Gubik Petra a Sugarloaf új frontasszonya
2013. november 10. 19:23
![]() |
xDayanavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 120 Csatolások: 79 Azonosító: 183196 ![]() |
Petrát nagyon kedveltem. Szimpatikus, és énekesnőként is nagyon jó. Szerintem majd idővel eldől, hogyan állja meg a helyét a Sugarloaf frontasszonyaként, én szurkolok neki.

2013. november 10. 20:47
![]() |
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 ![]() |
gratulálok neki..
2013. november 10. 20:54
Nem nagyon tetszett az X-Faktorban a produkciójuk!Nem volt annyira erős hangja!

2013. november 11. 07:50
![]() |
TomHiddlestonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 187251 ![]() |
Gratulálok neki!!! <3
2013. november 11. 17:12
![]() |
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10973 Csatolások: 8080 Azonosító: 128114 ![]() |
Nekem szimpatikus Petra, bár teljesen más műfajban tudom őt elképzelni inkább. Ennek ellenére sok sikert kívánok neki és rengeteg hasznos szakmai tapasztalatot.

2013. november 11. 21:14
![]() |
eperke13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 215136 ![]() |
Szerintem ez a csaj se nem szép se nem tehetséges! Én személy szerint rosszul vagyok tőle! Széles nagy feje van, nagy az orra és a homloka is és segg álla van, a hangja meg olyan mint az egér cincogás, teljesen erőtlen! A Henivel össze sem lehet hasonlítani!!! Ellentétei egymásnak!
2013. november 12. 11:01
![]() |
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 ![]() |
Hallottam énekelni nincsen rossz hangja de Henitől nem jobb őt nehéz lesz pótolni hiszen miatta volt jó a zenekar.
Szép lány ez segíti majd a sikerben.
Szép lány ez segíti majd a sikerben.
2013. november 12. 14:39
![]() |
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10973 Csatolások: 8080 Azonosító: 128114 ![]() |
Idézet (eperke13 @ 2013.11.11. 21:14)
A Henivel össze sem lehet hasonlítani!!! Ellentétei egymásnak!
Még jó. Jól is néznénk ki, ha nem önálló egyéniség lenne, hanem az előzőt próbálná majmolni. Petra tehetséges lány, bár azt magam is bevallom, hogy más műfajban jobban el tudom őt képzelni. Viszont, hogy nincsen hangja, az egyáltalán nem igaz...
Aki szereti Henit, majd követi a munkásságát amúgy is. Aki meg Petrát kedveli, az meg majd Petrát és a Sugarloaf-ot fogja. Anno emlékszem én is, amikor Heni váltotta Erikát. Na, ott is meregettem a szemeimet. De megszoktam. Más hang, másabb hangzás. Erának amúgy szerintem Heninél is több dög van a hangjában, de ez az én szerény véleményem.

2013. november 12. 19:09
Hát a Dér Heni után egy ilyen Gubik Petrát bevenni a csapatna...elég gáz.
2013. november 12. 21:40
Petrának van hangja, ez nem vitás (legalábbis kevés embertől viseltem el, hogy Janis Joplint énekelt
), szerintem van keresnivalója a bandánál. Ami meg ezt a Heni vs. Era kérdést illeti, kedvelem mindkettőjüket, bár Erát jobban, hiszen anno vele ismertem meg a bandát, és még most is van olyan elmeroggyant pillanatom, amikor a Vadvirágot dünnyögöm tőlük...
A fanyalgókhoz: értem én, hogy fáj, meg a szokás hatalma, meg hogy tiltakozzunk az új ellen, de mi lenne ha adnátok esélyt Petrának a bizonyításhoz? Fujjogni utána is lehet, ha továbbra se győzött meg titeket.
(Pár év múlva, ha meg Petra szedi a sátorfáját, akkor meg azért fog menni a hüppögés. Ismerem a történetet, a Nightwish történetében többször volt ilyen
)

A fanyalgókhoz: értem én, hogy fáj, meg a szokás hatalma, meg hogy tiltakozzunk az új ellen, de mi lenne ha adnátok esélyt Petrának a bizonyításhoz? Fujjogni utána is lehet, ha továbbra se győzött meg titeket.
(Pár év múlva, ha meg Petra szedi a sátorfáját, akkor meg azért fog menni a hüppögés. Ismerem a történetet, a Nightwish történetében többször volt ilyen

Charlize Theron egy modell mellett találta meg a szerelmet
Charlize Theron egy modell mellett találta meg a szerelmet
Új kedvese van a sztárnak.

2 éve házas: Ariana Grande ritka fotót posztolt az esküvőjéről
2 éve házas: Ariana Grande ritka fotót posztolt az esküvőjéről
Romantikus fotót posztolt.

A kis hableány: annyian kiakadtak Mena Massoud véleményén, hogy törölte a Twitterét
A kis hableány: annyian kiakadtak Mena Massoud véleményén, hogy törölte a Twitterét
Elmondta a véleményét a sztár.

Body shaming - A súlya miatt bántják Amber Heardöt
Body shaming - A súlya miatt bántják Amber Heardöt
Legújabb képein úgy látszik, felszedett néhány kilót.

Miley Cyrus elárulta, hogyan találkozott új szerelmével
Miley Cyrus elárulta, hogyan találkozott új szerelmével
A híresség kapcsolatban él.

Anyák napján helyezték örök nyugalomra Anne Heche-t
Anyák napján helyezték örök nyugalomra Anne Heche-t
Eltemették a színésznőt.

Megjelent Az ablakomon át 2 hivatalos előzetese!
Megjelent Az ablakomon át 2 hivatalos előzetese!
Hamarosan jön Netflixre a film!