Starity

Bombanőként pózol Szecsődi Kari

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 29. 11:43 #81
anci2001
anci2001

StátuszNe bízz senkeben, csakis magadban...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1648
Csatolások: 0
Azonosító: 164487
Jaj tényleg! Hát ez nem is nő!!! (legalább is nem annak született) De mind1, akkor is ronda, mint a bűn!!!
2014. március 29. 12:16 #82
rocknroller
rocknroller
Hozzászólás: 1791
Azonosító: 17168
Mindenki aki nem bírja, hadd mondja már el erről az ocsmányságról a véleményét! Ne jöjjön itt senki az elfogadásról, mert ennél ilyen nincs!
2014. március 29. 12:25 #83
Mrs. shelley
Mrs. shelley
új tag

Státusz"...én akkor is ugrom hogyha az előttem ugrók egymás után halnak.."
Hozzászólás: 92
Azonosító: 211519
Ez hogy néz ki?!
2014. március 29. 12:29 #84
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

StátuszWhat are you doing? Going oldschool!
Hozzászólás: 365
Csatolások: 11
Azonosító: 189327
Az ilyen torzszülötteknek instant lángszórózást osztanék ki! laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: lpmaskmancick
2014. március 29. 13:06 #85
SHSophie2000
SHSophie2000
hi.

Státusz*nem vagyok aktív, csak olvasni járok már*
Hozzászólás: 1798
Csatolások: 48
Azonosító: 186050
Erre nem lehet èsszerû magyarázatot adni! Az ember azèrt születik olyan nemûnek, amilyennek mert így kell lennie! Nagyon sok elôttem szólóval egyet èrtek, mint Cinthyával ès mint Diaryvel!
2014. március 29. 14:02 #86
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy a test és a lélek két különböző dolog. Ezek közül pedig a lélek a meghatározó, a lélek dominál. Hiába születik valaki férfi testbe, ha a lelke mélyén ő igazából nő. Ez pedig fordítva is ugyanígy igaz. Senkinek nincs oka őt leszólni. Ez az ő élete. Akinek nem tetszik, az így járt, ne foglalkozzon vele. Azt csinál a saját életével, külsejével, amit akar. Ha ő így érzi jól magát, egészségére. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Jolie_77, janet7, Hustler, Fan-ily6889
2014. március 29. 14:18 #87
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Nekem meg az a véleményem, hogy az ilyen emberek mentálisan betegek. Aki ismer engem, az tudja, hogy rühellem a lányos dolgok többségét. Fegyverrajongó vagyok, imádom az autókat, filmekből és sorozatokból is inkább az akciókat kedvelem és valami iszonyatosan utálom a romantikus filmeket. Nem szeretek vásárolni és a rózsaszín leghaloványabb árnyalatát sem bírom elviselni magamon. Előbb tudok dumálni a Smith&Wesson legújabb modelljeiről, mint például az idei divatról. Sokan azt mondják rám, hogy eléggé fiús vagyok, mégsem jutott eszembe soha sem az, hogy férfivá operáltassam magamat, mert én ettől függetlenül még nő vagyok. blink.gif Természetellenesnek tartom jó magam is ezt az átoperáltatós műtéteket. Múlt héten pont erről volt szó órán, és akkor az egyik osztálytársam felhozta, hogy miért nem támogatja a TB. Hát a f*szt támogassa a TB, már elnézést a kifejezésért! Az adófizetők pénzét nehogy már unatkozó nemiidentitás zavaros egyedek nemátalakító műtétjére költsék! Mindenesetre valóban mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy nőként vagy férfiként akar élni. Viszont én az ilyeneket előbb utaltatnám be a pszichiátriára, de ez a gyerek úgy mutogatja magát, mintha a cirkuszban lenne. Ha ő nőként akar élni lesz*rom, kisebb gondom is nagyobb, minthogy neki pénisz vagy vagina kell. De az meglehetősen bicskanyitogató, hogy mindezt a médiakereszttüzében teszi. Ne lepődjön meg, ha néhány homofób elkapja és még a lelket is kiverik belőle. A képek meg valóban eléggé amorfra sikerültek. Sok a Photoshop és még több a smink és a természetellenes kiegészítő. Adhatnak neki akármennyi ösztrogént meg progeszteront, akkor is meg fog maradni a férfias arcszerkezete.
2014. március 29. 14:29 #88
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

StátuszSaving people, hunting things
Hozzászólás: 1372
Csatolások: 17
Azonosító: 140689
Nem gondoltam volna hogy ennyi tudatlan ember van. A "rossz" testbe születés egy létező dolog, igen ezeknek az embereknek mentális zavarjuk van de nem betegek.
Amúgy nem egy szépség de férfiként sem volt az ezért nem meglepő.
2 felhasználónak tetszik: Cassie3, janet7
2014. március 29. 14:43 #89
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (FeketeCseresznye @ 2014.03.29. 14:29)
Nem gondoltam volna hogy ennyi tudatlan ember van. A "rossz" testbe születés egy létező dolog, igen ezeknek az embereknek mentális zavarjuk van de nem betegek.
Amúgy nem egy szépség de férfiként sem volt az ezért nem meglepő.

