A legnagyobb magyar nevek róják le tiszteletüket ezen a hétvégén példaképük előtt egy nagyszabású emlékkoncerttel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szombaton kerül megrendezésre a Michael Jackson-emlékkoncert
2013. november 07. 06:30
2013. november 07. 11:22
![]() |
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1786 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 ![]() |
Az a fellépőgárda nem semmi, egyik szarabb mint a másik!Tényleg van olyan hülye aki, erre 9-18.000 ft-t kiad? Legalább valami normális, elismert több évtizede a pályán lévők lépnének fel! Bebe az még ok, de a többi név mind kuka!
2013. november 07. 11:23
![]() |
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1786 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 ![]() |
Szegény MJ kitérne a hitéből, ha ezeket meghallaná, az 100%!
2013. november 07. 12:21
![]() |
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 ![]() |
Jó ötlet 

2013. november 07. 12:57
![]() |
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3087 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 ![]() |
Jó vicc, ezek általában Queen és Whitney Houston emlékesteket is vadul tartanak. A tisztelet végett, hogyne. Azért kerülnek annyiba a jegyek, mint egy középkategóriás külföldi sztár esetében. Aki emlékezni akar, egész évben megteheti. Michael Jackson annyi képi és hanganyagot hagyott maga után, hogy nincs szükség arra hogy a dalait mások tolmácsolják. Pláne nem ennyiért. Adják el a saját dalaikat, ne más életművéből keressék a pénzt emlékkkoncert címén.
2013. november 07. 14:42
![]() |
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 982 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 ![]() |
Amikor meghallottam az egyik o.társamtól, rögtön kivirultam és ugrándoztam örömömben, de aztán láttam az előadókat..és hát...ilyen előadókért nem akarok fizetni...
Ettől függetlenül biztos jó lesz és remélem valaki fölveszi...
Ettől függetlenül biztos jó lesz és remélem valaki fölveszi...
2013. november 07. 14:45
![]() |
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 ![]() |
Tény, hogy ezt nem XY emlékére, adott esetben Michaeléra tartják, hanem a pénzért. De én így is örülök, hogy tartanak ilyet
Fontos megemlékezni az ilyen emberekre legalább ilyen formában.

2013. november 07. 14:45
fuj soha nem mennék el utáltam nem tudott semmit selena sokkal jobb!!

2013. november 07. 14:52
![]() |
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 982 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 ![]() |
Idézet (csajsziloveselena @ 2013.11.07. 14:45)
Az ilyen kommetek tök fölöslegesek. Nem szeretted, kész. Ennyi. Nem tudott semmit, meg Selena jobb? Legközelebb mielőtt ilyet mondasz, legalább gondolkozz el azon, hogy a két név között mekkora a különbség. Nem kötekedni akarok, csak gondolkozz el azon, hogy Michael mit tett le az asztalra, meg a Selenád mit tett le az asztalra...
2013. november 07. 14:53
![]() |
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1469 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 ![]() |
van benne sok kedvenceim de akkor s hogy MERIK egyátalán el énekelni ??????????????
2013. november 07. 14:58
En szemely szerint semmi penzert nem mennek el egy az hogy ez tenyleg nem Michael Jacksonrol szol hanem a penzrol.Ketto Michael egy ''isten'' volt a szinpadon de ezeket az alja semmi hangu ''sztarokat'' rakjak be ide -.- jolvan kedves meg szeptoluk de nem a megemlekezesrol szol!Jobb enekeseket kereshetek volna ha mar ennyire reklamozak...ja es bocs ha valakit ezzel a par mondattal megsertetem!
2013. november 07. 14:58
![]() |
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 869 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 ![]() |
csajsziloveselena: Látom, drága, h te sem ismered fel a tehetséget:D
Mi az hogy nem tudott semmit? Egy kivételes művészről beszélsz, és ha nem vetted volna észre az értelmes emberek mind elismerik/szeretik. Az, hogy neked más a zenei stílusod, az nem jelenti azt, hogy az utált sztárod nem jó. Sőt! Michael akkora zseni volt hogy olyat nem találsz a Disney-ben. remélem tudod, hogy nagyon nagy baromságot írtál, és azt is tudod, hogy kiről beszélsz:)
Én annyira imádom, hogy az leírhatatlan<33
Mi az hogy nem tudott semmit? Egy kivételes művészről beszélsz, és ha nem vetted volna észre az értelmes emberek mind elismerik/szeretik. Az, hogy neked más a zenei stílusod, az nem jelenti azt, hogy az utált sztárod nem jó. Sőt! Michael akkora zseni volt hogy olyat nem találsz a Disney-ben. remélem tudod, hogy nagyon nagy baromságot írtál, és azt is tudod, hogy kiről beszélsz:)
Én annyira imádom, hogy az leírhatatlan<33
2013. november 07. 15:29
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
Ezek a Selenatorok olyan..... nem is mondom milyenek.
Michaelnek meg R.I.P.
Michaelnek meg R.I.P.
2013. november 07. 15:32
![]() |
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1030 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 ![]() |
Pfúú jesszus mennyibe keül a csücsükélő hely xD
Rendes dolog ez a sztároktól, bár n is ott lehetnék
Nikolas Quantum XXL
Rendes dolog ez a sztároktól, bár n is ott lehetnék

Nikolas Quantum XXL

2013. november 07. 15:39
A jegy több mint a Bruno Mars koncertre... Bizi h nem megyek el ._.
2013. november 07. 15:47
Jó ötlet lenne, ha az előadóknak is lenne valami tehetségük. Mert, hogy olyan hangulat nem lesz mint Michael koncertjén az biztos! Michael egy legenda. Michael aranyhírnevét ilyen nyomi előadókkal rontják le. Mert, hogy se Tóth Gabi, se Oláh Gergő énekelni nem tud az biztos.
2013. november 07. 15:49
Idézet (csajsziloveselena @ 2013.11.07. 14:45)
Van egy nagy eltérés a kettő között, vagy nem is egy?! Selena playbackel, nem énekelt még élőben. Michael nem csak élőben énekel, hanem még hangja is van. Michael számai pedig sokkal jobbak mint a Selena számai.

Kapcsolódó sztárok

Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja
Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja
Összehozta a családot a diagnózis.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.

Selena Gomez megerősítette, hogy kapcsolatban van
Selena Gomez megerősítette, hogy kapcsolatban van
Kiderült, kivel randizik a színésznő.

Izzik köztük a levegő: Sophie Turner tényleg összejött Peregrine Pearsonnal
Izzik köztük a levegő: Sophie Turner tényleg összejött Peregrine Pearsonnal
Új szerelemre talált.

Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben
Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben
Elmondta a véleményét a sztár.

Brooklyn Beckham akadályozta meg, hogy Selena Gomez elessen a ruhájában
Brooklyn Beckham akadályozta meg, hogy Selena Gomez elessen a ruhájában
Segített az énekesnőnek a híresség.