A Tom Mison és Nicole Beharie karakterei közti kémia valódi, mondja Alex Kurtzman, a show producere.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Sleepy Hollow sztárjai a valóságban is összemelegedtek
2013. november 28. 16:45
nagy.dalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 143 Csatolások: 3 Azonosító: 202996 offline |
hoppá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. november 28. 17:04
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8821 Csatolások: 220360 Azonosító: 59785 offline |
kár, hogy csak barátok... tényleg elég jól működik köztük a kémia
2013. november 28. 18:08
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Kár,hogy csak barátok,összeillenének.
2013. november 28. 20:55
Szerintem lenyűgöző, ahogy együtt dolgoznak. Tényleg nagy a kémia közöttük, s habár én a sorozatban jobban pártolom az Ichabod/Katrina párost, mégis szívderítő látni, hogy mennyire jó barátságot ápolnak mind a sorozatban, mind a való életben. A sorozat pedig egyre csak jobb és jobb lesz. Mindig meg tudnak lepni valamivel, amiért egy hatalmas nagy pluszpont jár a részemről, mert nem sok sorozat van, ami képes erre.
2013. november 29. 06:07
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Imádom ezt a sorozatot és örülök, hogy jó barátság alakult ki kettejük közt, így a munka is biztosan jobban megy!
2013. november 29. 15:05
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline |
Én nem láttam ezt a sorozatot, de már elegem van, hogy minden 6. cikk ezzl kapcsolatos. UNALMAAASS!! De bezzeg én már három cikket írtam, elutasították, de az ilyenekről meg minden hülyeség bekerül
2013. november 29. 15:47
Örülök, hogy ennyire nyomod a Sleppy Hollow-t Courtneyy, miattad kezdtem bele, imádom Viszont azt sajnálom, hogy csak 13 rész egy szezon, mostanában alig van 22-24 rész/évados sorozat :/
2013. november 30. 11:40
Idézet (Kaattaa @ 2013.11.29. 15:05)
Én nem láttam ezt a sorozatot, de már elegem van, hogy minden 6. cikk ezzl kapcsolatos. UNALMAAASS!! De bezzeg én már három cikket írtam, elutasították, de az ilyenekről meg minden hülyeség bekerül
Ha nem a neonról lenne másolva.
Idézet (Cynthia @ 2013.11.29. 15:47)
Örülök, hogy ennyire nyomod a Sleppy Hollow-t Courtneyy, miattad kezdtem bele, imádom Viszont azt sajnálom, hogy csak 13 rész egy szezon, mostanában alig van 22-24 rész/évados sorozat :/
Ugye? Olyan hamar lement ez a kilenc epizód, még csak most kezdődött, de máris véget ér. Remélem, jön valamelyik magyar csatornára, mint A búra alatt.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. december 01. 22:46
Idézet (Courtneyy @ 2013.11.30. 11:40)
Ugye? Olyan hamar lement ez a kilenc epizód, még csak most kezdődött, de máris véget ér. Remélem, jön valamelyik magyar csatornára, mint A búra alatt.
Ugyanolyan shit szinkronnal?
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.