya egyértelmű jelét adta annak, hogy nem kedveli Brad Pittet
Angelina Jolie legidősebb lánya egyértelmű jelét adta annak, hogy nem kedveli Brad Pittet
Úgy tűnik, nincsenek jóban.