Szerintem aki mentális zavarokkal küszködik, az simán mehet a pszichikálisan beteg kategóriába. Az ilyen kórképeknél meg általában az agynál merülnek fel problémák. Miért tudatlan az, aki másképp gondolja? Szerintem meg pontosan az a tudatlan, aki beveszi ezt a rossz testbe zárva dumát. A lélek általában a neveléshez igazodik. Még akkor el is hinném a dolgot, ha Karcsit például a szülei lányként nevelték volna fel. Akkor meg is van az identitás zavar, hiszen, ha valakivel nőként bántak egész életében, akkor meg is van azaz érzete. Szerintem meg a családja nem foglalkozott vele és ilyen defektekkel éli a fiatal felnőtt korát. Huszonkét évesen még nagyon fiatal ahhoz valaki, hogy eldöntse neki mi a jó. Vicces, hogy én azon agyalok, hogy elvégezzem a sulit, ez meg azon, hogy p*ncija legyen. Nem gondolt még arra, hogy elmenjen tanulni vagy dolgozni? Mondjuk az is érdekelne, hogy miből tellett rá neki egy ilyen plasztikai műtétre.
1 felhasználónak tetszik: xDemonswithRyux
2014. március 29. 14:54 #90
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Idézet (Beyla @ 2014.03.29. 14:43)
Szerintem aki mentális zavarokkal küszködik, az simán mehet a pszichikálisan beteg kategóriába. Az ilyen kórképeknél meg általában az agynál merülnek fel problémák. Miért tudatlan az, aki másképp gondolja? Szerintem meg pontosan az a tudatlan, aki beveszi ezt a rossz testbe zárva dumát. A lélek általában a neveléshez igazodik. Még akkor el is hinném a dolgot, ha Karcsit például a szülei lányként nevelték volna fel. Akkor meg is van az identitás zavar, hiszen, ha valakivel nőként bántak egész életében, akkor meg is van azaz érzete. Szerintem meg a családja nem foglalkozott vele és ilyen defektekkel éli a fiatal felnőtt korát. Huszonkét évesen még nagyon fiatal ahhoz valaki, hogy eldöntse neki mi a jó. Vicces, hogy én azon agyalok, hogy elvégezzem a sulit, ez meg azon, hogy p*ncija legyen. Nem gondolt még arra, hogy elmenjen tanulni vagy dolgozni? Mondjuk az is érdekelne, hogy miből tellett rá neki egy ilyen plasztikai műtétre.

Köszönjük! thumbsup.gif Neki ez a véleménye. Nem sértett meg ezzel téged, mivel nem hiszem, hogy annyira magadra vetted volna, akkor felesleges írnod neki egy egyperces novellát, hogy mennyire hülye, hogy ez a véleménye, Karcsi is milyen hülye és, hogy a te véleményed igaz. Úgysem tudod majd meggyőzni. Akkor mi érelme? smileeee.gif Tudod, minden relatív. A te véleményed neked jó, a miénk pedig nekünk. Te így látod a dolgokat, mi pedig másféleképpen. Jó tanács: fogadd el, hogy mások véleménye különbözhet a tiédtől és te egy igazán boldog ember leszel! laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Jolie_77, janet7, Grace Benning, JBT1
2014. március 29. 16:30 #91
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

StátuszSaving people, hunting things
Hozzászólás: 1372
Csatolások: 17
Azonosító: 140689
Idézet (Beyla @ 2014.03.29. 14:43)

Én nem beveszem ezt a dumát, hanem személyes tapasztalatból tudok pár dolgot róla. De ha neked ez a véleményed akkor elfogadom pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, janet7
2014. március 29. 17:11 #92
Gold Wolf1
Gold Wolf1

