Két nő, egy férfi – a Sleepy Hollow sztárja, Katia Winter tiszta vizet öntött a pohárba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Álmosvölgyben nincs szerelmi háromszög
2013. november 12. 21:40
2013. november 13. 10:27
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Ohh én tegnap néztem meg a hatodik részt és teljesen odavagyok a sorozatért Kíváncsian várom, hogy alakul-e bármi is Abbie és Crane között, mert mindketten nagyon szimpatikus, szerethető karakterek
2013. november 13. 14:08
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline |
eszméletlenül elfuserált és unalmas ez a sorozat. Unokatesóm múltkor nézte, de én elaludtam rajta... ennél azért jobbat is összehozhatnának :s.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2013. november 13. 19:57
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Nekem nem jött be a sorozat.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Így randizott a két sztár.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.