Sebestyén Balázsék szakmai díjat kaptak
2013. december 06. 19:35
xdBogixdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 204175 offline |
Mit érdemeltek meg ???? Semmit.... nem is humorosak.... nem szórakoztatóak . Nem értenek a szakmájukhoz még megközelítőleg se . Egyszerűen nem értem mit keresnek ezek itt !?
2013. december 06. 20:36
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Gratulálok!
2013. december 06. 21:26
Mivel szinte ők az egyetlen reggeli műsor, nyilván nagyon "nehéz" volt lenyomni a konkurenciát.
2013. december 06. 23:23
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3097 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Gondolom nem volt sok ellenfél. Én nem kapcsolok oda, de van eset(pl: aulában várakozva ez szól) mikor kénytelen vagyok. A humoruk erőltetett. Olyan az egész, mint szorulásos gyerek a wc-n. Nagyon akar, de nem jön semmi.
2013. december 07. 12:38
Gratulálok nekik, van 1-2 szórakoztató műsoruk. De nincs konkurencia, úgyhogy nem tudom mi ebben e nagy cucc.
2013. december 07. 19:36
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
Nagyon csípem őket, eszméletlenül betegek, és nagyon jókat tudok rajtuk röhögni. Csak gratulálni tudok nekik!
Kíváncsi lennék, egy-két embernek mi a humor itt a hozzászólóknál. Apropó, rajtuk kívül jó pár reggeli műsor van. Ti komolyan mindenben a rosszat tudjátok meglátni?
Kíváncsi lennék, egy-két embernek mi a humor itt a hozzászólóknál. Apropó, rajtuk kívül jó pár reggeli műsor van. Ti komolyan mindenben a rosszat tudjátok meglátni?
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2013. december 07. 20:09
Azt nem mondom hogy megérdemelték de azért gratulálok nem kell mindenben a rosszat és az oltani valót látni néha csak örülni kell más örömének Ha sokat morogtok hamar ráncosak lesztek
2013. december 08. 16:38
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline |
Gratulálok nekik!Én nagyon szeretem a Morning Show-t!
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A színésznő nem tudta kimenekíteni őket.