StátuszQUEEN+Adam Lambert koncert után 2 nappal... Biggest dream came true ♥
Hozzászólás: 677
Azonosító: 187919
Ha ő nőnek érzi magát és ezt szeretné, csak nyugodtan... Cassie3, egyetértek! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
2014. március 29. 17:23 #93
Annuska0102
Annuska0102
új tag
Hozzászólás: 15
Azonosító: 217528
Nem semmi. Ha Ő nőnek érzi magát,tegye ami szíve vágya. Egyébként meg kell hagyni,valóban szép nő lett belőle. c:
2014. március 29. 17:40 #94
bogi2528
bogi2528
visszatérő vendég

StátuszHarry Styles ♥ Alex Turner ♥ Evan Peters ♥ Arielle Vandenberg ♥ Perrie Edwards ♥
Hozzászólás: 309
Csatolások: 6
Azonosító: 148076
Ez gusztustalan.
2014. március 29. 18:01 #95
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
hűha, hirtelen mennyi lélekszakértő lett a Starityn. mellow.gif Egyáltalán mit tudtok ti a lélekről? De most komolyan.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2014. március 29. 19:20 #96
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.03.29. 14:18)
Múlt héten pont erről volt szó órán, és akkor az egyik osztálytársam felhozta, hogy miért nem támogatja a TB. Hát a f*szt támogassa a TB, már elnézést a kifejezésért!

Nekünk pont múlt héten mondta a tanárunk, hogy pont hogy támogatja a TB a nemátalakító műtéteket. unsure.gif Beszélgettünk erről egy kicsit, és az is kiderült, hogy relatíve sok, havi 1-2 műtét van Szegeden, de Budapesten gondolom több.

Szerintem nincs jogunk megítélni, hogy ki mit kezd magával, viszont az kissé vérlázító, hogy ilyenre (is) megy az adónk. Műttesse át magát Julcsi Jancsivá vagy fordítva, de akkor legyen önköltséges a muri, utána meg ne tegye magát ki a kirakatba, élje a mindennapjait. Nincs bajom a melegekkel sem, de ezen a téren kissé konzervatívnak tartom magam, hogy szeressen férfi férfit, vagy nő nőt, de akkor az rájuk tartozik, a négy fal közé. Az a véleményem, hogy azok a melegek, akik úton-útfélen felvágnak ezzel, vagy azok a rossz testbe születtem (mi ennek a neve?)-páciensek, mint drága Karink nem biztos, hogy azért olyan identitásúak, mert ők úgy gondolják, hanem mert azt hiszik, ez a menő most, vagy ezzel lehet különcnek lenni. Két meleg srácot ismerek, és egyikük sem hangoztatja lépten-nyomon, hogy ők bizony melegek, hanem szépen csendben elvannak a párjukkal, nem dörgölik senki orra alá, és valahol ezt tartom normálisnak.
2014. március 29. 19:33 #97
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4368
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Félelmetes. Ez a szó jutott eszembe a képek láttán. Férfiként ismertük meg és még tisztán előttem van a férfi arca, pedig nem tegnap szerepelt a Megasztárban...ettől szerintem senki sem fog tudni sohasem elvonatkoztatni. Lehet, hogy csak szűk tudással rendelkezek Karit illetően, de én még egy saját szerzeményéről sem hallottam, csak a műtétjéről.
Oké. Nem szeretnék okoskodni, de én valahogy nem támogatom az ilyen műtéteket. Mindenki éljen úgy, ahogy született, ahogy a természet megajándékozta. Számomra ez nagyon ellenszenves és távol áll tőlem. A melegeket megszoktam, nem ítélem el őket, de evvel a dologgal nem tudok megbarátkozni.
2014. március 29. 19:39 #98
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Idézet (Bessie @ 2014.03.29. 18:01)
hűha, hirtelen mennyi lélekszakértő lett a Starityn. mellow.gif Egyáltalán mit tudtok ti a lélekről? De most komolyan.

Mi az, hogy "mit tudtok TI a lélekről"? Miért ne tudhatnánk MI eleget a lélekről? Nem fogom ecsetelni, de éppen eleget tudok róla, köszönöm. biggrin.gif A te szavaiddal élve, "lélekszakértő" vagyok. wink.gif
2014. március 29. 22:49 #99
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3202
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Hát ha nem lett volna cikk, csak kép, akkor is tudtam volna, hogy róla van szó. Nekem ő soha nem lesz nő. Szépnek pedig véletlenül se nevezném. De így érzi jól magát, szóval gondolom ez így jó.
2014. március 29. 22:53 #100
Nonoca
Nonoca
új tag
Hozzászólás: 65
Csatolások: 3
Azonosító: 135769
Um... ez a smink nagyon nem áll jól neki, de ha neki tetszik, akkor oké ok.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok