A The CW nem biztos a sorozat jövőjével kapcsolatban, a rajongók viszont nem akarják, hogy véget érjen a Carrie Diaries.
A teljes cikkhez kattints ide!
Carrie Diaries: a rajongók könyörögnek a folytatásért
2014. április 18. 21:23
Remélem folytatódik! Nekem nem volt tiszta a vége, és nagyon várnám a folytatást. Bár nem a kedvenc sorozatom, de szerintem nagyon jó,és egy igazi tündérmese. ♥
2014. április 18. 21:36
Hát, ezzel is jól le vagyok maradva... Azért remélem, berendelik a 3. évadot, mert annak ellenére, hogy mostanában nincs időm nézni jó sorozat
2014. április 18. 21:37
Nyilvánvaló volt, hogy nem lesz olyan sikeres mint a Szex és New York, pláne, hogy a felnőttek világából belecsöppenünk egy tinédzser életébe, mondjuk én kb az első öt részt láthattam mert aztán kék halált kapott tőle a notim és így elment tőle a kedvem (persze ez nem a sorozat hibája, de rossz élményhez köthető)
2014. április 18. 21:42
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline |
Remelem nem kaszáljak el, egy jo sorozat volt!
2014. április 18. 21:53
mynameiszsuzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 224499 offline |
én is szeretem, lehetne még egy harmadik évad
2014. április 19. 08:50
nem muszáj egy egész évad, de legalább egy rész amiben Carrie összejön Sebastiannal.
2014. április 19. 09:17
Szeretem ezt a sorozatot, de nem igazán hatna meg, ha elkaszálnák. Az első évadot imádtam, egyszerűen magával ragadott már az első része, a második évadot nem láttam végig, de a 2x01 nézése közben nem éreztem azt, amit anno a pilotnál. Sőt, kifejezetten untam. Végül is örülnék a folytatásnak, mert ki tudja, mit tudnak még belőle kihozni (bár elég valószínű, hogy semmit), de a kasza sem hatna meg.
2014. április 19. 11:12
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline |
Idézet (Thaliee @ 2014.04.19. 08:50)
nem muszáj egy egész évad, de legalább egy rész amiben Carrie összejön Sebastiannal.
szerintem nem nézted meg a 2évad utolsó részét.
Én örülnék nagyon ha folytatása lenne ennek a sorozatnak, de legalább 1 rész hogy mi lesz velük x év múlva meg egyebek. (nem szeretem ha nincs befejezve egy sorozat)
2014. április 19. 11:17
Sok más sorozatért is könyörögnek, ez van ha gondolkodnak azon hogy kasza legyen vagy folytassák még akkor úgysem a rajongók fognak dönteni
Kapcsolódó sztárok
Nővére diszkréten visszaszólt a Blake Livelyt pocskondiázóknak
Nővére diszkréten visszaszólt a Blake Livelyt pocskondiázóknak
Elkezdődött a botrány utáni „romeltakarítás”.
Megkezdődött a sárdobálás: J.Lo úgy döntött, móresre tanítja Ben Afflecket
Megkezdődött a sárdobálás: J.Lo úgy döntött, móresre tanítja Ben Afflecket
Nem lesz szép a következő időszak.
13 érdekesség, amit talán még nem tudtál Blake Livelyról
13 érdekesség, amit talán még nem tudtál Blake Livelyról
Téged melyik pont lepett meg a legjobban?
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Újabb eseményre érkeztek a sztárok.
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Számára fontos, hogy az üzenet eljusson az érintettekhez.