2014. június 3-án megrendezésre került a brit Glamour Awards Londonban, ahol az angol szórakoztatóipar apraja-nagyja tiszteletét tette.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Glamour Awards legjobban öltözöttjei
2014. június 05. 13:30
![]() |
Directioner4evörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 221494 ![]() |

2014. június 05. 13:51
Lehet az én ízlésemmel van probléma, de nekem a felsoroltak közül egyik sem jön be.
2014. június 05. 13:57
![]() |
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3783 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 ![]() |
Little Mix

2014. június 05. 14:55
Tetszik Sophie ruhája,bár szerintem ha földig érne,az jobb lenne.

2014. június 05. 15:18
![]() |
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 ![]() |
valahogy most egyiké sem tetszik annyira,bár Daisy-é nem rossz és jól is áll neki

2014. június 05. 15:28
![]() |
lovaticsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 226966 ![]() |
Sophie ruhája borzalmas! Semmi extra, sőt inkább kövéríti, mint, hogy megmutatná vékony alakját!
Laura ruhája egyszerűen maga a gyönyörűség a hajpánt is nagyon tetszik! Összeillik!
Lake semmi xtra, nem tetszik.
Little mix: összeségében nem rossz, de jobb is lehetne
Adam: A barna kosztüm általában nem tetszetős, de ezzel most megleptél, nagyon jól áll!
Myleene: Ez a ruha inkább egy nyári estén kéne felvenni, nem a vörösszőnyegre...
Sam: Semmi xtra, nem különleges, viszont talán jobb is, hiszen elnézve az idei választásokat..fhuu
Louisa: Nagyon nem!!
Daisy: Tetszik a ruhád, megmutatja az alakodat, de én mást cipőt vettem volna fel hozzá
David: Elmegy.
Laura ruhája egyszerűen maga a gyönyörűség a hajpánt is nagyon tetszik! Összeillik!

Lake semmi xtra, nem tetszik.
Little mix: összeségében nem rossz, de jobb is lehetne
Adam: A barna kosztüm általában nem tetszetős, de ezzel most megleptél, nagyon jól áll!
Myleene: Ez a ruha inkább egy nyári estén kéne felvenni, nem a vörösszőnyegre...
Sam: Semmi xtra, nem különleges, viszont talán jobb is, hiszen elnézve az idei választásokat..fhuu
Louisa: Nagyon nem!!
Daisy: Tetszik a ruhád, megmutatja az alakodat, de én mást cipőt vettem volna fel hozzá
David: Elmegy.
2014. június 05. 15:39
![]() |
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9496 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 ![]() |
laura meg lake meg daisy néztek ki a legjobban, de alapjába véve egyikük megjelenése sem volt egy nagy durranás, bár számomra azért egy kicsit megnyugvás, hogy ezúttal a little mix lányok most épp maguk mögött hagyták a feltűnési viszketegségeiket mintázó, csilivili szemet vakítóan színes cuccaikat.
Kapcsolódó sztárok

Barbie és Ken: újabb fotók jelentek meg Margot Robbie-ról és Ryan Goslingról
Barbie és Ken: újabb fotók jelentek meg Margot Robbie-ról és Ryan Goslingról
Hamarosan megjelenik a film.

Ezért gáz példakép a fiataloknak Azahriah
Ezért gáz példakép a fiataloknak Azahriah
A Paul Streetként megismert szerény youtubernek már nyoma sincs.

Szenvedélyes csókot váltott Cara Delevingne és Selena Gomez
Szenvedélyes csókot váltott Cara Delevingne és Selena Gomez
Egy sorozatban szerepelnek.

Így nézne ki mai ruhákban Marilyn Monroe
Így nézne ki mai ruhákban Marilyn Monroe
Marilyn Monroe-t digitálisan megalkották.

Amber Heard teljesen le van égve
Amber Heard teljesen le van égve
Könyvet akar írni a színésznő, hogy növelje a vagyonát.

8 forgatási helyszín, amely elképesztően népszerű lett
8 forgatási helyszín, amely elképesztően népszerű lett
Rengetegen látogatják meg őket.

Barbie-ként ünnepelte Khloe Kardashian, hogy 38 éves lett
Barbie-ként ünnepelte Khloe Kardashian, hogy 38 éves lett
Pink ruhába bújt a híresség.