Nemrég szivárgott ki az információ, hogy a 20th Century Fox újra fel szeretné dolgozni az egyik legismertebb és legkedveltebb Christie-krimit, a Gyilkosság az Orient Expresszent.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új Agatha Christie-adaptáció érkezik Amerikából
2013. december 18. 14:05
![]() |
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10992 Csatolások: 8089 Azonosító: 128114 ![]() |
2013. december 18. 17:34
![]() |
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 ![]() |
Kivancsiva tett hadd lathassuk

2013. december 18. 19:15
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
Nagyon kíváncsi vagyok!
2013. december 19. 07:59
![]() |
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10992 Csatolások: 8089 Azonosító: 128114 ![]() |
Nekem is az a véleményem, hogy ez már a sokadik bőr... Igaz, hogy eddig egyetlen adaptációval sem volt megelégedve maradéktalanul egy Christie rajongó sem. Igaz, hogy a '74-es verziót vélik a legjobbnak, viszont ott magát a főhőst, Poirot tartják a leggyengébbnek.
Megmondom őszintén, hogy én ezek közül talán csak kettőt láttam, ha nem csal az emlékezetem, de nekem a Suchet-féle az etalon. Még ha sokan támadják is. Én nem ragaszkodom görcsösen a regényhez, nem zavar, ha eltérnek tőle itt-ott, ha egyébként kerek egész lesz a végeredmény.
Ami pedig az új adaptációt illeti: én nem várom. Unalmas ez a sok remake, amit manapság készíteni bírnak. Nem hiszem el, hogy nincs valami új, amibe bele lehetne vágni azt a bizonyos fejszét. Remake készül remake hátán, újra és újra ugyanazt nyomják le a torkunkon, csak más csomagolásban. És speciel nekem ettől már gyomorrontásom kezd lenni.
Megmondom őszintén, hogy én ezek közül talán csak kettőt láttam, ha nem csal az emlékezetem, de nekem a Suchet-féle az etalon. Még ha sokan támadják is. Én nem ragaszkodom görcsösen a regényhez, nem zavar, ha eltérnek tőle itt-ott, ha egyébként kerek egész lesz a végeredmény.
Ami pedig az új adaptációt illeti: én nem várom. Unalmas ez a sok remake, amit manapság készíteni bírnak. Nem hiszem el, hogy nincs valami új, amibe bele lehetne vágni azt a bizonyos fejszét. Remake készül remake hátán, újra és újra ugyanazt nyomják le a torkunkon, csak más csomagolásban. És speciel nekem ettől már gyomorrontásom kezd lenni.

2013. december 19. 15:18
Az Alfred Molinásat kergetem már régóta de sehol nem akadok a nyomára.
Kapcsolódó sztárok

Extrém rövid frizurát villantott az énekesnő! Pink pár centisre vágatta haját
Extrém rövid frizurát villantott az énekesnő! Pink pár centisre vágatta haját
Úgy döntött, még rövidebbre vált.

Beyoncét súlyáról kérdezték, erős volt a reakciója
Beyoncét súlyáról kérdezték, erős volt a reakciója
Az énekesnőt nem nagyon érdekli a kritika.

Nahát! Kaia Gerber az eddiginél is rövidebb hajat villantott!
Nahát! Kaia Gerber az eddiginél is rövidebb hajat villantott!
A modell haja egyre rövidebb lesz.

Kínos kérdésekre kellett válaszolnia Kendall Jennernek, amelyeket Harry Styles tett fel
Kínos kérdésekre kellett válaszolnia Kendall Jennernek, amelyeket Harry Styles tett fel
Megjárta, ha nem válaszolt.

Liam Payne: "Szöges ellentétek vagyunk Harry Stylesszal"
Liam Payne: "Szöges ellentétek vagyunk Harry Stylesszal"
Az énekesek már nem tartják a kapcsolatot.

Kendall Jenner viaszmása nem igazán hasonlít a modellre
Kendall Jenner viaszmása nem igazán hasonlít a modellre
Berlinben állították ki a szobrot.

Csődbe ment a Hadid lányok apja, szerelme is otthagyta
Csődbe ment a Hadid lányok apja, szerelme is otthagyta
Mohamed Hadid legénylakásba költözött.