Kislánya szeme láttára lőtték le a szépségkirálynőt
2014. január 08. 22:09
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3097 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
A kislányra is rálőttek, comblövést kapott.
Nagyon furcsa ez az egész, nekem túl személyesnek tűnik ahhoz, hogy rablótámadás legyen. Simán kifoszthatták volna őket, nem értem, hogy miért kellett megölni a házaspárt. A kislányt nagyon sajnálom, szerintem ez feldolgozhatatlan tragédia.
Nagyon furcsa ez az egész, nekem túl személyesnek tűnik ahhoz, hogy rablótámadás legyen. Simán kifoszthatták volna őket, nem értem, hogy miért kellett megölni a házaspárt. A kislányt nagyon sajnálom, szerintem ez feldolgozhatatlan tragédia.
2014. január 08. 22:47
Katey88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 164111 offline |
Ne magyarázzatok bele semmit....nem tudjátok milyen az élet Venezuelába....Ott a legrosszabb a közbiztonság, nagy a szegénység. Azért ennyi a bűnözés. Ott azt tanítják, hogy ha ki akarnak rabolni, ne ellenállj, adj oda mindent. Úgy nagyobb eséllyel megmarad az életed. Ha ellenállsz golyót kapsz, és ők ezt tették.
2014. január 08. 22:57
Elég valószínű, hogy előre kitervelt támadás volt, hisz Mónica folyamatosan tweetelt az utazásuk közben, még a tragédia napján is, így tudhatták hol vannak.
Gyomorforgató ez az egész! Nem elég, hogy a kislánynak végig kellett néznie, ahogy a szüleit agyonlövik, őt is meg kellett sebesíteni... Nyugodjanak békében, kicsi Mayának pedig sok kitartást!
Gyomorforgató ez az egész! Nem elég, hogy a kislánynak végig kellett néznie, ahogy a szüleit agyonlövik, őt is meg kellett sebesíteni... Nyugodjanak békében, kicsi Mayának pedig sok kitartást!
2014. január 09. 01:09
Egyszerűen döbbenetes és felfoghatatlan. Hogy tudnak ilyen emberek létezni?! Szegény kislány, valószínűleg egész életében kísérteni fogják a történtek, egy ilyet lehetetlenség feldolgozni. Nyugodjanak békében!
2014. január 09. 02:47
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
Ez tényleg egy tragédia... Venezuela valóban egy nagyon veszélyes ország, de @Katey88, tudomásom szerint Magyarországon is arra tanítják a gyerekeket, hogy ha ki akarnak rabolni (késsel, fegyverrel stb., akkor add oda, amid van, és utána pedig gyorsan lépj le.. És ha ezek után meg akarnak támadni, akkor jön az önvédelem része, ami ugye pisztolynál nem annyira válik be...).
Én speciel Latin-Amerika egyik legbiztonságosabb országában, Costa Ricán lakok (Latin-Amerika Svájcaként szokás emlegetni, elvileg jó kapcsolatunk van az USA-val és gazdag ország), de egy európai színvonalhoz képest még itt is hatalmas szegénység uralkodik... Pl. az, hogy a szomszédos internetkávézóban kb. 1 éve lelőtték az eladót, és meghalt, mert nem adta oda a kasszából a pénzt, vagy az, hogy egy kis nyugodt parkban néhány napja csak úgy random megöltek egy szerencsétlen járókelőt, teljesen normális itt is... Vagy hogy a fővárosban, San Joséban késsel simán kirabolnak fényes nappal, és ha adsz néhány "rojo"-t a rendőrnek, semmi nem történt, ugye... Szintúgy mikor Nicaragua fővárosában, Managuában voltam szinte rettegtem, sőt, még Granadában is, ami elvileg egy fejlett turistaközpont Nicaraguában (kb mint Hurghada Egyiptomban, csak veszélyesebb). Panamától nagyobb képmutatást meg még sehol nem láttam, a felhőkarcolók alatt a gettó és a mocsár... És elvileg Panama is fejlett itt.. Mexikóba mondták, hogy ne is menjek lehetőleg, Venezuela, Kolumbia stb dettó... Persze nem azt mondom, hogy nem lehet kitervelt rablás (és gyilkosság), mint ahogy azt sokan előttem írták, de itt simán megtörténhet egy ilyen eset is, hogy csak lerobban a kocsi és a kedves népség nem segítségen töri a fejét, hanem a rablás, gyilkoláson. Eddig ráfogták Chávez-re Venezuela állapotát, de most már ő nincs, miért nem javult még a helyzet?
Én speciel Latin-Amerika egyik legbiztonságosabb országában, Costa Ricán lakok (Latin-Amerika Svájcaként szokás emlegetni, elvileg jó kapcsolatunk van az USA-val és gazdag ország), de egy európai színvonalhoz képest még itt is hatalmas szegénység uralkodik... Pl. az, hogy a szomszédos internetkávézóban kb. 1 éve lelőtték az eladót, és meghalt, mert nem adta oda a kasszából a pénzt, vagy az, hogy egy kis nyugodt parkban néhány napja csak úgy random megöltek egy szerencsétlen járókelőt, teljesen normális itt is... Vagy hogy a fővárosban, San Joséban késsel simán kirabolnak fényes nappal, és ha adsz néhány "rojo"-t a rendőrnek, semmi nem történt, ugye... Szintúgy mikor Nicaragua fővárosában, Managuában voltam szinte rettegtem, sőt, még Granadában is, ami elvileg egy fejlett turistaközpont Nicaraguában (kb mint Hurghada Egyiptomban, csak veszélyesebb). Panamától nagyobb képmutatást meg még sehol nem láttam, a felhőkarcolók alatt a gettó és a mocsár... És elvileg Panama is fejlett itt.. Mexikóba mondták, hogy ne is menjek lehetőleg, Venezuela, Kolumbia stb dettó... Persze nem azt mondom, hogy nem lehet kitervelt rablás (és gyilkosság), mint ahogy azt sokan előttem írták, de itt simán megtörténhet egy ilyen eset is, hogy csak lerobban a kocsi és a kedves népség nem segítségen töri a fejét, hanem a rablás, gyilkoláson. Eddig ráfogták Chávez-re Venezuela állapotát, de most már ő nincs, miért nem javult még a helyzet?
2014. január 09. 12:13
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Nyugodjanak békében!
2014. január 09. 12:15
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Egy ilyen szornyu halalt halt ilyen halalt senki sem rdemel,és persye borzalmas,hogy a kislánnyal is mi tortént.Nyugodjanak békében!
2014. január 09. 13:30
jbieber fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 218087 offline |
Nincs közöm hozzà de amikor olvastam elsìrtam magam...nyugodjanak békében..szegény kislàny
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
A banda 2018-ig volt aktív.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!