A The Client List mindössze két évadot élt meg, ám a színésznő sok mindent köszönhet a szériának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem fogad több ügyfelet Jennifer Love Hewitt
2013. november 02. 18:34
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
Kár.

2013. november 02. 18:43
![]() |
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 ![]() |
Idézet (Jolie_77 @ 2013.11.02. 18:38)
Majd kap egy újabb sorozatot, amiben a melleit mutogathatja. Mást úgysem tud.
Hát nem tudom, nekem Jenniferről minden eszembe jut egyébként, de az pont nem, hogy a testével adja el magát.

2013. november 02. 18:45
![]() |
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9293 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 ![]() |
Idézet (Beyla @ 2013.11.02. 18:43)
Hát nem tudom, nekem Jenniferről minden eszembe jut egyébként, de az pont nem, hogy a testével adja el magát.
Nagy mellei vannak, amit sokszor kiemelnek egy-egy ruhadarabbal, de például a Szellemekkel suttogóban sosem láttam k*rvinycás ruhában. Kissé túlzásnak tartom ezt a kijelentést. Nem valami Oscar-díjas színésznő, de javában lepipálja ezeket a bellá tórn, zendaja kólmen meg szalonna gomez színésznőnek aposztrofált képződményeket. Hát, hogy szalonna mit produkált a Gatewayben... elég volt egy két perces trailer is. 

A Disney-s libáknál valóban többet ér JLH, bár ezeket nem nehéz felülmúlni.

2013. november 02. 19:00
roppant kifejező ez a kép, ahogy az ember arcába tolja a melleit... se!
2013. november 02. 19:07
![]() |
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6098 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 ![]() |
de kár,hogy végeee
2013. november 02. 19:13
![]() |
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 ![]() |
Idézet (Beyla @ 2013.11.02. 18:43)
Nagy mellei vannak, amit sokszor kiemelnek egy-egy ruhadarabbal, de például a Szellemekkel suttogóban sosem láttam k*rvinycás ruhában. Kissé túlzásnak tartom ezt a kijelentést. Nem valami Oscar-díjas színésznő, de javában lepipálja ezeket a bellá tórn, zendaja kólmen meg szalonna gomez színésznőnek aposztrofált képződményeket. Hát, hogy szalonna mit produkált a Gatewayben... elég volt egy két perces trailer is. 

Így igaz. Én is nyomon követtem a Szellemekkel suttogót - ráadásul rendszeresen. És sosem éreztem azt, hogy ez túl sok - mármint, hogy túl sokat mutatnának meg belőle. Sosem volt az a fajta, ahogy én elnézem, aki 100 %-osan mutogatja magát. Meg aztán nem minden nagymellű nő pakolja ki teljesen, premier plánba azt, ami bent van...

Szelén Gonzálezt meg lehetséges, hogy egy gyerek is lenyomná...

Amúgy sajnálom a sorozatot. A TV2-n néztem, és egész bejött, aztán levették még tavasszal, vagy mikor (már nem is emlékszem), és azóta se híre se hamva.

2013. november 02. 20:24
A diznis libáknál többet ér ez a tehetségtelen, lopofájú agysorvadt Audrey Hepburn-t utánzó idióta?
Nos.... lehet hogy van egy jópár tehetségtelen sztárocska ma a disney-n, de hogy Demi vagy Selena sosem tolta az ember képébe a melleit az egyszer biztos, és nem is aláztak meg egy legendás színésznőt egy botrányosan gyalázatos életrajzzal az is igaz. (Audrey "életrajza") pedig fele annyi idősek mint ez a nő (?) ... ki hiszi el hogy csak 34 éves EZ ????
El lehetne neki tűnni a filmes szakmából
Nos.... lehet hogy van egy jópár tehetségtelen sztárocska ma a disney-n, de hogy Demi vagy Selena sosem tolta az ember képébe a melleit az egyszer biztos, és nem is aláztak meg egy legendás színésznőt egy botrányosan gyalázatos életrajzzal az is igaz. (Audrey "életrajza") pedig fele annyi idősek mint ez a nő (?) ... ki hiszi el hogy csak 34 éves EZ ????
El lehetne neki tűnni a filmes szakmából
2013. november 02. 20:37
![]() |
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 ![]() |
Én olvastam több oldalon is, hogy probléma volt Jennifer és a rendező között és ez is közrejátszott a kaszában. Viszont hogy ebből mi igaz és mi nem, az nem is érdekel, mert sorozatból egy részt sem láttam.
2013. november 02. 23:10
![]() |
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 ![]() |
Én ma kezdtem el nézni a neten, nekem eddig tetszik
szeretem Jennie-t.

2013. november 04. 16:41
Bár nagyon bírom Jennifert, mert jó színésznek tartom, és aranyos is, de talán nem is baj, hogy így alakult, mert elég ratyi sorozat volt. Meg nem azért, de Jennifer már nem kicsit kiöregedett ebből a szerepből.
Kapcsolódó sztárok

Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Elárulta, miért ez a véleménye.

Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Kiderült, hogy érez a modell.

Harry Styles több rajongója is csalódott: sokak szerint rosszul csókolhat a zenész
Harry Styles több rajongója is csalódott: sokak szerint rosszul csókolhat a zenész
Csalódtak az énekesben.

Új férfi van Shakira életében: már nem bánkódik Gerard Piqué miatt az énekesnő
Új férfi van Shakira életében: már nem bánkódik Gerard Piqué miatt az énekesnő
Továbblépett a híresség.

Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Újabb pasira vetett szemet.

Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
New Yorkban forgattak, ahol Lady Gagát is lefotózták.

Matt Damon Jimmy Kimmelről: „Ő egy szörnyű ember”
Matt Damon Jimmy Kimmelről: „Ő egy szörnyű ember”
A viszályuk 2006-ban kezdődött.

Selena Gomez és Zayn Malik már nem először randizott
Selena Gomez és Zayn Malik már nem először randizott
Korábban már találkozgattak.