A 28 éves Johanssonnak ítélték a nyolcadik Római Filmfesztivál legjobb színésznőnek járó kitüntetését a Her című filmért, melyben még csak egy pillanatra sem mutatja őt a kamera.
A teljes cikkhez kattints ide!
Scarlett Johansson a hangjával győzött a Római Filmfesztiválon
2013. november 18. 22:21
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Izgatottá tettek a szerepével kapcsolatos beszélgetések, de amikor ezt hallottam, akkor azért rendesen meglepődtem. A Római filmfesztivál lehet, hogy nem a legmegfelelőbb Oscar-jósló, de ezzel mindenféleképpen bebizonyosodott, hogy Scarlettet nem lehet kilőni a mellékszereplői mezőnyből. Sőt! A filmet meg már nyilván várom egy ideje.
1 felhasználónak tetszik:
Cannibal3
2013. november 19. 13:44
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Várom már,nagyon is.
2013. november 19. 20:46
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
Hanggal legjobb színésznő díjat nyerni... Jézus xD Én azt hittem ehhez játszani kell xD
2013. november 21. 20:27
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Amit a trailerben nyújt Scarlett, az már meggyőző, és a kritikák is biztatóak, úgyhogy talán nem csak arról van itt szó, hogy menjünk szembe a konvenciókkal, és hozzunk egyedi, újszerű döntést. Szerintem jó pár jelölést begyűjthet az elkövetkezendő időben, arra viszont még mindig nem vennék mérget, hogy az Akadémia ötösébe is belefér majd. Van bőven ellenfele, és a legtöbbjük sokkal egyértelműbb választás lenne. Az viszont az előnyére válhat, hogy történelmet írna, és az is, hogy az első jelölését kaphatná meg. Én mindenesetre örülnék neki, ha összejönne. Meglátjuk. A filmet nagyon várom, és valószínűleg még várhatom is egy darabig.
Kapcsolódó sztárok
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
A banda 2018-ig volt aktív.