Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban szőkesége kedden ismét bement dolgozni, miután pénteken megtudta, hogy imádott édesapja elhunyt. A gyászoló színésznőnek nincs könnyű dolga, de ettől függetlenül próbálja magát tartani.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szabó Zsófi újra forgat
2014. április 10. 20:36
![]() |
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 ![]() |
Munkaterápia - én is ugyanezt csinálom. Sokkal jobb dolgozni/tanulni, mint otthon ülni a négy fal között, ahol minden az elvesztett szerettünkre emlékeztet.
2014. április 10. 21:36
![]() |
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 ![]() |
Nem is tudtam, hogy az ő édesapja volt... Részvétem így utólag is, és jó munkàt!

2014. április 11. 16:48
![]() |
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 ![]() |
Szegény. Részvétem! Hiányozni fog. Imádtam a magyar népmesékbe a hangját.
2014. április 18. 06:58
![]() |
Sai Higashiyamaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 224386 ![]() |
Mindig szörnyű ha meghal egy ember. De ha az az ember a családtagunk, akkor az az érzés összetör.
Zsófi kitartást!
Részvétem.
Nyugodj békében Szabó Gyula!
Zsófi kitartást!

Részvétem.
2014. április 18. 22:37
![]() |
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 ![]() |
Nos, igen ehhez nagy erő kell. Viszont ez annyira nem nagy hír, hisz az élet megy tovább, attól hogy egy nagyon-nagy szerepet betöltő ember távozott az életünkből. Ha depresszióba esne, nem lenne jobb. Magamat ismerve összeomlanék, viszont Zsófi ezt az egyet jól csinálja. Sajnálom hogy meghalt az édesapja, mert kiváló ember volt, de ez nem csoda hogy ismét dolgozni kezdett. Küldő tekintettel a munkába temetkezik, és ez lehet hogy jó.. egy darabig.
2014. szeptember 13. 22:01
![]() |
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 ![]() |

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
17 éve mutatták be Stephenie Meyer regényének adaptációját.

Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Nézd meg, kik vihették haza a díjat.