Bombanőként pózol Szecsődi Kari
2014. március 28. 17:41
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Nekem is furán hat ez a nemváltoztatósdi, de nem szólom le, hiszen joga van ahhoz, hogy megválassza, hogyan és miként szeretne élni. Szerintem nagyon jó munkát végeztek a sebészek, nem biztos, hogy magamtól rájöttem volna, hogy ő korábban férfi volt.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2014. március 28. 17:54
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Az összes szép lett, de az első *-* Kedvenc.
2014. március 28. 18:00
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Az első képen a szája gyönyörű és nőies. Vajon feltöltette, vagy magától a hormonkezeléstől lett ilyen? Az arccsontjai még mindig elég férfiasak, a kézfeje sem valami kecses, de az alakja jó. Főleg azon a képen, ahol fehér ruhában van. Amúgy kiváncsi lennék, hogy az ádámcsutkája megvan-e. Egyáltalán el lehet azt tüntetni? Javaslatként csak annyit (nem mintha olvasná), hogy a haja lehetne olyan fazon, ami jobban rálóg az arcra, így jobban takarna a férfias fejformáját.
De egyébként én nagyon gratulálok neki és a legjobbakat kívánom, mert egy ilyen átalakításhoz nem kevés kitartás, bátorság és elhivatottság kell. Főleg az átalakulás első fázisaiban, amikor még inkább férfias, mint nőies. Biztos rengeteg utálattal kellett megbírkóznia és csodálom azért, hogy ilyen erős volt és végig tudta csinálni.
De egyébként én nagyon gratulálok neki és a legjobbakat kívánom, mert egy ilyen átalakításhoz nem kevés kitartás, bátorság és elhivatottság kell. Főleg az átalakulás első fázisaiban, amikor még inkább férfias, mint nőies. Biztos rengeteg utálattal kellett megbírkóznia és csodálom azért, hogy ilyen erős volt és végig tudta csinálni.
2014. március 28. 18:07
Szép fényképek lettek, mindegyiken nagyon gyönyörű.
2014. március 28. 18:09
Szerintem kifejezetten szép lett, már csak az orrának kellene nőiesebb vonalat adni, és senki nem mondaná meg, hogy nem nőnek született.
2014. március 28. 18:11
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Picit olyan mint Muri Enikő ...
2014. március 28. 18:20
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline |
Ahhoz képest milyen volt eleinte nőként, valóban bombanő most. Szerintem tiszteletre méltó hogy végig csinálta, felmerte vállalni, sok erő kellett hozzá. Viszont és sajnos ott a de... Nőnek baromi csúnya.
2014. március 28. 18:25
őőőőő van pár meleg ismerősöm, ők mindig mondják (ha ilyesmi téma merül fel) h soha nem műttetnék magukat nővé, pedig majdnem mindegyik a női felet képviseli a kapcsolatukban.. szerintem mindenki maradjon olyan, amilyen, de persze ez mindenkinek a saját döntése.
amúgy akinek k.rvára bejött ez az átalakító műtét, az Dana International. na ha nem tudnám h ki ő, simán azt mondanám, h valójában alapból csaj.
amúgy akinek k.rvára bejött ez az átalakító műtét, az Dana International. na ha nem tudnám h ki ő, simán azt mondanám, h valójában alapból csaj.
2014. március 28. 18:26
Yanaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 223345 offline |
Kár bántani, szerintem ahhoz képest jól nézz ki De azt biztos hogy ha valaki férfinak született az soha nem tudja teljesen eltávolítani a kinézetéből.Témától eltérően nagyon emlékeztet egy török barátnőmre (ő tényleg nő...)
2014. március 28. 18:27
Jesszus...most tudtam meg, hogy férfi (volt)! Na, ez tényleg gáz...szegény. Én sajnálom.
2014. március 28. 18:42
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Szerintem igenis szép Oké, én sem szeretem, ha valaki ilyet tesz magával, de akkora egy szív-lélek Kari, hogy nem lehet őt bántani, mert nem érdemli meg.
2014. március 28. 18:47
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1791 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Mindjárt okádok tőle!
2014. március 28. 18:50
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline |
Nincs emberi arcformája, nagyon természetellenesen néz ki...
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.